//

Weet iemand wat TTY is?

Weet iemand wat TTY is? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als je naar Setting>Phone gaat dan staat daar een functie TTY die je On/Off kan zetten.. Weet iemand misschien wat dit inhoudt? Groetjes...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 26-09-07, 16:05
Niekie's schermafbeelding
Niekie Niekie is offline
• iOS 4.3.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 150
Standaard Weet iemand wat TTY is?

Als je naar Setting>Phone gaat dan staat daar een functie TTY die je On/Off kan zetten..

Weet iemand misschien wat dit inhoudt?

Groetjes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-09-07, 16:07
iCulture's schermafbeelding
iCulture iCulture is offline
Administrator
• iOS 17.1
• iPadOS 17.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24.251
Standaard

Telecommunications device for the deaf - Wikipedia, the free encyclopedia
AboutTTY.com
  #3  
Oud 26-09-07, 16:16
Niekie's schermafbeelding
Niekie Niekie is offline
• iOS 4.3.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 150
Standaard

Ok duidelijk, gelukkig mankeert er nog niks aan mijn gehoor Dus schakelen we dit maar uit hehe

Bedankt voor het antwoord
  #4  
Oud 26-09-07, 16:49
iCulture's schermafbeelding
iCulture iCulture is offline
Administrator
• iOS 17.1
• iPadOS 17.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24.251
Standaard

Hehehe, no problem
  #5  
Oud 07-12-07, 12:55
koentjes koentjes is offline
• iOS 2.0.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 4
Wink Icoontje in het display

Dag collega iPhone liefhebbers,

Ik heb rechts boven in mijn display een icoontje van een telefoon met, ik denk, een toetsenbord eronder. Weet iemand wat dit icoontje betekend? De iPhone is gepaird met mijn laptop en mijn Parrot carkit.

Groeten,

Rudy
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (42,8 KB, 34x gelezen)
  #6  
Oud 07-12-07, 13:02
Destiny's schermafbeelding
Destiny Destiny is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 5.1.1
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Als je wat beter had gezocht op deze site of via google had je het antwoord al

Het heeft te maken met TTY. Zet dat uit in je instellingen en het is weg. Of heb je iets aan je gehoor ? Dan moet je het aanlaten.

En volgens mij post je dit topic ook helemaal verkeerd
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 11-12-07, 19:10
ironmanixs's schermafbeelding
ironmanixs ironmanixs is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 4.1
• 4.3.3
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 268
Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Hmmmm komt dat icon daar vandaan.... weer wat bij geleerd !
__________________
  #8  
Oud 11-12-07, 19:21
crunch81's schermafbeelding
crunch81 crunch81 is offline
• iOS 6.1
• 6.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Als je wat beter had gezocht op deze site of via google had je het antwoord al

Het heeft te maken met TTY. Zet dat uit in je instellingen en het is weg. Of heb je iets aan je gehoor ? Dan moet je het aanlaten.

En volgens mij post je dit topic ook helemaal verkeerd
En hoe wil je daar op zoeken?...........toetsenbord icoontje intypen op google? Gein
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #9  
Oud 22-04-09, 20:25
jetgadget's schermafbeelding
jetgadget jetgadget is offline
• iOS 4.0.1
• 3.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 294
Standaard

we zitten hier met 2 iphones en op 1 is optie TTY verdwenen!! hoe ken da
  #10  
Oud 06-05-09, 16:45
saver1982 saver1982 is offline
• iOS 4.3.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 36
Standaard

Beste mensen,

Ik zie hier heel veel tekst over TTY, maar ik kan het helemaal niet zien in de instellingen -- telefoon. Hoe kan dat? Daarnaast heb ik ook een (alleen) telefoon icoontje naast de batterij. Hoe krijg ik dat weg?

tot horens,
  #11  
Oud 06-05-09, 17:52
ControlSje ControlSje is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Een 3G heeft zover ik weet geen TTY meer, en dat telefoontje zal wel een gemiste oproep betekenen, dit krijg je als je iets van "Status Notifier" geïnstalleerd hebt.

Als dat icoontje een gemiste oproep is, dan krijg je hem weg door 1 keer "recent" in in de telefoon functie te openen.
  #12  
Oud 06-05-09, 18:19
jetgadget's schermafbeelding
jetgadget jetgadget is offline
• iOS 4.0.1
• 3.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 294
Standaard

@ controlsje. Dusss niet. Er staat wel degelijk TTY in mn iphone 3G.
  #13  
Oud 06-05-09, 18:20
iMario's schermafbeelding
iMario iMario is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 7.1.2
• 8.4
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jetgadget Bekijk bericht
@ controlsje. Dusss niet. Er staat wel degelijk TTY in mn iphone 3G.
Is ook gewoon aanwezig op 3G inderdaad.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #14  
Oud 06-05-09, 18:41
ControlSje ControlSje is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Oeps...foutje van mij....
Ik wist bijna zeker dat deze optie niet op mijn 3G zat...kan het nu alleen niet controleren want die ligt uit elkaar...
  #15  
Oud 07-05-09, 11:38
saver1982 saver1982 is offline
• iOS 4.3.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 36
Standaard

Ik zie echt geen TTY op mijn telefoon.Enige wat ik bij instellingen - telefoon= zie is
- doorschakelen
- wisselgesprek
- nummerherkenning
- simpincode
- simprogramma's
- t-mobile-voorzieningen.

Daarnaast heb ik vandaag na het hoortje ook nog een mobiel telefoon als icoontje gekregen. Ik heb b.v. ook gekeken naar mijn gemiste oproepen, maar die is helemaal leeg. Dus weet niet hoe ik dit krijg.

Dit ter info. Zie ook de afbeelding van telefoon en de icoontje.

Kan iemand [IMG]file:///C:/Users/SaVeR/Desktop/photo.jpg[/IMG]mij hierover helpen?[IMG]file:///C:/Users/SaVeR/Desktop/photo.jpg[/IMG]

tot horens,

p.s. ik heb er een screenshot van gemaakt, maar lukt me niet erbij te zetten, heb het wel gemaild naar mijn pc., maar kan het niet toevoegen als bijlage op deze site.
  #16  
Oud 07-05-09, 11:45
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.361
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door saver1982 Bekijk bericht
... p.s. ik heb er een screenshot van gemaakt, maar lukt me niet erbij te zetten, heb het wel gemaild naar mijn pc., maar kan het niet toevoegen als bijlage op deze site.
Druk op edit -> meer opties -> scroll naar beneden naar "Beheer bijlage"
  #17  
Oud 07-05-09, 12:25
saver1982 saver1982 is offline
• iOS 4.3.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 36
Standaard

Sorry misschien een stomme vraag maar waar moet ik edit en de rest uitvoeren?
  #18  
Oud 07-05-09, 13:07
Dennis_Ajax Dennis_Ajax is offline
• iOS 3.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 19
Standaard

Op je eigen bericht Staat rechtsonder van je bericht: Edit. Dan zie je het vanzelf.
  #19  
Oud 07-05-09, 13:35
saver1982 saver1982 is offline
• iOS 4.3.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 36
Standaard

Zie hier de foto waarin ik geen tty zie en de icoontje die naast de batterij zijn verschenen. Hoe is dit op te lossen?

tot horens,
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (38,0 KB, 253x gelezen)
  #20  
Oud 07-05-09, 13:39
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.361
Standaard

Dat icoontje naast de batterij is niet dat van TTY
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Lockscreen?? Weet iemand dit? robinv71 Jailbreak apps en thema's 1 04-11-10 00:23
Weet iemand wat hier gaat gebeuren? Sjoerdvanduijn Archief 7 15-03-09 17:52
Weet iemand wat deze tekst betekend MC_MH Chat en geruchten 20 13-11-08 16:47
Weet iemand hoe dit liedje heet? dorus Chat en geruchten 17 08-11-08 11:20
wat is tty dsimons Archief 2 03-03-08 23:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:19.