Geen voorpagina?

Geen voorpagina? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag, Ik ben serkan, 18 jaartjes oud en heb een 2de handse iphone 8 GB aangeschaft, ik weet dat ik me niet hier moet voorstellen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 January 2009, 21:01
» iPhone DE 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 7
Standaard Geen voorpagina?

Dag,

Ik ben serkan, 18 jaartjes oud en heb een 2de handse iphone 8 GB aangeschaft, ik weet dat ik me niet hier moet voorstellen (sorry)

Maar ik zit met meerdere problemen:
Namelijk:

1 de ipod heeft als het ware alleen maar een menuweergave en geen voorpagina (ik hoop dat jullie mij snappen). Bijvoorbeeld bij de nokia zie je een achtergrond van t-mobile oid. Bij de iphone is dat niet het geval?
2 Youtube werkt niet? maar ik kan wel gewoon internetten.
3 de accu is vrij snel leeg? binnen 1 dag?

Dit waren ze voor nu, suggesties, opmerkingen, etc welkom!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 January 2009, 21:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Welkom op dit forum Serkan,

Ik raad je aan om eens lekker op dit forum rond te snuffelen, de wiki eens door te lezen en je vragen te stellen mbv de zoekfunctie, er is veel uit te halen!

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 19 January 2009, 21:07
» iPhone DE 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 7
Standaard

oh oke zal ik eens doen thanks
  #4  
Oud 19 January 2009, 21:31
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door serkan Bekijk bericht
1 de ipod heeft als het ware alleen maar een menuweergave en geen voorpagina (ik hoop dat jullie mij snappen). Bijvoorbeeld bij de nokia zie je een achtergrond van t-mobile oid. Bij de iphone is dat niet het geval?
Nee, de T-mobile achtergrond is volgens niet voor alle telefoons.

2 Youtube werkt niet? maar ik kan wel gewoon internetten.
Geeft YouTube een foutmelding? Maak anders gewoon een screenshot (home button+sleep 1 keer tegelijk indrukken)

3 de accu is vrij snel leeg? binnen 1 dag?
Dat klopt, dat komt omdat de iPhone verschrikkelijk veel functies heeft die een andere telefoon niet heeft. Alle applicaties die internet gebruiken vreten stroom, als je 1 dag zonder internet ziet zal je wel het verschil merken...
Daar zijn je 'oplossingen'.
  #5  
Oud 19 January 2009, 22:24
» iPhone DE 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 7
Standaard

Maak anders gewoon een screenshot (home button+sleep 1 keer tegelijk indrukken)

Dat snap ik ff niet sorry ?? heb veel gelezen hier op het forum maar ik zit met nog een probleem ik kan geen muziek erop zetten heb net itunes 8.0 gedownload maar ik heb als het ware geen verbinding met de computer?
  #6  
Oud 19 January 2009, 22:32
» iPhone DE 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 7
Standaard

heb dat home button gedoe gedaan maar geeft nog steeds een foutmelding
  #7  
Oud 19 January 2009, 22:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door serkan Bekijk bericht
heb dat home button gedoe gedaan maar geeft nog steeds een foutmelding
dat met die knoppen maak je een screenshot kan niet met 1.0.2
je moet updaten is wel handig
of heb je de laatste update al (2.2)
kijk even bij instellingen/ algemeen/ info/ versie als de eerste getallen 2.2 zijn dan heb je de nieuwste updat kijk bij 1.0.2 wel uit met updaten als je een jailbreak heb want hij kan worden gebricked
  #8  
Oud 19 January 2009, 22:48
» iPhone DE 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 7
Standaard

versie 2.0 (A357)

en hoe moet ik updaten moeilijke mobiel pff
  #9  
Oud 19 January 2009, 22:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

itunes en dan bij je iphone op bijwerken drukken
  #10  
Oud 19 January 2009, 22:57
» iPhone DE 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 7
Standaard

itunes op me computer of iphone?

Update: Youtube werkt Yess alleen ik krijg geen signaal van de computer dat me iphone op de itunes is aangesloten?
Ik wil heel graag muziek erop zetten vandaar

Laatst gewijzigd door King1987; 20 January 2009 om 08:22. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #11  
Oud 20 January 2009, 16:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

probeer in dfu te zetten en updaten is via itunes op werk bij drukken
  #12  
Oud 20 January 2009, 19:46
» iPhone DE 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 7
Standaard

wat bedoel je met dfu? Het spijt me zeer omdat ik een beetje teveel vraag

En ik heb van mij oude mobiel de nummers gekopieerd naar me sim en het dan vervolgens in me iphone gedouwd maar er zijn geen contacten?
  #13  
Oud 20 January 2009, 20:44
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door serkan Bekijk bericht
wat bedoel je met dfu? Het spijt me zeer omdat ik een beetje teveel vraag

En ik heb van mij oude mobiel de nummers gekopieerd naar me sim en het dan vervolgens in me iphone gedouwd maar er zijn geen contacten?

De Wiki lezen beantwoord veel vragen
https://forum.iculture.nl/f59/i...begrippen.html

hier een stuk over DFU

https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3.1.2. restore, blackra1n, Cydia crasht, geen SSH en geen AFC2 service nickster46 Jailbreak 13 29 November 2010 10:29
Geen IMEI, geen ICCID, geen Wi-Fi.. baseband restoren? atQuest Unlock [archief] 83 23 January 2009 18:55
HELP.. geen IMEI geen ICCID geen Modem firmware neubauerf iPhone accessoires en onderdelen 0 12 August 2008 14:56
HELP.. geen IMEI geen ICCID geen Modem firmware eekamouse Unlock [archief] 25 3 February 2008 18:06
geen imei geen iccid geen Wi-Fi..baseband restoren? help! atQuest Archief 0 22 October 2007 00:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:26.