Geen sim

Geen sim discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey! Ik heb in Canada mijn iphone 3g gekocht en daar laten unlocken en geupgrade naar v2.2. Hij is nu simlock vrij, maar als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 February 2009, 14:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2009
Berichten: 1
Standaard Geen sim

Hey!

Ik heb in Canada mijn iphone 3g gekocht en daar laten unlocken en geupgrade naar v2.2. Hij is nu simlock vrij, maar als ik mijn vodafone simkaart erin doe dan geeft hij aan geen simkaart. In het begin herkende hij de vodafone sim wel maar voor 2 min. en dan viel het bereik weer weg. Ik wil heel graag mijn iphone hier gebruiken, maar helaas kan dat nou niet. Kan er iemand mij helpen? Dat zou echt super zijn! Thanks!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2009, 15:09
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Heb je het al met een andere sim geprobeerd? En is ie legaal simlockvrij (vanuit de winkel) of met yellowSnow? En heb je in Canada wel geprobeerd te bellen? Kortom, heeft ie het uberhaupt ooit gedaan?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door idams Bekijk bericht
Hey!

Ik heb in Canada mijn iphone 3g gekocht en daar laten unlocken en geupgrade naar v2.2. Hij is nu simlock vrij, maar als ik mijn vodafone simkaart erin doe dan geeft hij aan geen simkaart. In het begin herkende hij de vodafone sim wel maar voor 2 min. en dan viel het bereik weer weg. Ik wil heel graag mijn iphone hier gebruiken, maar helaas kan dat nou niet. Kan er iemand mij helpen? Dat zou echt super zijn! Thanks!
  #3  
Oud 5 February 2009, 18:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Heb je het al met een andere sim geprobeerd? En is ie legaal simlockvrij (vanuit de winkel) of met yellowSnow? En heb je in Canada wel geprobeerd te bellen? Kortom, heeft ie het uberhaupt ooit gedaan?
hij zegt dat hij het in het begin heb gedaan

heel misschien heb je een kapot simkaart mechanisme
ik had dit ook en dan zegt hij gewoon geen sim
  #4  
Oud 5 February 2009, 18:38
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Wat bako zegt kan inderdaad goed van toepassing zijn, het sim-mechanisme dat detecteert of de sim-tray er in zit is hopeloos en zorgt vaak voor problemen met als gevolg dat hij denkt dat de tray er niet in zit en dus ook niet naar een sim zoekt.
  #5  
Oud 5 February 2009, 18:52
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

@Bako: nee, hij zegt dat de sim werd herkend maar niet dat ie gebeld heeft of zo, wat mij betreft 'doet' ie het pas als je dat soort dingen hebt gedaan Maar het simtray verhaal lijkt wel plausibel. Ik zou wel nog dingen als harde reset etc, evt restore proberen...



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Wat bako zegt kan inderdaad goed van toepassing zijn, het sim-mechanisme dat detecteert of de sim-tray er in zit is hopeloos en zorgt vaak voor problemen met als gevolg dat hij denkt dat de tray er niet in zit en dus ook niet naar een sim zoekt.
  #6  
Oud 5 February 2009, 19:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

je kan altijd een gratis diagnose laten doen
iPod Reparatie Nederland iPod Reparaties Laagste prijs 24 uurs service
altijd natuurlijk een keer herstellen
heb je nooit lopen kl*ten met een x-sim
want daarvan gaat je simkaart mech stuk
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 pakt geen BE sim jpjedi iPhone algemeen 3 29 June 2010 22:52
iPhone 3G: Geen SIM Ge´nstalleerd Zaphyrlol Unlock 1 23 January 2010 19:19
iPhone: Jailbreaked en geen sim meer Twanko Jailbreak 3 14 September 2009 20:31
geen net / geen sim travelagent iPhone algemeen 2 23 June 2009 15:06
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 21:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:00.