iphone registreren via computer werkt niet

iphone registreren via computer werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb vandaag net mijn iPhone gekocht en wil hem nu aansluiten op de computer (PC met Windows XP) en Itunes 8 ge´nstalleerd. Wanneer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 February 2009, 20:31
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Luxemburg, Erpeldange
Berichten: 38
Standaard iphone registreren via computer werkt niet

Hallo,

Ik heb vandaag net mijn iPhone gekocht en wil hem nu aansluiten op de computer (PC met Windows XP) en Itunes 8 ge´nstalleerd.
Wanneer ik het doe volgens het boekje (Iphone opzetten, verbinden met computer, wachten tot Itunes opent) herkent mijn computer nieuwe hardware waarna windows onmiddellijk opnieuw opstart. Vervolgens herkent hij weer 'diezelfde' nieuwe hardware en start weer opnieuw op. Ik kom dus nooit bij Itunes terecht zo.
Iemand enig idee hoe dit komt ? Nu is het wel zo, dat ik daarstraks, bij aanmelding abonnement verwittigd werd dat de activatie voor bellen en internet ongeveer 2 Ó 3 dagen duurt (zit in Luxemburg met een abo bij LuxGsm). Op zich geen probleem, maar ik dacht om al Úen en ander te kunnen voorbereiden. Kan dit het probleem zijn of is mijn computer de schuldige ?
In een ander topic hier heb ik gelezen dat het verwijderen van de logitech drivers kan helpen. Domme vraag misschien, maar waar kan ik die vinden en zijn deze er makkelijk weer op te zetten nadien ?

Alvast bedankt voor alle tips en eventuele oplossing,
groetjes uit Luxemburg,
Solange

Laatst gewijzigd door solange; 11 February 2009 om 20:42. Reden: onduidelijke zin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 February 2009, 23:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Berichten: 61
Standaard

Hallo Solange,

Welk versie van windows draai je?
  #3  
Oud 11 February 2009, 23:47
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Luxemburg, Erpeldange
Berichten: 38
Standaard

Ik heb versie 5.1 Service pack 3

Alvast bedankt voor reacties !
  #4  
Oud 12 February 2009, 00:05
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Berichten: 61
Standaard

Windows XP neem ik aan toch?

Citaat:
In een ander topic hier heb ik gelezen dat het verwijderen van de logitech drivers kan helpen. Domme vraag misschien, maar waar kan ik die vinden en zijn deze er makkelijk weer op te zetten nadien?
Als jij denkt dat het aan de logitech drivers ligt, dan kan je via configuratiescherm, software de drivers deinstalleren. Als het dan opgelost is dan kan je daarna weer de installatie cd gebruiken.

Voor wat zijn de drivers van logitech die op je computer staan? Muis?
  #5  
Oud 12 February 2009, 00:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ja hij heeft windows xp, even goed lezen

Verder, dan moet het aan zn webcam drivers liggen, maar hij krijgt geen bluescreen of death. Ik denk dat je gewoon even die 2 a 3 dagen moet afwachten, eerder kan je hem niet gebruiken. (of je gebruikt quickpwn om te activeren/jailbreaken, dan wel )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 12 February 2009, 08:40
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Luxemburg, Erpeldange
Berichten: 38
Standaard

Ja inderdaad, Ik gebruik Windows XP
De logitech gebruik ik voor webcam (kan ik helaas niet verwijderen aangezien mijn dochtertje regelmatig met haar papa webcamt...)
Kan wel proberen om de drivers er even af te nemen en te zien wat het dan geeft.
Moet ik trouwens activeren via Itunes ? Kan ik ook de iPhone niet zo gebruiken (en de contacten manueel ingeven, zijn er niet zoveel).
Een andere optie is inloggen op mijn Mac op het werk (dan heb ik ook mijn persoonlijke contacten niet, maar dan is hij wel al geactiveerd en klaar om dingen down te loaden via app store enz...)
Een laatste vraagje : Hoe komt dat eventueel conflict met logitech ? Andere hardware toevoegen heeft tot nu toe nooit problemen gegeven.

Nog's bedankt jullie allemaal voor de tips en oplossingen (zal vanavond alles uittesten, zit nu op mijn werk)
groetjes,
solange

Edit: Hier ben ik nog even terug. Ben daarstraks op een engelstalige site gebotst en daar was de oorzaak foto's op de iphone. Aangezien ik er nog maar 2 had opstaan (gisteren een testje gedaan) heb ik die erafgegooid en daarna werkte de communicatie tussen iphone en computer wel.
Iemand enig idee wat de reden is ? Zou het nog altijd die logitech kunnen zijn ? Ik durf nu voorlopig geen foto's meer nemen....maar da's uiteraard niet de bedoeling voor in de toekomst !

Een paar uur later : Terug foto op iphone gezet, pc herkent iphone als digital camera en herstart (hij blijft constant herstarten) Logitech er allemaal afgegooid, iphone terug aangekoppeld, blijft herkend worden als digital camera maar werkt wel prima zo. Itunes opent niet automatisch maar manueel geen probleem.
Ik had de laatste drivers van logitech dus daar kan het niet aan liggen....Iemand aub een oplossing opdat ik terug mijn webcam kan installeren (ik koop desnoods een andere, graag advies) zonder dit probleem te hebben ?

THANKS !
groetjes uit Luxemburg
solange

Laatst gewijzigd door solange; 12 February 2009 om 22:11. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #7  
Oud 17 February 2009, 20:05
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Luxemburg, Erpeldange
Berichten: 38
Standaard

Even laten weten dat het probleem opgelost is. Heb contact opgenomen met de support afdeling van logitech en via de serienummer van mijn quickcam hebben ze mij de juiste driver doorgestuurd. Alles werkt perfekt nu.
Toch even via deze weg ook een pluim voor de helpdesk van Logitech. Vriendelijke service en zij hebben stap voor stap via mails een oplossing gezocht voor het probleem.

groetjes,
solange
  #8  
Oud 18 February 2009, 12:28
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Berichten: 61
Standaard

Goed om te horen dat alles nu wel werk!!
  #9  
Oud 22 February 2009, 00:13
Hamish's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2009
Locatie: Limburg
Berichten: 4
Standaard

Toch nog een vraagje van mijn kant, ik had hetzelfde probleem namelijk. Zodra ik dus de foto eraf haal die ik vanmiddag genomen had werkt alles weer.

Maar hoe is dit op te lossen? Ik ben veel onderweg en heb dan graag wat foto's van thuis bij me, maar als ik mijn telefoon dan even aan mijn laptop wil hangen gaat alles fout.

Dus wie weet waar ik de oplossing kan vinden?
__________________
ooit zal ik het snappen
  #10  
Oud 22 February 2009, 12:58
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Luxemburg, Erpeldange
Berichten: 38
Standaard

Hallo Hamish,
Bij mij is het opgelost door aan Logitech de juiste driver te vragen voor mijn quickcam. Weet niet of dat bij jou ook het probleem is...
Wel herkent mijn computer altijd de iPhone nog als een fototoestel. Ik druk dan op annuleren en open daarna handmatig Itunes (automatisch wordt ie niet herkend) waarna de iphone dan netjes verschijnt. Heb jij ook een webcam aangesloten ?
groetjes,
solange
  #11  
Oud 22 February 2009, 22:32
Hamish's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2009
Locatie: Limburg
Berichten: 4
Standaard

Er is geen Logitech of andere camera software aanwezig op mijn laptop, iTunes start wel automatisch op nu ik de gemaakte foto's heb verwijderd. MAAR ik heb de test even gedaan vandaag, zodra ik een foto die ik heb gemaakt op de iPhone laat staan gaat het weer fout.

Is er niet ergens een programma/software te vinden waardoor dit probleem verholpen wordt?

En nee macbook kopen is geen optie
  #12  
Oud 22 February 2009, 22:33
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Hamish

Heb je alle drivers van je video kaart geupdate? Wil ook wel eens de boosdoener zijn. (welke virus scanner gebruik je? Deze ook eens uitschakelen om te testen of deze de boosdoener is.)
  #13  
Oud 23 February 2009, 10:39
Hamish's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2009
Locatie: Limburg
Berichten: 4
Standaard

Drivers videokaart moet ik even uitzoeken, maar ben er 90% zeker van dat die goed zijn. En ik heb er Norton op staan. Ik ga dadelijk eens testen

*edit*
Heb net de test gedaan, op de vaste pc thuis staat geen iTunes en deze komt niet met foutmelding zodra de iPhone aangesloten wordt. Met of zonder gemaakte foto's, hij meld dat er hardware is gevonden "digital stil camera" en komt dan met de wizard waarmee te openen. Na het annuleren hiervan gebeurd er niks en de telefoon laad gewoon op.

laptop schakelt zich meteen weer uit

Laatst gewijzigd door Hamish; 23 February 2009 om 11:14.
  #14  
Oud 28 June 2010, 08:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door solange Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb vandaag net mijn iPhone gekocht en wil hem nu aansluiten op de computer (PC met Windows XP) en Itunes 8 ge´nstalleerd.
Wanneer ik het doe volgens het boekje (Iphone opzetten, verbinden met computer, wachten tot Itunes opent) herkent mijn computer nieuwe hardware waarna windows onmiddellijk opnieuw opstart. Vervolgens herkent hij weer 'diezelfde' nieuwe hardware en start weer opnieuw op. Ik kom dus nooit bij Itunes terecht zo.
Iemand enig idee hoe dit komt ? Nu is het wel zo, dat ik daarstraks, bij aanmelding abonnement verwittigd werd dat de activatie voor bellen en internet ongeveer 2 Ó 3 dagen duurt (zit in Luxemburg met een abo bij LuxGsm). Op zich geen probleem, maar ik dacht om al Úen en ander te kunnen voorbereiden. Kan dit het probleem zijn of is mijn computer de schuldige ?
In een ander topic hier heb ik gelezen dat het verwijderen van de logitech drivers kan helpen. Domme vraag misschien, maar waar kan ik die vinden en zijn deze er makkelijk weer op te zetten nadien ?

Alvast bedankt voor alle tips en eventuele oplossing,
groetjes uit Luxemburg,
Solange
Hoi

Ik zag dat jij in Luxemburg zit/zat , ik ben op zoek naar een LUXGSM kaart
Deze kan ik nergens online kopen, heb je eentje (te koop?) mag ook gebruikt zijn
Het gaat mij puur om mijn iPhone te kunnen activeren
Ik hoor het graag van je
Alvast bedankt

GR.
  #15  
Oud 28 June 2010, 09:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Locatie: rosmalen
Berichten: 54
Standaard

start eerst eens itunes op zonder iPhone..
werkt dat wel goed? Dan weet je dat in ieder geval itunes werkt. Anders opnieuw installeren (met admin rechten). evt de laatste versie van itunes downloaden en installeren.
  #16  
Oud 28 June 2010, 17:12
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Luxemburg, Erpeldange
Berichten: 38
Standaard luxgsm kaart

Hallo,

Sorry, heb geen luxgsm kaart over die ik kan wegdoen. Misschien gewoon eens tot hier komen (genieten van de mooie omgeving) en ineens een kaartje kopen ? ;-)

Groetjes,
Solange
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Connectie naar computer(s) werkt niet meer RvR iPhone algemeen 2 20 October 2010 14:12
computer herkent iphone niet. Menno0 iPhone algemeen 1 7 September 2010 18:28
computer reageert niet op iPhone, ook niet in DFU-mode Tob!as iPhone algemeen 10 21 January 2010 16:45
Probleem registreren computer voor MobileMe Barbarian iTunes 0 24 July 2008 16:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:10.