Nummer intoetsen

Nummer intoetsen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb een iphone 2g met firmware 2.2.1 Als ik op telefoon druk en wil dan een nummer kiezen dan gaat die meteen weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 February 2009, 08:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 25
Standaard Nummer intoetsen

Beste,

Ik heb een iphone 2g met firmware 2.2.1

Als ik op telefoon druk en wil dan een nummer kiezen dan gaat die meteen weer terug naar je home, dus ik kan geen nummer intoetsen?

Wat kan ik hier aandoen?

Ik hoor het graag.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 February 2009, 08:34
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Kate geinstalleerd toevallig? Zo niet, probeer even reset door HOME- en powerbutton tegelijk ingedrukt te houden totdat Apple logo verschijnt.
  #3  
Oud 16 February 2009, 08:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 25
Standaard

Zover ik weet geen kate ingestalleerd, waar kan ik zien of deze erop staat?

Home en power button heb ik al een keer gedaan.
Ook heb de telefoon een keer aan en uit gedaan.

Wat kan het nog meer zijn?
  #4  
Oud 16 February 2009, 09:21
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Dan zul je kate wel niet hebben. Dat hij meteen terugkeert geeft aan dat de telefoon-applicatie ergens op vastloopt en dus direct afsluit. Je kan even kijken of dit ook gebeurd als je SIM er niet in zit. Anders blijft er denk ik niet veel anders over dan een restore te doen.
  #5  
Oud 16 February 2009, 09:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 25
Standaard

Als de sim er niet inzit dan doet die dit ook.

Ik kan via knop telefoon ook niet in mijn contacten, recent enz.

Hoe kan ik dit fixen?

Moet ik dan opnieuw die firmweare er opzetten?

En wat houd die restore precies in?
  #6  
Oud 16 February 2009, 10:10
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjtommy Bekijk bericht
Als de sim er niet inzit dan doet die dit ook.

Ik kan via knop telefoon ook niet in mijn contacten, recent enz.

Hoe kan ik dit fixen?

Moet ik dan opnieuw die firmweare er opzetten?

En wat houd die restore precies in?
je kan idd het beste de opnieuw de firmware er op zetten, voordat je dat doet maak een back-up voor je gegevens en druk op herstellen in itunes als je er klaar voor bent. Na het procces in itunes moet je de iphone nog wel jailbreaken, dit kan je doen met quickpwn, de linkjes daarvan zijn hier op het forum te vinden.

succes
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #7  
Oud 16 February 2009, 17:26
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Ik kreeg vandaag mijn KPN sim binnen. Die in mijn 2G gedaan, direct netjes ontvangst.
Maar wel precies hetzelfde probleem als hierboven omschreven.

Ik ga zometeen de andere sim er terug in stoppen, kijken of het dan weer wel allemaal werkt.
  #8  
Oud 16 February 2009, 17:31
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Hmmm.. geen verschil. Misschien puur toeval.
Ik heb de FW 2.2 nog op de computer staan. Kan het kwaad om direct die er nogmaals op te proberen te zetten?
  #9  
Oud 16 February 2009, 18:24
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dennis_Oss Bekijk bericht
Hmmm.. geen verschil. Misschien puur toeval.
Ik heb de FW 2.2 nog op de computer staan. Kan het kwaad om direct die er nogmaals op te proberen te zetten?
als het een eerste generatie iphone is dan ka je ook naar 2.2.1 en die moet je naderhand wel jailbreaken/unlocken met quickpwn 2.2.5-2(dat is het werk niet)

Anders kan je zonder problemen nog een keer 2.2 erop zetten!
  #10  
Oud 18 February 2009, 08:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 25
Standaard

Bij mij doet die het weer.
even een restore en klaar
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IMEI nummer mich@ iPhone algemeen 5 31 August 2010 13:30
iPhone 3G: mijn nummer lsp Unlock 13 4 August 2010 08:04
toetsenbord vindt namen tijdens intoetsen van nummers arashrsf Jailbreak apps en thema's 2 15 January 2010 14:07
nummer blokkeren dsimons Archief 5 2 July 2008 06:52
Nummer intoetsen geeft Amerikaanse stijl jvdv23 Archief 1 5 December 2007 21:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:08.