Microfoon werkt niet onder bepaalde omstandigheden

Microfoon werkt niet onder bepaalde omstandigheden discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Listas, Mijn telefoon wordt in de auto gevoed op een bestaande usb en de audio loopt via een aux-ingang. Het is eigenlijk een iPod aansluiting. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 February 2009, 17:21
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard Microfoon werkt niet onder bepaalde omstandigheden

Listas,

Mijn telefoon wordt in de auto gevoed op een bestaande usb en de audio loopt via een aux-ingang. Het is eigenlijk een iPod aansluiting.

Als ik gebeld wordt hoor ik de beller over de speakers maar die kan mij niet horen en dat was voorheen niet.

Waar kan dit aan liggen. Voor de rest werkt alles normaal. Als ik overigens op 'luidspreker' druk tijdens het bellen horen ze me wel, maar dan komt het geluid over de speakers van de iPhone en dat is niet goed waar te nemen in een rijden auto.

Wie?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 February 2009, 20:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

zit er een mic in de kabel die naar je speakers gaat
want als hij een headset detecteert dan denk het dat er een microfoon in zit
op luidspreker dan gaat hij over je normale speaker en dan gaat je mic ook aan
  #3  
Oud 27 February 2009, 21:38
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
zit er een mic in de kabel die naar je speakers gaat
want als hij een headset detecteert dan denk het dat er een microfoon in zit
op luidspreker dan gaat hij over je normale speaker en dan gaat je mic ook aan
Sorry dat ik het zeg bako, maar dit is complete onzin. Zoals je leest heeft de TS dit probleem nog maar sinds kort, daarvoor deed hij het wel. En daarkomt bij dat heb bij mij wel werkt met een koptelefoon waarbij geen microfoon in zit. (dit is het zelfde principe) Maar wat jij aandraagd gaat niet op.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 28 February 2009, 10:22
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Onlangs programma's geinstalleerd wellicht waardoor het misschien niet meer werkt? Restart van de iphone kan wellicht ook helpen, dan wordt de dock aansluiting opnieuw geinitialiseerd: home+powerbutton indrukken totdat Apple logo zichtbaar wordt.
  #5  
Oud 2 March 2009, 12:06
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Dank allen voor uw respons. Het is nog niet opgelost. Het zou inderdaad een app-conflict kunnen zijn. Maar da's onmogelijk terug te vinden nu. Wie weet is de schuldige een jailbreak-app. Volgens mij lukt het wel als ik de brede connector eruit trek. Maar dat moet ik ff grondig testen. Vervelend dit. Er is ook niets over te vinden.
  #6  
Oud 2 March 2009, 12:11
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je zeker wilt zijn dat het geen software fout is, zal je een restore moeten doen. Zet dan nog geen reservecopie terug en jailbreak hem nog niet. Dan kan je controleren of het aan de jailbreak ligt. Daarna kan je natuurlijk jailbreaken en weer controleren. Waarom de reserve copie nog niet terug zetten: daar kan de fout in blijven zitten. (als je echt alles wilt uitsluiten )

Het klinkt wat radicaal, maar zo kan je wel uitsluiten of het softwarematig is.
Tevens misschien een idee om te upgraden naar FW 2.2.1? Let wel op bij de restore of je gebruik maakt van Yellowsn0w, dit ivm de unlockbaar heid van je baseband.
  #7  
Oud 2 March 2009, 12:40
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ik kan ook niet bellen als me iphone op die manier is aangesloten in me auto, op de boxen dus via aux.
Moet m loshalen, anders horen mensen me niet.
  #8  
Oud 2 March 2009, 13:04
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Heeft altijd gewerkt. Misschien moet ik idd naar 221 zit nu op 220 maar er zijn te weinig verbeteringen om de hele molen in te gaan. ps ik gebruik pwnage osx. Mijn baseband hoeft niet unlocked te zijn. Ben heel tevreden met dit abonnement van t-Mobile. Volgend jaar pakken we wel weer een nieuwe.

Is er geen database van conflicten tussen apps?
  #9  
Oud 3 March 2009, 12:55
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

volgens mij heb ik 221 erop staan, weenie zie gewoon 22 staan, geen 0 of 1 erachter nog. maar dacht dat ik 221 had en toch werkt het niet.
  #10  
Oud 3 March 2009, 13:09
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Ik heb een werkende oplossing:

Zodra ik gebeld word haal ik de iPod-kabel eruit, neem op (en stop hem terug).
Ik hoor de bellen nu over de boxen en de beller hoort mij ook goed.

Als ik zelf bel doe ik hetzelfde. Dus eerst loskoppelen die usb. Zodra je verbinding hebt kan ie er weer in.

Meerdere malen getest. Werkt! Blijft alleen vreemd dat het eerst gewoon werkte
  #11  
Oud 3 March 2009, 14:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 49
Standaard

ik heb dit ook gehad met mijn headset. Bleek dat er STOF in de connector zat en VEEL ook. opgelost door toestel uit te zetten en met een tandenstoker/paperclip stof te verwijderen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Microfoon werkt niet julos iPhone algemeen 5 15 August 2011 20:11
microfoon werkt niet lennardude iPhone algemeen 1 15 January 2011 18:27
Quicktime player werkt niet bij bepaalde site. Mosselman iPhone algemeen 4 5 January 2010 18:23
Vergelijking bereik iPhone tenopzichte andere telefoon onder dezelfde omstandigheden. Koelkastlampje T-Mobile 4 24 July 2008 13:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:11.