Provider veranderd?

Provider veranderd? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een abonement bij T-Mobile met een iPhone 2G en ik ben net een week naar Spanje geweest maar nu ik terug ben kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 April 2009, 15:23
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 23
Standaard Provider veranderd?

Ik heb een abonement bij T-Mobile met een iPhone 2G en ik ben net een week naar Spanje geweest maar nu ik terug ben kan ik alleen nog maar met Orange verbinden. Ik weet niet waardoor dit komt, iemand ervaring? En moet ik extra geld betalen omdat ik via een ander netwerk bel? Thanks!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 April 2009, 15:30
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb je al geprobeerd om handmatig van netwerk te wisselen? Ook even je iphone uit-en aanzetten misschien?
  #3  
Oud 6 April 2009, 15:31
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Ik weet alleen dat Orange de Franse T-Mobile is... Verder weet ik het niet sorry, anders moet je contact opnemen met T-mobile.
  #4  
Oud 6 April 2009, 15:41
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 23
Standaard

ik hb handmatig geprobeerd handmatig met Tmobile te verbinden maar dan geeft die wel een vinkje van verbonden, maar het blijft orange, ik heb hem ook uitgezet etc ik heb hem nog niet gerestored maar dat gebruik ik meer als laatste optie
  #5  
Oud 6 April 2009, 15:51
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Herstel je netwerkinstellingen eens: Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 6 April 2009, 15:54
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Herstel je netwerkinstellingen eens: Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
Helaas,
Nogsteeds orange
  #7  
Oud 6 April 2009, 16:31
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Even een echte reboot doen wellicht dmv de aan/uit knop en de homeknop?
  #8  
Oud 6 April 2009, 16:37
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Even een echte reboot doen wellicht dmv de aan/uit knop en de homeknop?
Nogsteeds Orange. Maar zolang het mij geen extra kosten opleverd vind ik het niet zo erg, maar wel raar
  #9  
Oud 6 April 2009, 16:42
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik meen elders op het forum soortgelijke 'problemen' te hebben gezien van mensen die in het grensgebied van BelgiŽ en Nederland wonen/werken, kan het zo even niet terug vinden.
Wat mogelijk zou kunnen helpen is je sim even in een andere gsm doen en daar handmatig een ander netwerk kiezen. Daarna weer in de iPhone, ik vermoed dat ie dan weer het goede netwerk aangeeft.
  #10  
Oud 6 April 2009, 16:43
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Het kan ook gewoon een foutje zijn, dat hij in plaats van T-Mobile, Orange laat zien als netwerk... Want in Nederland heb je helemaal geen Orange...
Hoelang ben je al terug uit Spanje, misschien kost het gewoon even tijd, dat hij van Orange weer naar T-Mobile omschakeld.
  #11  
Oud 6 April 2009, 17:08
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door francebramie Bekijk bericht
Het kan ook gewoon een foutje zijn, dat hij in plaats van T-Mobile, Orange laat zien als netwerk... Want in Nederland heb je helemaal geen Orange...
Hoelang ben je al terug uit Spanje, misschien kost het gewoon even tijd, dat hij van Orange weer naar T-Mobile omschakeld.
Ik ben zondag ochtend terug gekomen mar in spanje was ik verbonden met Movistar en niet met orange. Het zou inderdaad gewoon een telefoon fout kunnen zijn...
  #12  
Oud 6 April 2009, 18:04
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Ik zou gewoon nog een paar daagje afwachten en anders contact opnemen met T-Mobile...
  #13  
Oud 9 April 2009, 14:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door francebramie Bekijk bericht
Ik zou gewoon nog een paar daagje afwachten en anders contact opnemen met T-Mobile...
Zou ik juist niet doen,
Het kan zomaar zijn dat je er extra voor moet betalen al je belt.
Haal je sim er uit en doe hem er weer in.
Misschien moet je er een keer een andere sim in doen en dan je oude er weer in doen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Lettertype is veranderd dasma iPhone algemeen 10 5 January 2009 09:44
Windows: iTunes veranderd de speelduur TheStijg iTunes 3 9 December 2008 13:10
Veranderd bootloader na herstellen! -kriis Archief 5 1 February 2008 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:40.