2.2.1 iphone gelockt en niets meer aan te doen

2.2.1 iphone gelockt en niets meer aan te doen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iphone van iemand die me gevraagd heeft om ze te uppen van 1.1.4 tot recent. De eerste van de 2 ging ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 April 2009, 16:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Paal, Limburg, BelgiŽ
Berichten: 52
Stuur een bericht via ICQ naar groochy
Standaard 2.2.1 iphone gelockt en niets meer aan te doen

Hallo,

Ik heb een iphone van iemand die me gevraagd heeft om ze te uppen van 1.1.4 tot recent.
De eerste van de 2 ging perfect, maar de 2 de heeft het probleem dat de powerbutton niet goed werkt (maar de helft van het schone weer) en quickpawn wil dus niet werken omdat ik de toetsencombinaties niet goed uitvoer.

ik heb dit topic al volledig doorgenomen; https://forum.iculture.nl/f14/i...er-button.html

(voor ik de melding krijg dat ik eerst moet zoeken )

Maar zonder succes, deze iphone heb ik nu met iTunes laten herstellen naar 2.2.1 maar is dus nog steeds gelockt en de tips uit bovenstaand topic (ziphone, iliberty+, ...) werken niet.

ik heb deze iphone nog niet kunnen pawnen en hij was in 1.1.4 ge-unlockte door de tool van RipDev (wat wss allemaal weg is nu de originele 2.2.1 firmware erop staat).
Als ik de iphone laat restore in iTunes (shift+herstel) naar een custom 2.2.1 dan krijg ik steeds fout 1604.
iemand een tip voor mij hoe ik dit toestel toch wel custom firmware's kan opduwen?

edit: gegevens iPhone US 8GB / 2G
thx

Groochy
__________________
Ik probeer eerst de zoekfunctie en wat topics door te lezen voor ik iets vraag. Moest het al ergens geschreven staan stuur mij dan de link. bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 April 2009, 16:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 34
Standaard

Fout 1604 is een fout met de USB poorten, probeer 's een andere poort of andere computer
__________________
1e iPhone uit China, 8GB, Ä320
2e iPhone 4
  #3  
Oud 22 April 2009, 16:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Paal, Limburg, BelgiŽ
Berichten: 52
Stuur een bericht via ICQ naar groochy
Standaard

ik heb het al op 2 andere pc's geprobeerd, volgens mij is het omdat hij nog niet ge-pwnd is. dat hij geen custom kan aannemen.

ff erbij zeggen ieder software pakket wat ook maar iets wil doen krijgt de iphone in recovery mode (denk ik toch ik doe een foto erbij) maar precies niet verder...
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (19,6 KB, 18x gelezen)

Laatst gewijzigd door iMario; 22 April 2009 om 17:19. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop a.u.b.
  #4  
Oud 22 April 2009, 17:39
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je hoeft je niks aan te trekken van de foutmelding om hem te pwnen. Probeer maar eens met Quickwn 2.2.5. Als dat overigens onder OSX niet lukt, dan een USB-hub gebruiken.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 22 April 2009, 18:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Paal, Limburg, BelgiŽ
Berichten: 52
Stuur een bericht via ICQ naar groochy
Standaard

doet ook niets met de toetsencombinatie (op het einde van de pwn)

windows pc // mac kan ook maar tot nu toe alles met windows pc gedaan

Laatst gewijzigd door iMario; 1 May 2009 om 19:05. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #6  
Oud 29 April 2009, 22:38
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Berichten: 5
Standaard

help!! bij mij is ie ook gelockt na het updaten naar 2.2.1 Bij het herstellen krijg ik melding 1601.
Nu ben ik bezig om itunes versie 7.5 op pc te zetten. 8.1 is te hoog schijnbaar en dat wil niet eens lukken. Ik krijg de oude niet verwijderd.

weet iemand raad?
  #7  
Oud 30 April 2009, 21:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lala78 Bekijk bericht
help!! bij mij is ie ook gelockt na het updaten naar 2.2.1 Bij het herstellen krijg ik melding 1601.
Nu ben ik bezig om itunes versie 7.5 op pc te zetten. 8.1 is te hoog schijnbaar en dat wil niet eens lukken. Ik krijg de oude niet verwijderd.

weet iemand raad?
Al een andere usb poort geprobeerd? Gebruik die op de achterkant van je pc eens
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 1 May 2009, 10:37
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Berichten: 5
Standaard

hmmm als er een andere usbpoort aan de achterkant zou zitten zou het wel lukken. Ik werk met een laptop met Vista...

Ga het van het weekend nog maar eens proberen. Misschien staat op onze andere pc nog Itunes 7.5

Weet iemand misschien wel wat melding 1601 betekent??
  #9  
Oud 1 May 2009, 13:39
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Berichten: 2
Angry 1601 fout

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lala78 Bekijk bericht
hmmm als er een andere usbpoort aan de achterkant zou zitten zou het wel lukken. Ik werk met een laptop met Vista...

Ga het van het weekend nog maar eens proberen. Misschien staat op onze andere pc nog Itunes 7.5

Weet iemand misschien wel wat melding 1601 betekent??
ik heb presies hetzelfde probleem echt niet leuk meer gewoon. ik had al itunes 8.1 en nou wil ik hem downgraden naar 7.5 en dat lukt niet want dan staat er kan itunes library itl. niet openen omdat het met een nieuwere versie is aangemaakt. en ik heb dus ook 1601. fout en ik baal hier van als een stekker heb touwens ook geupgrade naar 2.2.1 echt bale nou.....................

kan iemand A.U.B helpen
  #10  
Oud 1 May 2009, 16:32
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lala78 Bekijk bericht
hmmm als er een andere usbpoort aan de achterkant zou zitten zou het wel lukken. Ik werk met een laptop met Vista...

Ga het van het weekend nog maar eens proberen. Misschien staat op onze andere pc nog Itunes 7.5

Weet iemand misschien wel wat melding 1601 betekent??
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door it-styloww Bekijk bericht
ik heb presies hetzelfde probleem echt niet leuk meer gewoon. ik had al itunes 8.1 en nou wil ik hem downgraden naar 7.5 en dat lukt niet want dan staat er kan itunes library itl. niet openen omdat het met een nieuwere versie is aangemaakt. en ik heb dus ook 1601. fout en ik baal hier van als een stekker heb touwens ook geupgrade naar 2.2.1 echt bale nou.....................

kan iemand A.U.B helpen
Jullie hebben beiden 2.2.1 er nu op staan zo te zien. Download QuickPwn 2.2.5 eens hier van het forum en laat die er op los. Kijk eens of dat wel werkt. Zo ja, dan Bootneuter uit Cydia downloaden en installeren en draaien.
  #11  
Oud 1 May 2009, 18:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Foutcode 1601 betekend uit mn hoofd iets van: Te weinig spanning of verkeerde spanning op de usb poort/kabel. Dus vandaar dat ik aangaf, even een andere usb poort proberen. Op een laptop heb je ook verschillende in de regel. Meestal zit er 1 rechtstreeks op het moederboard. (bij een HP tenminste wel)
  #12  
Oud 1 May 2009, 19:14
ikdus's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Nieuw vennep
Berichten: 12
Standaard

Hoi,

Wat voor Apple/Mac heb je? ik weet namelijk dat bij een MacBook het niet werkt.
Maak jij eigen Firmware of eentje rechtstreeks van internet?

Ik hoor het wel.
__________________
One Phone, The IPhone
  #13  
Oud 3 May 2009, 22:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Al een andere usb poort geprobeerd? Gebruik die op de achterkant van je pc eens
andere usb poort helpt niet.
het is mij sinds eergister gelukt met quickpwn.als het daar niet mee lukt dan weet ik het ook niet meer.
ik heb de site hieronder gplaats je hoeft alleen nog maar aan te klikken of je een mac of windows hebt.
http://www.quickpwn.com/downloads

Laatst gewijzigd door it-styloww; 3 May 2009 om 22:31.
  #14  
Oud 4 May 2009, 15:01
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Berichten: 5
Standaard

Thanx!!
Van het weekend nog even geprobeerd maar begon mijn geduld te verliezen en om dat nou ten koste te laten gaan van mijn iPhone is ook een beetje zonde

ga het zeker proberen. Morgen ben ik vrij hopelijk gaat het nu wel lukken en krijg ik het weer aan de praat. 't is niks om opeens met een andere foon te moeten werken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone en itunes doen niets meer. robindinho iTunes 1 9 July 2010 12:48
kan niets doen met itunes 9.01 antwan iTunes 0 16 April 2010 12:36
Kan niets meer doen met iPhone ? FelixR iPhone algemeen 3 14 May 2009 18:52
steeds code/tekst in beeld kan verder niets meer doen iPanther Archief 1 14 July 2008 18:37
iPhone geblokkeerd, nu 1.1.3 en kan er niets meer mee doen... help!!! sigi666 Archief 2 19 January 2008 13:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:08.