Youtube werkt niet

Youtube werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb thuis geen Wi-Fi, dus ik ben via Safari op mijn iPhone naar youtube gegaan, maar hij laad geen filmpjes. Hij laadt ook niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 26 June 2009, 16:34
Ytz Ytz is offline
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2009
Berichten: 10
Standaard Youtube werkt niet

Ik heb thuis geen Wi-Fi, dus ik ben via Safari op mijn iPhone naar youtube gegaan, maar hij laad geen filmpjes. Hij laadt ook niet de afbeeldingen van de filmpjes, wel avatars van gebruikers. Weet iemand wat er aan de hand is?
Ik heb tmobileicon i-150 abo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2009, 16:42
T1m's schermafbeelding
T1m T1m is offline
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

En wat als je de Youtube app gebruikt ?
  #3  
Oud 26 June 2009, 17:15
Ytz Ytz is offline
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Dan vraagt hij eerst naar Wi-Fi en dat heb ik niet, dus gaat hij weer over internet en krijg ik een wit scherm.
  #4  
Oud 13 July 2009, 20:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2009
Berichten: 1
Standaard

zou het hier aan kunnen liggen?
q&a op de FAQ pagina voor de iPhone 3gs (tmobileicon.nl)
"Kan ik altijd en overal YouTube gebruiken?

YouTube werkt alleen als je 3G-dekking hebt. In gebieden waar nog geen 3G-dekking is, schakelt de iPhone automatisch terug naar het 2G-netwerk. YouTube werkt niet op het 2G-netwerk, omdat de internetsnelheid hierbij te laag is.

YouTube werkt ook met Wi-Fi op één van de ruim 1400 HotSpot-locaties."

Ik heb hetzelfde probleem met mn 16G 3gs en woon in Den Haag genoeg dekking zou je denken?
  #5  
Oud 15 July 2009, 16:14
Ytz Ytz is offline
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Ja klopt, dat is het. Wel balen want je bent afhankelijk van een netwerk.

Het is niet te verhelpen, je moet blijkbaar maar gewoon een 3G netwerk zoeken als je op YouTube wilt.
  #6  
Oud 3 October 2009, 11:19
» iPod touch 32GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Berichten: 4
Standaard Youtube werkt niet

Beste mensen,

ik heb dinsdag mijn nieuwe ipod touch van de 3e generatie gekregen. Functioneert erg goed, maar waar ik erg van baal is dat de youtube applicatie niet werkt. Heb al wat op dit forum rondgekeken, maar kon er niks over vinden wat mij kon helpen. Hij geeft steeds de melding: Verbinding met youtube mislukt. Weten jullie hier een oplossing voor?

mvg,
  #7  
Oud 3 October 2009, 22:02
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Wi-Fi/mobiel datanetwerk is wel noodzakelijk voor deze app. Dus kijk even of die wel aanstaat
  #8  
Oud 3 October 2009, 23:09
iStofje's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hdtv Bekijk bericht
Beste mensen,

ik heb dinsdag mijn nieuwe ipod touch van de 3e generatie gekregen. Functioneert erg goed, maar waar ik erg van baal is dat de youtube applicatie niet werkt. Heb al wat op dit forum rondgekeken, maar kon er niks over vinden wat mij kon helpen. Hij geeft steeds de melding: Verbinding met youtube mislukt. Weten jullie hier een oplossing voor?

mvg,
Youtube is down geweest, als dit niet het geval was,
reset je modem/router eens en maak opnieuw verbinding met je Netwerk via je iPod touch. En als dat dan niet werkt, probeer dan eens een herstel.
  #9  
Oud 11 October 2009, 13:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Berichten: 93
Standaard Video problemen door camera mod (cydia)

Hallo,
ik had laatst de "camera mod for 3g " geinstalleerd via cydia. Dit gaf echter problemen en de volgnde dag was heel de install niet meer in cydia te vinden. Ook kan ik hem niet bij geinstalleerde packages vinden. Het probleem is nu dat als ik videos wil kijken, ik alleen een quicktime logo zie en alleen geluid hoor. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
Groetjes
  #10  
Oud 14 October 2009, 02:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik krijg precies dezelfde melding: verbinding met YouTube mislukt.. Snap er niks van, weet er echt niemand hoe je er vanaf komt?
  #11  
Oud 9 November 2009, 15:53
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 2
Standaard

ik heb ook dezelfde meldinge verbinding met youtube mislukt...
  #12  
Oud 9 November 2009, 16:55
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Zijn jullie verbonden met het internet?
  #13  
Oud 9 November 2009, 18:36
» iPod touch 32GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Bij mij is het probleem opgelost na installeren van firmware 3.1.2.
  #14  
Oud 14 November 2009, 17:29
cesaf's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: babberich
Berichten: 52
Stuur een bericht via MSN naar cesaf Stuur een bericht via Skype™ naar cesaf
Exclamation youtube werkt niet

hallo,

ik heb nu hi preypad met eindeloos online en gprs internet doet het ok en 3g doet het ook
aleen 3party apps en youtube doen het niet weet iemand een oplossing??
oja ik heb een iPhone 3gs op 3.0.1.

bedankt!
  #15  
Oud 14 November 2009, 17:32
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Arrow

// Samengevoegd en verplaatst

Graag de zoekfunctie gebruiken, in de toekomst. Dank!
  #16  
Oud 14 November 2009, 17:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
// Samengevoegd en verplaatst

Graag de zoekfunctie gebruiken, in de toekomst. Dank!
Ik neem aan dat dit de samengevoegde threat is?

Ik heb ook een soortgelijk probleem met Youtube en snap er niets van.
Ik krijg niet alleen melding You tube mislukt, maar in het display krijg ik het logo van Quicktime. Beeld van het filmpje krijg ik niet, alleen maar dit logo. Geluid van het filmpje wel.
Kan iemand mij helpen of suggestie geven hoe dit op te lossen?

ps: kan het iets te maken hebben met mijn my3g die ik gister heb geinstalleerd?
Lukt me voor geen mogelijkheid om filmpjes in you tube, uitzending gemist, nos journaal te bekijken dus, terwijl ik gewoon Wi-Fi verbinding heb

Laatst gewijzigd door mdecocq; 14 November 2009 om 19:12. Reden: aanpassing/toevoeging ps
  #17  
Oud 14 November 2009, 17:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nylezis Bekijk bericht
Hallo,
ik had laatst de "camera mod for 3g " geinstalleerd via cydia. Dit gaf echter problemen en de volgnde dag was heel de install niet meer in cydia te vinden. Ook kan ik hem niet bij geinstalleerde packages vinden. Het probleem is nu dat als ik videos wil kijken, ik alleen een quicktime logo zie en alleen geluid hoor. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
Groetjes
Heb jij inmiddels een oplossing? Ik heb nu in Youtube hetzelfde probleem. Ik zie het quicktime logo en verder niets.
Heb al een aparte post ook gedaan, maar nog geen antwoord.
  #18  
Oud 15 November 2009, 19:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard Geen beeld in You Tube, wel geluid en quick time logo

Ik heb een probleem met Youtube en snap er niets van.
Ik krijg niet de melding You tube mislukt, maar in het display krijg ik het logo van Quicktime. Beeld van het filmpje krijg ik niet, alleen maar dit logo. Geluid van het filmpje doet het wel.
Kan iemand mij helpen of suggestie geven hoe dit op te lossen?

Kan het iets te maken hebben met mijn my3g die ik gister heb geinstalleerd?
Lukt me voor geen mogelijkheid om filmpjes in you tube, uitzending gemist, nos journaal te bekijken dus, terwijl ik gewoon Wi-Fi verbinding heb.

Herstel netwerkinstellingen heb ik al geprobeerd en een harde reset ook.

Wie kan mij verder helpen?
Alvast bedankt
  #19  
Oud 15 November 2009, 19:29
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #20  
Oud 15 November 2009, 20:41
cesaf's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: babberich
Berichten: 52
Stuur een bericht via MSN naar cesaf Stuur een bericht via Skype™ naar cesaf
Post youtube

ik heb een iPhone 3gs en 3g internet als ik 3g aan zet kan ik gewoon op internet en ook mail en nu.nl
maar youtube niet ebuddy niet hyves niet
en ik heb hi kpnicon met eindeloos online
heb het hele forum al afgezocht en ook al gezocht maar ik kon geen oplossing vinden weet iemand een oplossing??
Reageren

Labels
gprs, internet, iphone, iphone 3gs, youtube


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
YouTube werkt niet GTFO iPhone algemeen 1 4 March 2011 18:16
Youtube werkt niet bularax iPhone algemeen 0 5 October 2010 16:40
Youtube werkt niet op 4.0 borgqueenx iPhone algemeen 2 15 July 2010 15:34
youtube werkt niet nutty75 iPhone algemeen 10 20 September 2008 02:30
[1.1.2] YouTube werkt niet BadSide Archief 1 30 December 2007 15:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:15.