Youtube werkt niet

Youtube werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik volg de stappen maar kan push fix niet vinden? Ook niet in Rock?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 26 December 2009, 21:09
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Hoorn
Berichten: 38
Standaard

Ik volg de stappen maar kan push fix niet vinden? Ook niet in Rock?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 27 December 2009, 17:24
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2008
Berichten: 26
Standaard YouTube werkt niet > unlockte 2g, geen jailbreak

Ik heb sinds een tijdje last van YouTube dat niet werkt. Ik heb een unlockte 2g met tmobile sim. Jij is niet gejailbreakt en dat wil ik ook niet.

Ik lees op het forum verhalen dat je een fix kun halen van Cydia maar ik heb hem niet gejailbreakt dus heb ook geen Cydia.

Mensen met ervaringen en nog liever oplossingen?

Ps: ik zie dat m'n accountgegevens niet kloppen. Het verhaal klopt wel uiteraard. Heb de laatste update voor iPhone van Apple ge´nstalleerd.
  #63  
Oud 27 December 2009, 17:32
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hij is niet gejailbreakt, maar in je profiel staat van wel??
En hoe kun je hem anders geactiveerd hebben? Met de originele AT&T simkaart?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #64  
Oud 27 December 2009, 17:43
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2008
Berichten: 26
Standaard

Zo aangepaste post al voor jouw reactie en ik heb hen geactiveerd met
blacksnow volgens mij geen AT&T kaart dat heb ik niet.
  #65  
Oud 27 December 2009, 17:50
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Samengevoegd

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoRDozZzz Bekijk bericht
Zo aangepaste post al voor jouw reactie en ik heb hen geactiveerd met
blacksnow volgens mij geen AT&T kaart dat heb ik niet.
Blacksn0w is een unlock tool voor de iPhone 3G/3GS en daarmee kan je geen iPhone activeren. Dit kan alleen wanneer je hebt gejailbreakt met Blackra1n. Deze bevat namelijk hacktivatie..
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen

Laatst gewijzigd door De Generaal; 27 December 2009 om 17:52. Reden: Samengevoegd
  #66  
Oud 28 December 2009, 16:31
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 1
Standaard

heb dit probleem ook maar vind pushfix niet bij cydia.iphoneil.net.
heb ook een probleem als ik telefoon uitgeschakeld heb en daarna terug opstart ik hem altijd met blackra1n moet opstarten
  #67  
Oud 30 December 2009, 09:05
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2008
Berichten: 26
Standaard

Ik heb mn 2G unlocked en YT werkt niet meer, is er een oplossing voor de niet-jailbreakenden onder ons? Heb de laatste Apple Firmware geinstalleerd.
  #68  
Oud 30 December 2009, 22:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Zwijndrecht, Nederland
Berichten: 15
Standaard

Bij mij werkt YT ook niet. K heb jailbreak maar eerst werkte het gewoon.
  #69  
Oud 30 December 2009, 22:25
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Zwijndrecht, Nederland
Berichten: 15
Standaard

Ik probeer via Push & YouTube Fix for iPhone OS 3.1.2 BlackSn0w Unlock | BlackSn0w | iPhoneHeat

YouTube werkende te krijgen maar tijdens het instaleren in cydia krijg ik steeds deze errors:
Sub-Process bzip2 returned an error code (2)
en
Error: Refreshing Data
GPG error: http://blackra1n.com./
Release: The Following signatures were invalid: NODATA1 NODATA2
Failed to fetch http://blackra1n.com/./ packages.bz 2 Sub-process bzip2 returned an error code(2)
Some Index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.

wAt betekent dit en wat moet ik doen?

Laatst gewijzigd door joramkaat; 30 December 2009 om 22:42.
  #70  
Oud 31 December 2009, 09:50
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 20
Standaard

Ooit dit bericht gezien over PushFix en het misbruik daarvan ?
PushFix Update: Push Broadcast Problem Found on Jailbroken iPhone | The iPhone Blog by Simon

Mogelijk is dat de reden dat PushFix niet meer te vinden is in Cydia...
  #71  
Oud 31 December 2009, 10:09
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Zwijndrecht, Nederland
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door videologic Bekijk bericht
Ooit dit bericht gezien over PushFix en het misbruik daarvan ?
PushFix Update: Push Broadcast Problem Found on Jailbroken iPhone | The iPhone Blog by Simon

Mogelijk is dat de reden dat PushFix niet meer te vinden is in Cydia...
Thanks voor Je post er is dus geen oplossing?
  #72  
Oud 31 December 2009, 11:37
Karnemelk's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 59
Standaard

Voor iedereen die een dikke streep door de Youtube filmpjes in Safari en de Youtube applicatie krijgt: het staat al op andere plekken op dit forum, maar in deze draad ben ik hem nog niet tegengekomen; Youtube stopt ook met werken als je deze in een Categories-folder stopt (het wordt voor de iPhone dan een verborgen applicatie waardoor links naar de applicatie niet meer werken). De oplossing is simpel: Youtube weer gewoon op je Springboard zetten en hij doet het weer.
  #73  
Oud 31 December 2009, 11:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Zwijndrecht, Nederland
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Karnemelk Bekijk bericht
Voor iedereen die een dikke streep door de Youtube filmpjes in Safari en de Youtube applicatie krijgt: het staat al op andere plekken op dit forum,
Waar dan, want ik kan niks vinden hoor?
  #74  
Oud 31 December 2009, 11:53
Karnemelk's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joramkaat Bekijk bericht
Waar dan, want ik kan niks vinden hoor?
In deze thread heb ik dit probleem eerder genoemd, maar ik geef toe, verder kan ik hem op het forum niet vinden. Maareh, lost dit je probleem op?
  #75  
Oud 31 December 2009, 12:18
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 20
Standaard

Nee. maar dit lost wel mn probleem op : FushFix 2.0 en een gratis oplossing voor YouTube. En het werkt !!

http://cydia.pushfix.info/
  #76  
Oud 31 December 2009, 12:20
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Zwijndrecht, Nederland
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door videologic Bekijk bericht
Nee. maar dit lost wel mn probleem op : FushFix 2.0 en een gratis oplossing voor YouTube. En het werkt !!

http://cydia.pushfix.info/
werkt met pushfix 2.0 je youtube weer?
je link doet het niet??
  #77  
Oud 31 December 2009, 12:21
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Zwijndrecht, Nederland
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Karnemelk Bekijk bericht
In deze thread heb ik dit probleem eerder genoemd, maar ik geef toe, verder kan ik hem op het forum niet vinden. Maareh, lost dit je probleem op?
Nee sorry dit lost mijn probleem niet op.
Ik krijg errors in cydia waardoor ik niks meer kan instaleren.
En youtube werkt niet.
  #78  
Oud 2 January 2010, 17:34
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Hoorn
Berichten: 38
Standaard

Dan heb ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag, wrm kan ik na het installeren van pushfix de fix niet vinden als ik zoeken doe? Ook niet in Rock of opnieuw starten?
  #79  
Oud 10 January 2010, 20:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door UzzY Bekijk bericht
Dan heb ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag, wrm kan ik na het installeren van pushfix de fix niet vinden als ik zoeken doe? Ook niet in Rock of opnieuw starten?
omdat die fix niet meer bestaat?
er is nu wel een betaalde versie (www.cydia.pushfix.info(geloof ik))


macOSmovil Cydia Repo staat nog een push fix (fix geloof ik ook youtube en gps)

Laatst gewijzigd door martijn332; 10 January 2010 om 20:22.
  #80  
Oud 10 January 2010, 20:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2009
Berichten: 277
Standaard

Als je de stappen op Cydia.pushfix.info volgt in cydia en dan kiest voor de youtubefix dan is alles weer in orde, tevens is dit een gratis oplossing en hoef je niet te betalen.
Reageren

Labels
gprs, internet, iphone, iphone 3gs, youtube


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
YouTube werkt niet GTFO iPhone algemeen 1 4 March 2011 18:16
Youtube werkt niet bularax iPhone algemeen 0 5 October 2010 16:40
Youtube werkt niet op 4.0 borgqueenx iPhone algemeen 2 15 July 2010 15:34
youtube werkt niet nutty75 iPhone algemeen 10 20 September 2008 02:30
[1.1.2] YouTube werkt niet BadSide Archief 1 30 December 2007 15:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:18.