Camera weg na update 3.0!?! (3G+Jb+Ultrasn0w)

Camera weg na update 3.0!?! (3G+Jb+Ultrasn0w) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben eruit!!!! Er zit een BUG in de update van 3.0! De camera verdwijnt (getest op 2 iPhones) zodra je je Exchange mailaccount aanmaakt! ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 July 2009, 14:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 15
Stuur een bericht via ICQ naar Haas_NL
Standaard

Ik ben eruit!!!!
Er zit een BUG in de update van 3.0! De camera verdwijnt (getest op 2 iPhones) zodra je je Exchange mailaccount aanmaakt! Verwijder je hem dan heb je de camera weer terug.

Nu nog uitvinden hoe we op 3.0 Exchangemail kunnen gebruiken n de camera behouden?!?!

Laatst gewijzigd door Haas_NL; 3 July 2009 om 22:12.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 July 2009, 14:43
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Daar zou niemand aan gedacht hebben! Dit is een interessante wending...
Heb je het ook getest op een non-jailbroken iPhone om uit te sluiten of het echt aan FW3.0 ligt of dat het met je ultrasn0w te maken heeft?
__________________
Wat is die zoekfunctie van dit forum toch heerlijk!
  #23  
Oud 3 July 2009, 15:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 15
Stuur een bericht via ICQ naar Haas_NL
Standaard

Ik heb de oplossing van een collega die net een 3GS heeft gekocht van T-Mobile (dus zonder jailbrake of Ultrasn0w).
Hij heeft dit geconstateerd toen hij onze zakelijke mail wilde toevoegen (Exchange). Dus...het is echt een bug in 3.0.
Wat denk je? moeten we dan wachten op Apple (wie meld zoiets bij hun?) of is er een slimmerik die weet hoe je dit kan ondervangen?

Laatst gewijzigd door Haas_NL; 3 July 2009 om 22:12.
  #24  
Oud 3 July 2009, 16:27
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haas_NL Bekijk bericht
Ik heb de oplossing van een collega die net een 3GS heeft gekocht van T-Mobile (dus zonder jailbrake of Ultrasn0w).

Hij heeft dit geconstateerd toen hij onze zakelijke mail wilde toevoegen (Exchange). Dus...het is echt een bug in 3.0.

Wat denk je? moeten we dan wachten op Apple (wie meld zoiets bij hun?) of is er een slimmerik die weet hoe je dit kan ondervangen?
Ik zal het je anders vertellen! Dit is geen bug, maar een feature!
Na wat rondstruinen en zoeken op het Apple Discussions forum, kwam ik deze draad tegen en daarin wordt uiteindelijk naar deze oplossing van Apple zelf verwezen. Het kan ook nog liggen aan de restricties op je iPhone (restrictie dat de camera niet gebruikt mag worden staat aan), maar volgens mij had je dat al uitgeprobeerd...

/edit:
Dat wordt dus vragen aan de Exchange Admin om het profiel aan te passen... Of kiezen voor geen Camera.app of geen Exchange profiel... Hopelijk werkt die admin mee. Je kunt in ieder geval even zwaaien met die link van Apple om duidelijk te maken dat je niet zomaar iets verzint.

Laatst gewijzigd door Buur; 3 July 2009 om 16:39.
  #25  
Oud 3 July 2009, 21:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 15
Stuur een bericht via ICQ naar Haas_NL
Standaard

Gelukkig ben ik zelf ook admin en heb eens even doorgedokterd met de info die je me gegeven hebt. Even zoeken in Exchange en vinkje bij de Camera allowed....KLAAR!

Thx BUUR voor je speurwerk! TOP

OPGELOST

manman wat een werkt voor 1 miezerig klein vinkje!

TIP: misschien een klein Wiki artikeltje van maken?

Laatst gewijzigd door Haas_NL; 3 July 2009 om 22:40.
  #26  
Oud 3 July 2009, 23:33
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haas_NL Bekijk bericht
TIP: misschien een klein Wiki artikeltje van maken?
Doe je best, jij hebt alle ervaring ermee nu.
Reageren

Labels
3.0, activesync, camera, exchange, verdwenen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Ultrasn0w Update er al? Melvin18 Unlock 1 5 April 2011 21:10
Na update ultrasn0w geen juiste icoontjes meer pilotollie Unlock 2 20 July 2009 11:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:33.