Silent/Ringer-switch (bijna) kapot

Silent/Ringer-switch (bijna) kapot discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Daar sluit ik me bij aan, voor de 21 eu bracht ik hem ook weg......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 26 January 2009, 17:28
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Daar sluit ik me bij aan, voor de 21 eu bracht ik hem ook weg...
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 26 January 2009, 18:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Friesland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Daar sluit ik me bij aan, voor de 21 eu bracht ik hem ook weg...
Ja, dat is toch wel het meeste handige. Is er niet een softwareprogramma die tijdelijk deze functie over kan nemen?
  #23  
Oud 26 January 2009, 18:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

21 euro + verzentkosten is tog 35 euro
maar ik zou hem tog maar opsturen als ik jouw was
  #24  
Oud 26 January 2009, 18:54
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
21 euro + verzentkosten is tog 35 euro
maar ik zou hem tog maar opsturen als ik jouw was
Waar betaal jij 14 eu verzendkosten dan?????
  #25  
Oud 26 January 2009, 19:37
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Friesland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Waar betaal jij 14 eu verzendkosten dan?????
Heen en terug
  #26  
Oud 26 January 2009, 19:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Waar betaal jij 14 eu verzendkosten dan?????
aangetekende verzending is 7 euro
heen en terug is dus 14 euro
  #27  
Oud 26 January 2009, 19:58
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Pffffffff, das best wat.... Kan je hem niet zelf afleveren dan?????
  #28  
Oud 26 January 2009, 19:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Friesland
Berichten: 33
Standaard

Is er iemand die weet of de functie van de missende knop ook over te nemen is door bepaalde software?
  #29  
Oud 26 January 2009, 20:00
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Friesland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Pffffffff, das best wat.... Kan je hem niet zelf afleveren dan?????
Zou kunnen, maar vanaf Friesland naar Woerden is dan alsnog duurder.
  #30  
Oud 26 January 2009, 20:01
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eppotje Bekijk bericht
Zou kunnen, maar vanaf Friesland naar Woerden is dan alsnog duurder.

Das waar... Zit er in de buurt niks dan??????

Zoals deze: http://www.tiptoets.nl/nederlands/re...en/iphone.html

Laatst gewijzigd door Chrisl; 26 January 2009 om 20:03.
  #31  
Oud 26 January 2009, 20:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eppotje Bekijk bericht
Is er iemand die weet of de functie van de missende knop ook over te nemen is door bepaalde software?
op 1.1.4 kon dit nu helaas niet meer
  #32  
Oud 26 January 2009, 21:19
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 3
Standaard

...je kan toch gewoon met de knop audio-omlaag en -omhoog het belsignaal regelen?
  #33  
Oud 26 January 2009, 21:37
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Friesland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mapje Bekijk bericht
...je kan toch gewoon met de knop audio-omlaag en -omhoog het belsignaal regelen?
Ja, dat doe ik nu ook. Sms tonen etc zet ik uit via de audioinstellingen. Toch zou het handig zijn als er software voor zou bestaan. Maar zo kom ik eerst de tijd wel door.
  #34  
Oud 26 January 2009, 21:37
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Friesland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Das waar... Zit er in de buurt niks dan??????

Zoals deze: iPhone Reparatie
Ook even contact mee gezocht, bedankt!
  #35  
Oud 30 March 2009, 14:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 247
Send a message via twitter to Puck84
Standaard Geluidsknop komt (weer) los

Dus ik had mijn iPhone nog geen 2 weken toen ik op een ochtend opstond en hem uit zijn stille modus wou zetten toen ik ineens mijn geluidsknopje hoorde vallen...

Goed even mijn woede bekoelt op een stressballetje en na het werk mijn iPhone opnieuw voorgesteld aan zijn oude vriend de Mobistarverkoopmeneer... 3 weken later wist die mij te laten weten dat ik mijn nieuwe iPhone mocht komen ophalen bij hem...

Allemaal goed en wel, er zaten wat feestdagen tussen dus de wachttijd was nog wel te verantwoorden en de services was over het algemeen best wel aanvaardbaar...

Maar nu merk ik dat mijn (2de) iPhone zijn geluids knopje soms precies ook wat losser zit...

Dus mijn vraag: zijn er nog mensen met dit probleem/gelijkaardige ervaringen?
__________________
Het is opvallend dat de mensen die de iPhone het meest afbreken er meestal zelf geen hebben...
  #36  
Oud 30 March 2009, 14:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Het is een bekend probleem, heb er zelf geen last van maar als je het knopje zelf eens met wat secondelijm vasthecht komt het heus niet meer los.
  #37  
Oud 30 March 2009, 14:51
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Inderdaad bekend probleem, blijkbaar kunnen de knopjes niet zo veel hebben.
  #38  
Oud 30 March 2009, 14:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 247
Send a message via twitter to Puck84
Standaard

Gvd... Ik dacht het nog toen ik de eerste iPhone zag... ze hadden er beter een druktoetsje van gemaakt ipv een schakelaartje...
  #39  
Oud 30 March 2009, 17:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Als je het nodig hebt ik heb nog zo'n knopje liggen als je wild
  #40  
Oud 6 April 2009, 16:29
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Berichten: 29
Standaard

Dan dump ik hem hier

Hoi,

Mij is afgelopen weekend de mute-knop afgebroken.

Ik heb zojuist met T-mobile klantenservice gebeld en die vertelde me dat dit niet onder de Garantie valt.

Iemand hiermee ervaring?
Reageren

Labels
mute button knopje


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad: silent-switch is verandert in rotatievergrendeling. help! basboy12 Jailbreak 4 11 April 2011 16:57
Ringer/Silent toggle for iPhone steffen123 Jailbreak apps en thema's 0 24 October 2010 20:20
Ring/Silent Switch kapot.. ChielvanIeperen iPhone algemeen 10 11 September 2010 01:02
Trilfunctie iphone inschakelen. Ringer/Mute switch kapot. Schepmic iPhone algemeen 6 21 August 2010 08:12
ringer switch Sander.torfs iPhone algemeen 1 14 October 2008 11:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:07.