Verbindingen uitgeschakeld

Verbindingen uitgeschakeld discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier, heb al veel gelezen en zit toch met een aantal vragen waar ik niet helemaal uit kom. Ik wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 29 July 2009, 23:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard Verbindingen uitgeschakeld

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier, heb al veel gelezen en zit toch met een aantal vragen waar ik niet helemaal uit kom.

Ik wil graag dat de iPhone enkel verbinding maakt als er een bekende Wi-Fi verbinding in de buurt is. Wi-Fi is dus ingeschakeld.
3G, Dataroaming, VPN, locatievoorziening en vragen om verbinding zijn allemaal uitgeschakeld.
Toch zie ik, als er geen Wi-Fi in de buurt is, het blauwe rondje.

Ik kan Safari openen en de Apple Store benaderen. Ik heb gelezen dat er dan verbinding gemaakt word via GPRS.
Is het, zonder jailbreak, helemaal niet mogelijk om dit uit te zetten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 July 2009, 12:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Heb je EDGE ook uitgeschakeld ?
  #3  
Oud 30 July 2009, 14:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Onder instellingen - algemeen - netwerk heb ik niets staan van EDGE of
iets wat met mobiel netwerk data te maken heeft.
Ik heb de opties:

schakel 3G in
Dataroaming
VPN
Wi-Fi

Behalve Wi-Fi, staan alle andere opties uitgeschakeld. Ook locatievoorziening staat uit.

btw. ik wil dit doen omdat pas over een paar maanden mijn iPhone abo ingaat.
  #4  
Oud 30 July 2009, 14:09
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Kan je surfen met Safari of enkel openen?
Het rondje staat er nl. (bij mijn weten) altijd
  #5  
Oud 30 July 2009, 14:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Als ik www.google.nl intype en daar zoek op een of andere tekst
worden de pagina's in Safari gewoon geladen.
  #6  
Oud 30 July 2009, 16:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Heb jij die iPhone bij t-mobileicon gehaald.... Zoja dan dacht ik dat EDGE standaard aanstaat... en hiermee kom je ook op Internet of AppStore
  #7  
Oud 30 July 2009, 16:47
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flessendop Bekijk bericht
Heb jij die iPhone bij t-mobileicon gehaald.... Zoja dan dacht ik dat EDGE standaard aanstaat... en hiermee kom je ook op Internet of AppStore
In Nederland is er toch geen EDGE
Wat je kan doen is jailbreaken en dan alles uitschakelen dmv SbSettings fzo..

EDIT
En het rondje is toch GPRS en niet EDGE?

  #8  
Oud 30 July 2009, 18:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 62
Standaard

dat klopt wel , maar dat ding staat standaard aan dacht ik.
Zet dat EDGE maar eens uit met SBSettings ( wel jailbreak voor nodig )
  #9  
Oud 30 July 2009, 20:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Dus met andere woorden: Of Jailbreaken en met SBSettings alles uitzetten
of niet Jailbreaken en hiermee blijven rondlopen?
  #10  
Oud 30 July 2009, 21:04
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -M@rk- Bekijk bericht
Dus met andere woorden: Of Jailbreaken en met SBSettings alles uitzetten
of niet Jailbreaken en hiermee blijven rondlopen?
Misschien als je verkeerde instellingen invoert het ook niet meer werkt..
  #11  
Oud 31 July 2009, 10:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Misschien als je verkeerde instellingen invoert het ook niet meer werkt..

Welke instellingen bedoel je dan?
  #12  
Oud 1 August 2009, 22:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 20
Standaard

Toch ben ik hier ook benieuwd naar. Heb hetzelfde probleem. Pas over een tijdje gaat mijn databundel in. Ik wil ook dat de iPhone niets doet. Maar mijne gaat ook gewoon internet op, terwijl alles uitstaat...

Iemand?

EDIT: volgens mij ben ik er achter. Zet bij APN bijv. gewoon 3x test neer... Nu krijg ik alleen maar meldingen dat hij geen dataverkeer kan doen... Dus volgens mij moet dat de oplossing zijn. Ik kan althans niets meer, alleen met Wi-Fi!

Laatst gewijzigd door King1987; 1 August 2009 om 23:36. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #13  
Oud 2 August 2009, 12:19
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mapsmitzz Bekijk bericht
Toch ben ik hier ook benieuwd naar. Heb hetzelfde probleem. Pas over een tijdje gaat mijn databundel in. Ik wil ook dat de iPhone niets doet. Maar mijne gaat ook gewoon internet op, terwijl alles uitstaat...

Iemand?

EDIT: volgens mij ben ik er achter. Zet bij APN bijv. gewoon 3x test neer... Nu krijg ik alleen maar meldingen dat hij geen dataverkeer kan doen... Dus volgens mij moet dat de oplossing zijn. Ik kan althans niets meer, alleen met Wi-Fi!
Ik heb dat al meerdere keren voorbij zien komen, APN. Maar ik kan dat nergens vinden...
  #14  
Oud 2 August 2009, 16:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -M@rk- Bekijk bericht
Ik heb dat al meerdere keren voorbij zien komen, APN. Maar ik kan dat nergens vinden...
Ik heb OS3. Ga naar INSTELLINGEN, ALGEMEEN, NETWERK en dan MOBIEL DATANETWERK. Daar kun je APN, Gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Hier heb ik 3x test gezet, en heb geen verbinding meer.

Laat maar weten of het gelukt is.

Succes
  #15  
Oud 2 August 2009, 17:55
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

MOBIEL DATANETWERK, die optie heb ik dus nergens staan.
Ik heb alleen:

schakel 3G in
Dataroaming
VPN
Wi-Fi
  #16  
Oud 2 August 2009, 17:57
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Kan je eigenlijk niet gewoon je simkaart uit je iPhone halen als je die toch nog niet mag/kan gebruiken?
  #17  
Oud 2 August 2009, 19:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -M@rk- Bekijk bericht
MOBIEL DATANETWERK, die optie heb ik dus nergens staan.
Ik heb alleen:

schakel 3G in
Dataroaming
VPN
Wi-Fi

Vreemd hoor!
Die optie zit er bij mij gewoon in. iPhone komt uit Belgie en heeft nu de laatste software er op zitten. Lijkt mij dat dat bij iedereen hetzelfde is??
Iemand dat dat misschien weet?
  #18  
Oud 2 August 2009, 19:08
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Kan je eigenlijk niet gewoon je simkaart uit je iPhone halen als je die toch nog niet mag/kan gebruiken?
Ja, kan maar dat doe ik niet. Anders had is mijn vraag nogal overbodig....

Ik zoek naar een oplossing of mogelijkheid om eventueel dit uit te schakelen. En nu wordt er gezegd: wijzig je APN gegevens. Prima, maar die keuze staat er niet in. Waarom niet?
  #19  
Oud 2 August 2009, 20:12
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Dus je hebt de optie Mobiel datanetwerk niet?
Misschien moet je 'ns restoren in iTunes, dan komt dat misschien te voorschijn..?
En een jailbreak en SbSettings kan ook makkelijk hoor.. Als je wil jailbreaken..
  #20  
Oud 2 August 2009, 20:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Heb net een restore gedaan maar zonder succes. Ik las zojuist een artikel op wbs-online uit augustus 2008:

Als je met t-mobileicon belt heb je geen toegang tot de GPRS instellingen, zoals dat bij 1.1.4 en ouder wel het geval was. Steek maar eens een in je iPhone en je zult zien dat je nu de GPRS instellingen wel kunt benaderen. Met een T-Mobile Sim werkt je Mobiel Internet zonder dat je instellingen hoeft te doen.

Ik weet niet of dit klopt maar dat verklaart enigszins wel dat ik de optie Mobiel datanetwerk niet kan vinden.

Kan ik er vanuit gaan dat zolang in het menu verbruik alles op 0 blijft staan en ik alleen via Wi-Fi verbinding maak, er geen verbinding gemaakt wordt met de dienst van de provider? Zo worden er dan ook geen extra kosten in rekening gebracht...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Software: shortcut naar bluetooth verbindingen Frumm iPhone Navigatie 7 25 October 2012 19:25
Account is uitgeschakeld??? nicosomers iPhone Apps 10 4 November 2010 06:19
VPN verbindingen denman80 iPhone Apps 0 5 August 2010 10:02
geen verbindingen vinden --tim-- Wi-Fi 3 16 April 2010 21:46
App voor verbindingen lemby iPhone Apps 2 26 December 2008 13:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:54.