EDGE uitzetten

EDGE uitzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) L.S. Ik Heb een Iphone 3G S, ik heb hiermee EDGE uitgezet, maar toch krijg ik een rekening voor mobiel internet wat ik niet heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20-09-09, 11:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Post EDGE uitzetten

L.S.

Ik Heb een Iphone 3G S, ik heb hiermee EDGE uitgezet, maar toch krijg ik een rekening voor mobiel internet wat ik niet heb gebruikt.

Zijn er ergens verborgen instellingen die ik over het hoofd heb gezien om uit te zetten?

Grt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20-09-09, 12:19
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Hoe heb je EDGE uitgezet? Ik zie dat je een jailbreak hebt dus als je EDGE uitzet met SbSettings mag je er zeker van zijn dat dat ook uit staat.
  #3  
Oud 20-09-09, 12:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Hoe heb je EDGE uitgezet? Ik zie dat je een jailbreak hebt dus als je EDGE uitzet met SbSettings mag je er zeker van zijn dat dat ook uit staat.
IK heb het via bossprefs uitgezet maar toch krijg ik een rekening voor mobiel internet
  #4  
Oud 20-09-09, 12:28
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanjay501 Bekijk bericht
IK heb het via bossprefs uitgezet maar toch krijg ik een rekening voor mobiel internet
En GPRS en 3G staan ook uit?
  #5  
Oud 20-09-09, 12:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
En GPRS en 3G staan ook uit?
dit klopt helemaal
  #6  
Oud 04-10-09, 13:30
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Verwegistan
Berichten: 77
Standaard

Hoe heb je gprs dan uitgezet?
  #7  
Oud 26-11-09, 21:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 81
Standaard

Egdge uitzetten : https://forum.iculture.nl/f59/i...l_uitschakelen

om bij de file te komen heb ik iphonebrowser gebruikt
__________________
2G 8Gb 1.1.1 US => .... => 3.1.2 => Iphone 4 (OS4.3.3) 32GB simlockvrij
Reageren

Labels
edge uitzetten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE uitzetten eerste generatie iPhone oneufus Archief 1 17-11-08 19:05
Edge Uitzetten terrorsource iPhone algemeen 11 04-09-08 11:15
edge/gprs uitzetten? mister@ iPhone algemeen 52 26-08-08 17:10
1.1.3 Edge uitzetten... pietsnot Archief 3 16-02-08 15:40
EDGE uitzetten Firmware 1.1.3-3 ? MarkBender iPhone algemeen 18 13-02-08 19:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:39.