Iphone 8GB zonder "logo"

Iphone 8GB zonder "logo" discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een Iphone 8Gb 2G gekocht echter vraag ik mij iets af. op de achterkant staat wel het apple logo, maar deze ligt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 September 2009, 23:10
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Berichten: 2
Standaard Iphone 8GB zonder "logo"

Hallo,

Ik heb een Iphone 8Gb 2G gekocht echter vraag ik mij iets af.
op de achterkant staat wel het apple logo, maar deze ligt ietwat gezonken. Het rare is dat er geen tekst "Iphone 8gb" oid op staat. betekend dit dat het een nieuw achterkantje is?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 September 2009, 23:15
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Dat logo zit er altijd 'los' in dus kan na een tijdje wat zijn 'gezakt'. Dat de tekst er niet op te vinden is lijkt mij inderdaad duiden op een vervangen achterkant (slijten lijkt mij niet het geval in ieder geval).
  #3  
Oud 25 September 2009, 09:00
JWVD's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Renkum
Berichten: 312
Stuur een bericht via Instant Messenger naar JWVD Stuur een bericht via MSN naar JWVD Send a message via twitter to JWVD
Standaard

Weet je zeker dat je geen kloon hebt? Maak anders even een foto
  #4  
Oud 25 September 2009, 12:28
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja ik vraag me ook af of het hier niet om een kloon gaat.
Foto?
  #5  
Oud 25 September 2009, 12:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hoeft geen kloon te zijn, ik heb hier ook een achterkant liggen met een iets verzonken appel, zonder aanduiding hoeveel GB het is. Komt uit Hong-Kong. Is voor mij totaal onbruikbaar omdat er geen "rails" in zit en geen zin heb om de rails te vervangen. Maar hij past wel als je de "rails" erin zou monteren.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 20:03
IOS 4 simlock "plaats een sim zonder pin om iphone te activeren" Mafketel iPhone algemeen 6 7 July 2010 16:30
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 20:28
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14 October 2008 20:50
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:12.