Geen operator logo meer

Geen operator logo meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb geen operator logo meer staan op mijn iPhone . Ik zit bij MobileVikings en ik zie enkel mijn aantal streepjes staan en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 October 2009, 15:50
wvy's schermafbeelding
wvy wvy is offline
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 682
Send a message via twitter to wvy
Standaard Geen operator logo meer

Hoi,

Ik heb geen operator logo meer staan op mijn iPhone.
Ik zit bij MobileVikings en ik zie enkel mijn aantal streepjes staan en geen naam of logo meer.


Mijn iPhone beshikt over 3.1 jailbreak en vroeger met mijn iPCC-file van MV had ik wel hun logo staan (op firmware 3.0.1)

Bedankt !!
__________________
 iMac 21,5" - 2.7 GHz Intel Core i5  iPhone 6S 64GB Gold  iPad Pro 9,7" 128Gb - Wi-Fi - Cellular  Apple TV4 64Gb
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 October 2009, 16:34
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Volgens mij is dit een bekende bug bij 3.1
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 5 October 2009, 09:06
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Volgens mij is dit een bekende bug bij 3.1
Yep, same here = idd bekend probleem.

Met MakeitMine is eea op te lossen
__________________
Je moet de mening van een meerderheid niet verwarren met de waarheid.
http://www.postbus31.com
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Buitenlands operator logo blijft hangen?? guideaux iPhone algemeen 13 2 March 2010 08:18
Easy guide to install Mobistar operator logo Astro Mobistar 7 16 January 2010 13:56
Operator Logo veranderen berndvp Archief 13 4 January 2009 10:11
Operator logo McNRiQ iPhone algemeen 0 31 January 2008 11:00
operator logo in kleur joep Unlock [archief] 1 9 November 2007 19:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:15.