Mobiel datanetwerk niet mogelijk

Mobiel datanetwerk niet mogelijk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heyla, Heb gisteren mijn gsm geupdate met de laatste firmware . Vandaag kan ik dus geen draadloze verbinding meer krijgen. Iemand hier een oplossing voor? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 October 2009, 21:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Genk
Berichten: 32
Standaard Mobiel datanetwerk niet mogelijk

Heyla,

Heb gisteren mijn gsm geupdate met de laatste firmware.
Vandaag kan ik dus geen draadloze verbinding meer krijgen.


Iemand hier een oplossing voor?


grtz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 October 2009, 23:34
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslān
Berichten: 1.309
Standaard

iets meer info ?

heb je misschien Vodafoneicon zodat je opnieuw je apn in moet vullen ?
__________________

  #3  
Oud 9 October 2009, 16:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Genk
Berichten: 32
Standaard

ik zit bij mobistar.

Ben er vandaag mee naar de winkel geweest en het rare is, eerst deed hij daar ook niks. Een kwartier later werkte hij wel, zonder aan de instellingen gezeten te hebben:s

ksnap er niks van

alvast bedankt
  #4  
Oud 9 October 2009, 16:33
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Smile Now Cry Later Bekijk bericht
Heyla,

Heb gisteren mijn gsm geupdate met de laatste firmware.
Vandaag kan ik dus geen draadloze verbinding meer krijgen.


Iemand hier een oplossing voor?


grtz
Bedoel je via wi-fi of edge/3G?

Want soms gebeurt het wel eens bij eender welke provider zelfs ze effe plat liggen met hun internet.

Gisteren ook voorgehad;uren aan een stuk alles vlotjes en dan 10min lang geen internet meer en nadien terug oke.
Soms is het al gebeurt het opeens meer dan een uur niet meer werkte.
  #5  
Oud 9 October 2009, 16:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Genk
Berichten: 32
Standaard

kbedoel via Wi-Fi.

Bij mij is het nu al dag 2 aan de gang:s

Het mooiste van alles is dat in mijn status bar hij de sterkte van draadloosnetwerk aangeeft:s

als ik op appstore of safari klik dan blijft hij gewoon laden:s heb hem al een uur laten laden maar hij geeft niks.
grtz

Laatst gewijzigd door Smile Now Cry Later; 9 October 2009 om 16:50.
  #6  
Oud 9 October 2009, 17:06
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslān
Berichten: 1.309
Standaard

je hebt de nieuwste geļnstalleerd, maar dat is als ik naar het tijdstip kijk 3.1 ?

Er is alweer 3.1.2, probeer die eens
  #7  
Oud 9 October 2009, 21:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Genk
Berichten: 32
Standaard

ja die heb ik vandaag ook geinstalleerd en hij pakt nog niet:s de3.1.2
  #8  
Oud 9 October 2009, 22:12
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslān
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Smile Now Cry Later Bekijk bericht
kbedoel via Wi-Fi.

Het mooiste van alles is dat in mijn status bar hij de sterkte van draadloosnetwerk aangeeft:s
de status bar zegt niks over de daadwerkelijke ontvangst

dat betekent alleen dat je een goede verbinding hebt met de router

als ik mijn modem uitzet heb ik ook een goede verbinding met de router, maar heb ik geen internet.

ik denk dat het daaraan ligt en niet aan de iPhone
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel datanetwerk niet zichtbaar verdwenen ? AJLA iPhone algemeen 12 1 March 2012 20:52
Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk melding friemelke74 iPhone algemeen 22 7 April 2011 15:31
verbinding maken met mobiel datanetwerk niet mogelijk. davidvdk Mobistar 43 12 January 2011 12:08
Mobiel datanetwerk niet zichtbaar labo46 iPhone algemeen 13 1 April 2010 12:49
mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk T-MOBILE 3.1.2 Jappieh T-Mobile 1 16 November 2009 11:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:22.