Mobiel datanetwerk niet zichtbaar

Mobiel datanetwerk niet zichtbaar discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil instellingen ( kpn ) doen om mms berichten te versturen, maar het mobiele datanetwerk staat er niet bij ik ga naar instellingen - ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 August 2009, 20:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 18
Standaard Mobiel datanetwerk niet zichtbaar

Ik wil instellingen (kpnicon) doen om mms berichten te versturen, maar het mobiele datanetwerk staat er niet bij

ik ga naar instellingen - algemeen - netwerk - en dan zou er mobiele datanetwerk moeten staan, maar bij mij niet!

wat kan of moet ik doen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 August 2009, 23:18
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Als je de functie zoekt om MMS aan te zetten, moet je niet bij het mobiele datanetwerk zijn.. Mobiele datanetwerk is 3G/GPRS/(EDGE) en Wi-Fi, MMS maakt daar geen gebruik van. Of begrijp ik je vraag nu niet?

MMS-instellingen:
Instellingen > Berichten > MMS-Berichten

Mobiele Datanetwerk-instellingen:
Instellingen > Algemeen > Netwerk
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 14 August 2009, 21:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 18
Standaard

nee als ik instellingen moet invoeren...dan staat er mobiele datanetwerk niet bij.

En mms-instellingen geeft ie ook niet aan


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Als je de functie zoekt om MMS aan te zetten, moet je niet bij het mobiele datanetwerk zijn.. Mobiele datanetwerk is 3G/GPRS/(EDGE) en Wi-Fi, MMS maakt daar geen gebruik van. Of begrijp ik je vraag nu niet?

MMS-instellingen:
Instellingen > Berichten > MMS-Berichten

Mobiele Datanetwerk-instellingen:
Instellingen > Algemeen > Netwerk
  #4  
Oud 14 August 2009, 22:06
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door labo46 Bekijk bericht
nee als ik instellingen moet invoeren...dan staat er mobiele datanetwerk niet bij.

En mms-instellingen geeft ie ook niet aan
Nu snap ik je vraag niet meer.. Wanneer moet je dan instellingen invoeren? In beide gevallen zijn het schakelaars.. Bedoel je dat bij jou de schakelaars niet zichtbaar zijn? Ik heb twee screenshots van de instellingen erbij gedaan.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0047.PNG‎ (30,6 KB, 58x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0046.PNG‎ (42,5 KB, 52x gelezen)
  #5  
Oud 14 August 2009, 22:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 18
Standaard

oh sorry,,,maar dat bedoel ik, de schakelaars zijn niet zichtbaar

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Nu snap ik je vraag niet meer.. Wanneer moet je dan instellingen invoeren? In beide gevallen zijn het schakelaars.. Bedoel je dat bij jou de schakelaars niet zichtbaar zijn? Ik heb twee screenshots van de instellingen erbij gedaan.
  #6  
Oud 15 August 2009, 12:34
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Wat je zou kunnen proberen: Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel alle instellingen.
En anders je iPhone herstellen in iTunes.
  #7  
Oud 25 September 2009, 08:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem bij een iPhone 3G, nadat er geupdate was naar 3.1 is bij mij ook de optie verdwenen om het netwerk in te stellen zoals in bovenstaande screenshot te zien is.

Ik heb alle instellingen hersteld, opnieuw 3.1 geinstalleerd, ik heb inmiddels zelfs gedowngrade naar 3.0. Heeft echter allemaal niet geholpen. In de telefoon zit een t-mobileicon web 'n' walk kaart, voor het internet moet echter apart betaald worden.

Graag jullie hulp, alvast bedankt.
  #8  
Oud 9 March 2010, 22:30
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Ik snap je vraag want ik heb een 2G en een 3GS, bij de 2G zie je onder "Instellingen/Algemeen/Netwerk" wel een Kopje 'Mobiel datanetwerk staan maar bij de 3 GS niet.
Waarom is dat?? Heb 'm niet gejailbraikt en de versie 3.1.3 erop
  #9  
Oud 17 March 2010, 22:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 340
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tuur Bekijk bericht
Ik snap je vraag want ik heb een 2G en een 3GS, bij de 2G zie je onder "Instellingen/Algemeen/Netwerk" wel een Kopje 'Mobiel datanetwerk staan maar bij de 3 GS niet.
Waarom is dat?? Heb 'm niet gejailbraikt en de versie 3.1.3 erop
Is er al een oplossing om onder 3.1.2 "Mobiel Datanetwerk" weer zichtbaar te krijgen?
  #10  
Oud 1 April 2010, 11:34
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Berichten: 3
Standaard

Ik zit ook met hetzelfde probleem! Heb sinds vandaag een apart internetabb via Ben (t-mobileicon netwerk) en wil nu mijn instellingen goed zetten via: instellingen> algemeen>netwerk, dan zou er eigenlijk een kopje mobiel datanetwerk moeten staan... Maar die staat er bij mij ook niet bij.. Dus dan kan ik mij instellingen ook niet invoeren
Iemand een oplossing?
  #11  
Oud 1 April 2010, 12:02
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Achteraf bij mij niet nodig geweest, via mail kan je alles instellen.....
  #12  
Oud 1 April 2010, 12:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tuur Bekijk bericht
Achteraf bij mij niet nodig geweest, via mail kan je alles instellen.....
hey hoe heb je via mail dingen kunnen instellen?
  #13  
Oud 1 April 2010, 12:26
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tuur Bekijk bericht
Achteraf bij mij niet nodig geweest, via mail kan je alles instellen.....
Hoezo via mail kun je alles instellen? Ik kan nog steeds niet op internet en de schakelaar 'mobiel datanetwerk' is bij mij nog steeds niet zichtbaar.

Zou het er ook mee te maken kunnen hebben dat ik mijn toestel in belgie heb gekocht?
  #14  
Oud 1 April 2010, 12:49
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Tabblad niet nodig....
Via instellingen en dan mail aanklikken, daar waar je je account mee invoert.......je pop inkomend is afhankelijk van je mailprovider en je uitgaande smtp is ALTIJD smtp.gprs.t-mobileicon.nl

Succes,
anders gewoon zoeken via forum, staat genoeg over geschreven....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel datanetwerk niet zichtbaar verdwenen ? AJLA iPhone algemeen 12 1 March 2012 20:52
Mobiel Datanetwerk knop niet aanwezig Babii iPhone algemeen 5 13 February 2012 22:36
Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk melding friemelke74 iPhone algemeen 22 7 April 2011 15:31
mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk T-MOBILE 3.1.2 Jappieh T-Mobile 1 16 November 2009 11:00
Mobiel datanetwerk niet mogelijk Smile Now Cry Later iPhone algemeen 7 9 October 2009 22:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:44.