iPhone 8GB US werkt niet meer. Uitleg in post

iPhone 8GB US werkt niet meer. Uitleg in post discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo. Ik ben hier nieuw, en ik heb weinig verstand van jailbreaken. Vanochtend heb ik uren gezocht naar een oplossing voor mijn probleem. Heb wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 December 2009, 10:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 December 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar Kingkongmuis
Standaard iPhone 8GB US werkt niet meer. Uitleg in post

Hallo.
Ik ben hier nieuw, en ik heb weinig verstand van jailbreaken.
Vanochtend heb ik uren gezocht naar een oplossing voor mijn probleem.
Heb wel wat dingen gevonden, maar door mijn gebrek aan kennis kwam ik er niet aan uit. Graag wil ik middels deze post, indien er een oplossing is, een stap voor stap oplossing proberen te krijgen Zeg maar voorkauwen

Ok..
Ik heb een iPhone US 8 GB gekregen. Tijdens de overdracht werd mij verteld dat de homebutton niet werkend zou zijn.

Daarop heb ik via de iPhone instellingen de iPhone gewist. Dit zou een uur duren. Ik zag ook een Apple logo met een balkje eronder, dus er was activiteit. Na enige tijd keek ik naar de iPhone en ik zag een Usb kabel met een Pijl naar iTunes. Nu gebeurt er niets meer...

De reden dat ik die reset wilde doen, is omdat ik 1. geen verstand heb van jailbreaken, dus wilde ik resetten zodat ik het jailbreak proces vanaf stap 1 zelf kon gaan doen, leren dus
2. Laptop of mn Macbook reageerde beide niet op de iPhone tijdens het inpluggen.
3. Misschien dat ik de homebutton kon fixen door nieuwe software.

Nu doet de iphone niks meer.. Als ik stroom aansluit, krijg ik OF iTunes met USB kabel logo OF een Apple logo, dat na enige tijd wordt aangevuld door een "loader" icoontje..

Ik moet eerlijk bekennen dat ik absoluut geen idee heb wat ik moet doen.
Een recovery via iTunes door de knoppen 10 seconden in te houden, mocht niet baten.

Programma's als: iNdependace, ziphone & blackra1n krijgen ook totaal geen verbinding met de iPhone..

Heeft iemand de oplossing voor mij? Want ik wil super graag de iphone gebruiken, zit nu opgescheept met een Google G1, en die telefoon is zoo irritant, zou ik mn grootste vijand niet aan willen doen

Alvast bedankt voor eventuele reacties!

Mvg

Manuel

PS. jailbreak versie, & firmware versie weet ik niet... kan ze nu ook niet opzoeken
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2010, 14:43
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 825
Standaard

kun je de iphone in dfu of recovery mode krijgen ?? recovery iphone uitzetten opstarten en home knop in blijven houden en usb kabel aansluiten dfu mode opstarten iphone home knop en powerknop in blijven houden iphone word zwart na 3 sec powerknop loslaten dan zegt itunes herstellen dan firmware 3.1.2 erop draaien

lukt dat ?
wil hem evt wel voor je open maken en kijken wat er is werkt het scherm bij aanraking ??
  #3  
Oud 2 January 2010, 20:29
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

denk dat ie open moet TS gaf al aan dat homebutton kaduk is en die heb je toch echt nodig bij bv DFU
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #4  
Oud 5 January 2010, 00:23
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 December 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar Kingkongmuis
Standaard

Ik kan idd niet in recovery mode komen omdat de home button niets doet. Is het duur om of wel is het wel waard om deze te vervangen?
  #5  
Oud 5 January 2010, 23:18
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Nou, zonder home button kun je echt niet veel, ik zou hem laten repareren als ik jou was
  #6  
Oud 6 January 2010, 10:54
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

het loont idd om em te laten repareren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blackra1n werkt niet op ipod touch 3g 8gb ralph9994 Archief 4 11 October 2009 20:25
Iphone doet het niet meer ( uitgebreid uitleg ) styleloos iPhone algemeen 2 9 August 2009 02:44
Iphone 3G 8GB zwart - Unlock ging vroeger, nu niet meer bobbieboy Unlock [archief] 1 13 March 2009 22:32
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27 October 2008 12:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:31.