AppStore icoon

AppStore icoon discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb dat AppStore icoontje niet Hoe zet je dat op de iPhone Gr HH...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2010, 22:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Berichten: 7
Standaard AppStore icoon

Hallo, ik heb dat AppStore icoontje niet Hoe zet je dat op de iPhone

Gr HH
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 January 2010, 22:20
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Niet op je iPhone? Je geeft aan dat je op FW 3.1.2 zit, dus die heb je standaard
Toevallig Poof of SBsettings geinstalleerd?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 27 January 2010, 22:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Berichten: 7
Standaard

Geen idee hij is simvrij gemaakt en er staat cydia op !!
  #4  
Oud 27 January 2010, 22:24
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Kan jij hem zelf herstellen in iTunes, daarna blackra1n installeren op je pc en je iPhone jailbreaken, daarna uit de blackra1n.app op je springboard blacksn0w halen om te unlocken? Dan moet je dat maar eens doen dat will do the trick.

Aandachtspunten:
- Staan je contacten er op? Doe ze dan bewaren via een reserve kopie
- Is hij simlockvrij dmv Blacksn0w? Dan mijn eerste stuk uitvoeren, anders gewoon herstellen.

Waarom het er niet op staat is me een raadsel, maar gewoon herstellen heb je hem weer terug.
  #5  
Oud 27 January 2010, 22:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Berichten: 7
Standaard

okee dank je , ik ga er mee aan de slag
  #6  
Oud 27 January 2010, 22:46
kai824's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: ergens in nederland
Berichten: 334
Stuur een bericht via ICQ naar kai824 Stuur een bericht via Instant Messenger naar kai824 Stuur een bericht via MSN naar kai824 Stuur een bericht via Yahoo naar kai824 Stuur een bericht via Skype™ naar kai824 Send a message via twitter to kai824
Standaard

Je weet zeker dat het een 3G is en geen 2G?
  #7  
Oud 27 January 2010, 22:49
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Off-topic
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kai824 Bekijk bericht
Je weet zeker dat het een 3G is en geen 2G?
Die gedachte speelde bij mij ook op, maar hij ziet Cydia staan, dus we zijn aanbeland bij FW 2.x.x dus hij moet de Appstore hebben
Dus geen FW 1.1.4 waarbij je inderdaad geen Appstore had.

al had je mensen zonder Installer en met Cydia op fw 1.1.4, maar dat geloof ik in dit geval niet.

  #8  
Oud 28 January 2010, 17:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Berichten: 7
Standaard

op de een of andere manier is het nu goed .........
aan itunes gelegd en daarna stond het er weer!!!!!
Ik ben er iig blij mee
  #9  
Oud 31 January 2010, 20:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Locatie: "Rotterdam"
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar aart terwijn Send a message via twitter to aart terwijn
Standaard

Ik ben mijn icoon van de appstore kwijt geraakt.
Indien ik alles herstel met itunes staat deze er weer op, zodra ik daarna mijn iPhone opnieuw met de laatste backup restore is de appstore icoon weer verdwenen.

wat gaat er hier fout?
  #10  
Oud 31 January 2010, 20:35
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Er zal een foutje in de reservekopie zetten, dus je kan 'm beter niet terugzetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Icoon naar Icoon veranderen SergioEdelman Jailbreak apps en thema's 5 2 April 2010 21:54
appstore itunes vs appstore iphone jantjuh Archief 1 2 August 2008 13:01
Vreemde Icoon naast mijn Batterijinfo icoon torat iPhone algemeen 9 16 April 2008 17:31
png icoon hoe transparant rond icoon gmlens Jailbreak apps en thema's 2 19 March 2008 16:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:18.