ipod touch doet het niet meer....

ipod touch doet het niet meer.... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi, mijn ipod touch 2g 16 GB 2.2.1 software en jailbreak doet het niet meer... ik startte een spelletje en bij het laden liep hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 April 2010, 21:00
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 11
Standaard ipod touch doet het niet meer....

hoi,

mijn ipod touch 2g 16 GB 2.2.1 software en jailbreak doet het niet meer...

ik startte een spelletje en bij het laden liep hij vast, toen reboote ik hem door de home en on/off botom in te houden zoals ik wel vaker doe. (dat kan toch gewoon) daarna ging hij gewoon niet meer aan. normaal zet je hem dan gewoon weer aan door de on/off knop in te drukken. ik heb mijn jailbreak al zeker een jaar nog nooit zo iets gehad. als ik hem op de computer aansluit doet hij ook niks helemaal niks. in de dock ook niet. kan iemand mij helpen!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 April 2010, 21:18
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Probeer m eens in Recovery Mode te zetten en hier vervolgens weer uit gaan met een Hard Reset (zie de wiki voor beide termen )
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 18 April 2010, 21:23
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 11
Standaard

doet het niet... ik weet echt niet wat ik moet doen
  #4  
Oud 18 April 2010, 21:27
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Dan wordt het herstellen in DFU-modus, dit werkt altijd. Hierdoor raak je wel alles kwijt. Je zou achteraf een reservekopie terug zetten, maar die kan de softwarefout ook bevatten. Hierbij een stappen plan:

* iPod aan je PC hangen en iTunes openen
* iPod in DFU-mode zetten (dit luistert erg nauw, meerdere poging zijn onvermijdelijk)
* iTunes zal een melding geven dat een iPod in herstel modus is aangetroffen
* Herstellen

Na afloop dus bij voorkeur geen reservekopie terugzetten en aanmelden als nieuwe iPod.

Succes
  #5  
Oud 18 April 2010, 21:49
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 11
Standaard

gelukkig dat doet het hij zegt nu: ipod op herstel voorbereiden...

en mijn scherm is zwart.

hij geeft een fout melding...

wat bedoel je met meerdere pogingen zijn onvermeidelijk.
ik krijg hem nu zelfs niet meer in DFU mode ...

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 18 April 2010 om 22:00. Reden: EDIT-functie gebruiken a.u.b.
  #6  
Oud 18 April 2010, 21:59
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timmiex Bekijk bericht
gelukkig dat doet het hij zegt nu: ipod op herstel voorbereiden...

en mijn scherm is zwart.

hij geeft een fout melding...
Het zwarte scherm klopt, als je iPhone in DFU-mode staat.
Welke foutmelding krijg je? Voer die foutcode even in in de zoekfunctie van dit forum, dan zal een oplossing vinden

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timmiex Bekijk bericht
wat bedoel je met meerdere pogingen zijn onvermeidelijk.
ik krijg hem nu zelfs niet meer in DFU mode ...
Ik bedoel dat ik nog niet vaak heb meegemaakt dat iemand m in 1x in DFU-mode krijgt, aangezien de 10sec ingedrukt houden erg nauw luistert.

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 18 April 2010 om 22:02.
  #7  
Oud 18 April 2010, 22:01
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 11
Standaard

wat bedoel je met meerdere pogingen zijn onvermeidelijk.
ik krijg hem nu zelfs niet meer in DFU mode ...

heb ik per ongeluk weg geklikt hij zei dat hij hem niet kon herstellen.

op andere computer geprobeerd en hij begint weer opnieuw hij moet nu eerst software downloaden

Laatst gewijzigd door timmiex; 18 April 2010 om 22:04.
  #8  
Oud 19 April 2010, 07:24
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 11
Standaard

ik heb nu 3.1.3 software erop is daar al een unthetered jailbreak voor? ipod touch 2g 16GB. en als je jailbreakt is alles er toch weer af.
  #9  
Oud 22 June 2010, 17:20
» iPod touch 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 1
Standaard Help m,n ipod touch 32 doet het niet

Hallo,

ik heb een gebruikte ipod touch 32gb gekocht.
Nu heb ik hem via m,n BMW in de auto kunnen afspelen enz.
Nu heb ik sinds gisteren de fabrieksinstellingen ingeschakeld zodat ik weer nieuwe dingen erop kan zetten maar nu doet m,n ipod het niet meer!
Als ik hem nu oplaad via m,n BMW of via de PC dan geeft ie eerst een zwart scherm aan met een appel daarna verschijnt er op een zwart scherm een USB oplader zeg maar met een pijl naar een Cd met itunes erop wie wat wat dit kan betekenen?
Ik krijg hem ook niet meer aan niks!
Help mij aub
  #10  
Oud 22 June 2010, 22:04
stiefmen's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Berichten: 36
Standaard

die usb met die pijl naar itunes betekent dat je hem aan een computer met itunes moet koppelen, maar verder kan ik niet helpen
  #11  
Oud 22 June 2010, 22:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ace187 Bekijk bericht
Hallo,

ik heb een gebruikte ipod touch 32gb gekocht.
Nu heb ik hem via m,n BMW in de auto kunnen afspelen enz.
Nu heb ik sinds gisteren de fabrieksinstellingen ingeschakeld zodat ik weer nieuwe dingen erop kan zetten maar nu doet m,n ipod het niet meer!
Als ik hem nu oplaad via m,n BMW of via de PC dan geeft ie eerst een zwart scherm aan met een appel daarna verschijnt er op een zwart scherm een USB oplader zeg maar met een pijl naar een Cd met itunes erop wie wat wat dit kan betekenen?
Ik krijg hem ook niet meer aan niks!
Help mij aub
Even aan iTunes hangen en herstellen. Daarna je muziek weer syncen en je kan weer gebruik maken van je iPod
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #12  
Oud 21 September 2010, 22:07
» iPod touch 64GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 6
Standaard

hallo,
ik heb een itouch 3g 64gb running op 3.1.3 met jb.
ik wilde os 4.1 erop zetten maar tijdens het herstel liep hij vast, ik heb het idee dat hij in dfu mode staat, ik krijg hem er alleen niet meer uit, het scherm is zwart, en het blijft zwart, maakt niet uit wat ik doe. nu probeerde ik hem de tweede keer te herstellen, maar nu zegt hij geen verbinding te kunnen leggen met apple,


help wat moet ik doen??
  #13  
Oud 20 May 2011, 22:24
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 May 2011
Berichten: 2
Standaard

Sinds vandaag kom ik met mijn i pod touch niet meer op twitter. Heb de updates uitgevoerd, maar krijgt een foutmelding javascript op lijn 459. Verder krijg ik in mijn scherm alleen het blauwe twitter vogeltje. Voorheen nooit problemen gehad met twitter. Alle andere aplicaties doen het nog wel. maar twitter dus niet meer, wie weet raad?
Reageren

Labels
ipod touch, kapot


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod doet het niet meer, blijft respringen stiefmen iPhone algemeen 3 15 April 2011 20:12
Ipod Touch laten vallen, doet niets meer. LEGACY iPhone algemeen 4 16 November 2010 23:04
iPod Touch Oortjes doen het niet meer Maan-viS iPhone algemeen 1 8 May 2010 00:22
Alstublieft help mij! iPod Touch doet niks meer! lars08 iPhone algemeen 2 27 September 2009 21:24
Iphone touch doet het niet meer mariowouters Archief 1 15 February 2008 14:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.