Youtube werkt nog steeds niet na PCAY

Youtube werkt nog steeds niet na PCAY discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de oplossing al gevonden. Maar toch Bedankt...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 1 November 2007, 13:57
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Berichten: 4
Standaard

Ik heb de oplossing al gevonden.

Maar toch Bedankt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 1 November 2007, 13:59
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: NL
Berichten: 88
Stuur een bericht via Instant Messenger naar partyfart
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grasmaaier Bekijk bericht
Ik heb de oplossing al gevonden.

Maar toch Bedankt
Deel het even in het forum
  #23  
Oud 1 November 2007, 14:24
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: NL
Berichten: 88
Stuur een bericht via Instant Messenger naar partyfart
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freek Bekijk bericht
Niet in alle gevallen (bij mij ook niet) werkt YouTube na de OneClick methode van PACAY. Je moet in dat geval wat aanpassen in een bestand, ik heb een tutorial voor je bijgevoegd. Daarna doet ie het!
Freek: in je word file heb je het over dit pad/bestand:
'/var/root/Library/Lockdown/activation_records'

Ik heb enkel:
/var/root/Library/Lockdown/pair_records met daarin deze 2:
298893691288205026125351564.plist
298893691273830026263772760.plist

Welke moet ik wijzigen?
  #24  
Oud 2 November 2007, 04:07
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 27
Send a message via twitter to guza
Standaard

Ik heb me iphone fw1.1.1 geunlocked maar youtube doet het dus niet. Hij geeft aan dat ik me iphone moet connecten met itunes met internet en daarna youtube activeren. Moet ik nu ook de stappen in dit topci volgen omhet werkend te krijgen of heb ik een ander probleem?
  #25  
Oud 2 November 2007, 05:12
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 27
Send a message via twitter to guza
Standaard

is er ook zoiets voor macosX?
  #26  
Oud 2 November 2007, 09:35
Pacle's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar Pacle
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guza Bekijk bericht
Ik heb me iphone fw1.1.1 geunlocked maar youtube doet het dus niet. Hij geeft aan dat ik me iphone moet connecten met itunes met internet en daarna youtube activeren. Moet ik nu ook de stappen in dit topci volgen omhet werkend te krijgen of heb ik een ander probleem?

Ik had datzelfde probleem, ik hoefde alleen de 3 bestandjes erin te zetten, herstarten en het werkte!

Succes!
  #27  
Oud 2 November 2007, 09:54
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 12
Standaard

Of als je een unlocked 1.1.1 hebt via de installer youtube activation installeren.
Reboot... en klaar
  #28  
Oud 2 November 2007, 11:35
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MenaceD Bekijk bericht
Of als je een unlocked 1.1.1 hebt via de installer youtube activation installeren.
Reboot... en klaar
En hoe heet dat installer programma? Ik kan het zo snel even niet vinden in de installer...
  #29  
Oud 2 November 2007, 13:21
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Applefan Bekijk bericht
En hoe heet dat installer programma? Ik kan het zo snel even niet vinden in de installer...
Begint met Youtube... volgens mij heet het gewoon Youtube Activation
  #30  
Oud 3 November 2007, 14:00
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2007
Berichten: 8
Standaard

YouTube Activation of iets dat er op lijkt staat er bij [1.1.1.] Unlocked niet op?
  #31  
Oud 4 November 2007, 12:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 17
Standaard

ik heb hier ergnes op een site gelezen ...dat je nr installer moet gaan dan nr sources...en dan een site intypen...en dan kwam je uit bij een progamma...'youtubefixer" maar ik vindt nu ni onmiddelijk terug welke site da was;..anders google eens nr 'youtubefixer for iphone '.....hopelijk geraak je uit je probleem
  #32  
Oud 4 November 2007, 14:19
Kees's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 35
Standaard

Voeg in Installer.app bij Sources de volgende Community toe:
hXXp://i.unlock.no en vervang de XX door tt (anders zie je het adres niet in dit forum).
Ga dan terug naar het overzicht waar je alle extra applicaties kunt kiezen en ga naar You Tube Fix. Installeer deze fix en zorg dat de datum/tijd correct staat ingesteld. Vervolgens de iPhone een keertje rebooten en dan moet je weer kunnen YouTube-en.

Had het zelfde probleem, en heb nu met deze methode 6 toestellen weer werkend gekregen (voor het YouTube probleem).
  #33  
Oud 4 November 2007, 17:54
Damian.'s schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 13
Standaard

Een manier die wel werkt is via AppTap(installer):
(Alleen voor 1.1.1)

1. Deze site toevoegen: “http://www.sendowski.de/iphone” in Sources.
2. Ga dan naar de catagorie: Tweaks 1.1.1
3. Installeer YouTubeFix for 1.1.1
4. Herstart je iPhone

En nu heb je Youtube werkend

Laatst gewijzigd door Damian.; 4 November 2007 om 17:58.
  #34  
Oud 4 November 2007, 17:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kees Bekijk bericht
Voeg in Installer.app bij Sources de volgende Community toe:
hXXp://i.unlock.no en vervang de XX door tt (anders zie je het adres niet in dit forum).
Ga dan terug naar het overzicht waar je alle extra applicaties kunt kiezen en ga naar You Tube Fix. Installeer deze fix en zorg dat de datum/tijd correct staat ingesteld. Vervolgens de iPhone een keertje rebooten en dan moet je weer kunnen YouTube-en.

Had het zelfde probleem, en heb nu met deze methode 6 toestellen weer werkend gekregen (voor het YouTube probleem).
Ik had het youtube probleem ook maar deze hack heeft geholpen! Ontzettend bedankt!
  #35  
Oud 4 November 2007, 18:22
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

EDIT
Discussies samengevoegd

  #36  
Oud 4 November 2007, 18:36
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: NL
Berichten: 88
Stuur een bericht via Instant Messenger naar partyfart
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RDM Bekijk bericht
Een manier die wel werkt is via AppTap(installer):
(Alleen voor 1.1.1)

1. Deze site toevoegen: “http://www.sendowski.de/iphone” in Sources.
2. Ga dan naar de catagorie: Tweaks 1.1.1
3. Installeer YouTubeFix for 1.1.1
4. Herstart je iPhone

En nu heb je Youtube werkend
SUPER!!! Werkt!!
  #37  
Oud 9 November 2007, 13:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 154
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RDM Bekijk bericht
Een manier die wel werkt is via AppTap(installer):
(Alleen voor 1.1.1)

1. Deze site toevoegen: “http://www.sendowski.de/iphone” in Sources.
2. Ga dan naar de catagorie: Tweaks 1.1.1
3. Installeer YouTubeFix for 1.1.1
4. Herstart je iPhone

En nu heb je Youtube werkend

Dat werkte bij mij eerst ook, maar nu doet ie het opeens niet meer...
Wat kan de reden/oplossing zijn?
  #38  
Oud 9 November 2007, 13:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 154
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RDM Bekijk bericht
Een manier die wel werkt is via AppTap(installer):
(Alleen voor 1.1.1)

1. Deze site toevoegen: “http://www.sendowski.de/iphone” in Sources.
2. Ga dan naar de catagorie: Tweaks 1.1.1
3. Installeer YouTubeFix for 1.1.1
4. Herstart je iPhone

En nu heb je Youtube werkend
Dat werkte bij mij eerst ook, maar nu doet ie het niet meer.
Hoe zou dat kunnen?
  #39  
Oud 11 November 2007, 00:54
Damian.'s schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hosley Bekijk bericht
Dat werkte bij mij eerst ook, maar nu doet ie het niet meer.
Hoe zou dat kunnen?
Hmm, vreemd...
Probeer de youtubefix eens opnieuw te installeren.
  #40  
Oud 20 November 2007, 20:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kees Bekijk bericht
Voeg in Installer.app bij Sources de volgende Community toe:
hXXp://i.unlock.no en vervang de XX door tt (anders zie je het adres niet in dit forum).
Ga dan terug naar het overzicht waar je alle extra applicaties kunt kiezen en ga naar You Tube Fix. Installeer deze fix en zorg dat de datum/tijd correct staat ingesteld. Vervolgens de iPhone een keertje rebooten en dan moet je weer kunnen YouTube-en.

Had het zelfde probleem, en heb nu met deze methode 6 toestellen weer werkend gekregen (voor het YouTube probleem).
merci werkt perfect
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet werkt nog steeds niet!! (Vodafone met juiste instelling tachysnarf Vodafone 25 21 June 2011 19:30
3.X Nog steeds niet geupdate -> Wi-Fi werkt niet/nauwlijks fletchify Wi-Fi 3 12 February 2010 19:15
iphone werkt nog steeds niet wmaxim iPhone algemeen 2 18 August 2008 19:28
iphone werkt nog steeds niet met 2.0 wmaxim iPhone algemeen 7 16 August 2008 13:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:40.