Tethering op 4.0GM

Tethering op 4.0GM discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft iemand tethering al werkend op en GS met de 4.0build? Ik heb in instellingen> algemeen> netwerk wel de optie tethering aan of uit. Werken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 June 2010, 09:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard Tethering op 4.0GM

Heeft iemand tethering al werkend op en GS met de 4.0build?
Ik heb in instellingen> algemeen> netwerk wel de optie tethering aan of uit. Werken doet het echter niet.
Aanbieder is Vodafoneicon

Laatst gewijzigd door Mwfadebeer; 10 June 2010 om 09:23.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 June 2010, 14:09
Channie's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Hellevoetsluis, NL
Berichten: 201
Stuur een bericht via Skype™ naar Channie Send a message via twitter to Channie
Standaard

Gisteren gebruikt. Kreeg hem zo snel niet via bluetooth werkend. Via USB dockcable werkte het prima.
  #3  
Oud 10 June 2010, 17:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Waar heb je het profiel vandaan en welke instellingen gebruik je.
Wie is je Telco?
  #4  
Oud 10 June 2010, 19:21
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Kna me iemand vertellen hoe dat werkt aub?

Ik heb dit nog nooit gedaan; ik heb denk ik wel de juiste instelling ingesteld via de iPhone/provider maar wat dan?

Ik wil dit testen met proximus, ik had ook Wi-Fi uitgezet/verbinding verbroken.

Ik zit dus totaal blok, ken er nikske van .
  #5  
Oud 10 June 2010, 22:16
Channie's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Hellevoetsluis, NL
Berichten: 201
Stuur een bericht via Skype™ naar Channie Send a message via twitter to Channie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
Waar heb je het profiel vandaan en welke instellingen gebruik je.
Wie is je Telco?
Vodafoneicon

Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiel datanetwerk

Helemaal naar onderen scrollen en volgende invullen:

APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
Wachtwoord: vodafone
  #6  
Oud 11 June 2010, 17:26
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Jaja, maar hoe werkt dat tethring want ik heb er geen ervaring mee?
  #7  
Oud 11 June 2010, 22:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Locatie: Bij Eindhoven
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Jaja, maar hoe werkt dat tethring want ik heb er geen ervaring mee?
Dan kan je de 3G verbinding van je tel. delen met je laptop!
  #8  
Oud 12 June 2010, 19:33
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door synnath Bekijk bericht
Dan kan je de 3G verbinding van je tel. delen met je laptop!
Jaja maar hoe doe je dat dan?

Ik heb al eens geprobeerd en had de instellingen ingesteld in m'n iPhone van de provider maar nadien???
  #9  
Oud 21 June 2010, 15:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 2
Standaard

maar jullie hebben allemaal een 3gs ik heb een 3g en ik krijg het niet werkend. Is dat een bekend probleem?
  #10  
Oud 21 June 2010, 20:56
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Ik heb een jailbreak gedaan, MyWi ge´nstalleerd, en nu werkt het ook via bluetooth voor mij. Zonder MyWi deed ie het bij mij zelfs niet op USB, zeurde die iets over activaten bij de provider.
  #11  
Oud 22 June 2010, 09:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 21
Standaard

met 3.1.3 kon ik probleemloos gebruikmaken van tethering, echter nu 4.0 geinstalleerd, en krijg met geen mogelijkheid meer een tethering verbinding, instellingen via ben.at gedownload/ zelf instellingen ingevuld, niks werkt...

iemand een idee? ik heb hi van kpnicon & need some help!

(ah blijkbaar waren de instellingen wel correct, WORKS AS A CHARM!!) <- UPDATE

Laatst gewijzigd door imaikel; 22 June 2010 om 10:02.
  #12  
Oud 23 June 2010, 10:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door imaikel Bekijk bericht
met 3.1.3 kon ik probleemloos gebruikmaken van tethering, echter nu 4.0 geinstalleerd, en krijg met geen mogelijkheid meer een tethering verbinding, instellingen via ben.at gedownload/ zelf instellingen ingevuld, niks werkt...

iemand een idee? ik heb hi van kpnicon & need some help!

(ah blijkbaar waren de instellingen wel correct, WORKS AS A CHARM!!) <- UPDATE
Hoe heb je het voor elkaar gekregen? Want ik heb een iPhone 3GS uit Belgie waarbij ik altijd gewoon Internet Tethering aan kon zetten in het Settings scherm.

Na een upgrade naar 4.0 stond hij keurig in de interface, maar nadat ik Internet Tethering naar On had gezet, verdween hij uit de interface en heb ik hem ook niet meer terug gekregen.... :-S
  #13  
Oud 24 June 2010, 13:47
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Locatie: eindhoven
Berichten: 1
Standaard

Hallo, ik heb een 3GS met firmware 4.0, ik heb T mobile abo en zou graag tethering hebben. Ik dacht dat dat standaard mogelijk was met 4.0 maar ik kan op m'n phone daar niks van vinden. Heeft iemand een handleiding oid voor me? Alvast bedankt
  #14  
Oud 28 June 2010, 13:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Locatie: thuis :P
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar peterjk Stuur een bericht via Skype™ naar peterjk
Standaard tethering via pdanet

voor tethering gebruik ik pdanet (jailbreak os 4.0) werkt altijd
  #15  
Oud 29 June 2010, 08:40
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphoneankie Bekijk bericht
Hallo, ik heb een 3GS met firmware 4.0, ik heb T mobile abo en zou graag tethering hebben. Ik dacht dat dat standaard mogelijk was met 4.0 maar ik kan op m'n phone daar niks van vinden. Heeft iemand een handleiding oid voor me? Alvast bedankt
Helaas, t-mobileicon is een van de providers die met Apple heeft afgesproken de tethering functie niet toe te staan. Pas als je jailbreakt en een applicatie (via Cydia) koopt zoals MyWi of PDANet (ook niet gratis) kun je via deze omweg tetheren.
  #16  
Oud 29 June 2010, 15:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Tilburg
Berichten: 11
Standaard

3GS geen jailbreak, Vodafone supersim.
Het lijkt voor het eerste deel te werken(het instellen op de iPhone): Ik stel de Vodafone gegevens in en als ik daarna terug ga naar de settings en op "stel internet tethering in" klik, krijg ik de melding om USB of bt te gebruiken. Ik sluit de iPhone aan op USB en dan ...?? Netwerkinstellingen op laptop laten geen nieuwe verbinding zien. Wat moet ik verder nog doen?
  #17  
Oud 30 June 2010, 14:08
Maddriver's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 9
Send a message via twitter to Maddriver
Thumbs up Tethering: Tethering op 4.0GM

Geen probleem via USB de gehele dag zitten internetten via Vodafoneicon (goed voor de data verbruik).
  #18  
Oud 30 June 2010, 15:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Tilburg
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hoeij60 Bekijk bericht
3GS geen jailbreak, Vodafone supersim.
Het lijkt voor het eerste deel te werken(het instellen op de iPhone): Ik stel de Vodafone gegevens in en als ik daarna terug ga naar de settings en op "stel internet tethering in" klik, krijg ik de melding om USB of bt te gebruiken. Ik sluit de iPhone aan op USB en dan ...?? Netwerkinstellingen op laptop laten geen nieuwe verbinding zien. Wat moet ik verder nog doen?


Hmmm niemand enig idee?
  #19  
Oud 1 July 2010, 20:06
Maddriver's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 9
Send a message via twitter to Maddriver
Thumbs up Tethering: Tethering op 4.0GM

Laptop aan - USB-kabel aan de iPhone - aansluiten op de laptop - iPhone/instellingen/algemeen/netwerk/internet-tethering/aan keuze USB of Bluetooth - wachten op het blokje met nieuwe verbinding.

Tweede keuze: de iphone aansluiten op de laptop en wachten tot die het stuurprogramma gaat installeren. Zodat je bij de volgende keer als je de iPhone aansluit meteen herkend wordt.

Nu hetzelfde als in het begin van mijn bericht.
  #20  
Oud 21 July 2010, 10:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Helaas, t-mobileicon is een van de providers die met Apple heeft afgesproken de tethering functie niet toe te staan. Pas als je jailbreakt en een applicatie (via Cydia) koopt zoals MyWi of PDANet (ook niet gratis) kun je via deze omweg tetheren.
1) Mijn i-phone: 3G met 4.0 firmware, T-mobile.
2) als ik het goed begrijp kan ik tethering werkend krijgen via
a) jailbreak
b) applicatie MyWi of PDAnet installeren via Cydia (en correct configureren?)

Dan nu de hamvraag:
3) Dit werkt gegarandeerd op een 3G met 4.0 firmware, provider: T-mobile?

dank alvast!
Michiel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3.1.2 tethering sentmen iPhone algemeen 26 25 July 2010 00:19
4.0GM naar 4.0 updaten via iTunes? xynta iTunes 22 21 June 2010 21:26
A2DP bluetooth lijkt niet te werken in 3.0GM (iphone 3G) Maciver iPhone algemeen 15 19 August 2009 17:41
3.0 vs 3.0GM demidex Archief 6 23 June 2009 16:37
iPhone 1e gen.: 3.0GM -> 2.2.1 (unlocked) of -> 3.0GM unlocked Jaer Unlock 16 17 June 2009 21:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:09.