Services of iToggle op 1.1.3 ?

Services of iToggle op 1.1.3 ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Werken ze bij jullie? bij mij willen ze niet installeren....... zijn ze nog niet aangepast of ligt het aan mijn iphone? heb 1.1.3 via de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 February 2008, 14:10
MNG MNG is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 41
Standaard Services of iToggle op 1.1.3 ?

Werken ze bij jullie?

bij mij willen ze niet installeren.......
zijn ze nog niet aangepast of ligt het aan mijn iphone?

heb 1.1.3 via de officiŽle manier.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 February 2008, 14:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Vught
Berichten: 166
Standaard

BossPrefs werkt wťl...
  #3  
Oud 4 February 2008, 14:53
MNG MNG is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 41
Standaard

zo te zien heb ik een install probleem.......



EDIT: na openSSH t hebben weg gehaald lukte het wel om Services en Bossprefs te installeren.....
maar daarna lukt het niet om openssh te installere......

iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen?

Laatst gewijzigd door MNG; 4 February 2008 om 17:14.
  #4  
Oud 5 February 2008, 11:01
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Florida
Berichten: 76
Standaard

ik krijg services en bossprefs alle 2 wel geinstalleerd maar als ik edge uit zet dan moet ik me pincode van me sim weer intoetsen en dan staat edge weer aan iemand raad,

en itoggle werkt nog niet op 1.1.3 ik heb hem wel geinstalleerd maar hij doet niks
  #5  
Oud 5 February 2008, 19:09
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Ik krijg mijn edge ook niet uit?
Kan je trouwens aan het blokje zien of je edge uit staat???
  #6  
Oud 7 February 2008, 12:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

mij lukt het oo ksteeds niet... ik ga denk gewoon maar weer ff terug naar 1.1.2
  #7  
Oud 7 February 2008, 12:28
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (BelgiŽ)
Berichten: 156
Standaard

Met Bossprefs kan ik Edge gewoon uitschakelen... Geen probleem
__________________
Wanneer leren mensen nu eens dat het een iPhone is en geen Iphone? En dat het jailbroken is en niet gejailbreaked?
  #8  
Oud 7 February 2008, 22:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

miss ligt het aan de provider ik heb KPN (hi). daar hoef ik niet eens iets in te stellen en het werkt het alsnog:S ik wordt helemaal gek van 1.1.3
  #9  
Oud 7 February 2008, 22:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

als je iets (rommel) invult bij de edge gegevens dan werkt edge niet meer.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #10  
Oud 7 February 2008, 23:57
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

** oplossing die bij 1.1.1 iig werkt **

Ik heb Debitel op het KPN netwerk en wat ik ook invul bij de edge instellingen, het werkt altijd, ook Boss prefs kan edge niet uitschakelen.
Er is ooit een post geweest van iemand hier maar ik weet hem niet meer te vinden. ik heb nog wel zijn instructie in een txt file, dit heb ik toen gedaan:

----------------------------------------
Bij mij bleef edge gewoon actief, wat ik ook probeerde. Misschien is onderstaande wel een oplossing voor anderen, voor mij in ieder geval wel...
Ik heb in de map /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration het bestandje preferences.plist aangepast en nu werkt het.
Onderstaande heb ik aangepast;
<dict>
<key>Interface</key>
<dict>
<key>DeviceName</key>
<string>ip1</string>
<key>Hardware</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
<key>Type</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
</dict>
<key>com.apple.CommCenter</key>
<dict>
<key>AllowNetworkAccess</key>
<integer>0</integer>
<key>Available</key>
<integer>0</integer>
<key>Setup</key>
<dict>
<key>apn</key>
<string>!@#$</string>
<key>password</key>
<string>!@#$</string>
<key>username</key>
<string>!@#$</string>
</dict>
<key>Version</key>
<integer>1</integer>
</dict>

Waarbij de nullen voorheen 1tjes waren (LET WEL OP DAT JE DIT BIJ DEVICE IP1 DOET, DIT IS JE EDGE RADIO), en krijg ik zelfs het E-tje niet meer in beeld, en als ik Wi-Fi disable krijg ik een foutmelding als ik wil internetten of youtube. Als ik vervolgens Wi-Fi weer aanzet kan ik weer gewoon internetten..

Laatst gewijzigd door Sebastiaan; 8 February 2008 om 00:01.
  #11  
Oud 24 April 2008, 16:03
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 21
Standaard boss prefs

Beste hoe en waar installeer ik bossprefs ??kan het niet vinden op de installer of heet het anders ?

Alvast bedankt , marco
  #12  
Oud 24 April 2008, 16:07
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Ik krijg mijn edge ook niet uit?
Kan je trouwens aan het blokje zien of je edge uit staat???
het blokje geeft de ontvangst aan, niet de verbinding via edge (in nl gprs)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Itoggle (GPRS uitzetten) bapovs iPhone algemeen 11 9 February 2008 13:35
iToggle: schitterend alternatief voor Services.app stefimke Jailbreak apps en thema's 29 3 February 2008 22:37
itoggle 1.1.3 laika666 Unlock [archief] 0 31 January 2008 19:15
iToggle en Toggle topke Archief 0 23 January 2008 19:47
Vraagje over iToggle en Service. Jeroen de Bruijn Jailbreak apps en thema's 3 14 December 2007 21:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:00.