iToggle: schitterend alternatief voor Services.app

iToggle: schitterend alternatief voor Services.app discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) YES! Een alternatief gevonden op services.app waarmee ik wel EDGE "sticky" kan uitschakelen, en waar je ook nog veel meer andere dingen ON/OFF kunt schakelen! ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 November 2007, 14:55
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 122
Stuur een bericht via MSN naar stefimke
Thumbs up iToggle: schitterend alternatief voor Services.app

YES! Een alternatief gevonden op services.app waarmee ik wel EDGE "sticky" kan uitschakelen, en waar je ook nog veel meer andere dingen ON/OFF kunt schakelen!

Voeg de volgende source toe in de installer :
http://modmyifone.com/installer.xml
...en installeer iToggle
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 November 2007, 19:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stefimke Bekijk bericht
YES! Een alternatief gevonden op services.app waarmee ik wel EDGE "sticky" kan uitschakelen, en waar je ook nog veel meer andere dingen ON/OFF kunt schakelen!

Voeg de volgende source toe in de installer :
http://modmyifone.com/installer.xml
...en installeer iToggle

Idd. Progje is beter dan services. Met edge dat zich niet laat uitschakelen
  #3  
Oud 24 November 2007, 13:50
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 104
Standaard iToggle f*ck*p my iphone?

Ik installeer itoggle net.. (fw 1.0.2)
Even de map in mijn apps gesleept.
Maar nu start hij iToggle niet op.
Ik krijg een zwart scherm, en daarna gaat hij terug naar het springbord..

En ik kom nu ook niet meer in WinSCP omdat iToggle dat heeft uitgeschakeld denk ik zo..

Nu wil ik aankomend weekend mijn iphone virginizen en dan 1.1.2 erop zetten.
Maar daar heb ik ook WinSCP voor nodig.. Dus iemand die mij hierbij kan helpen?

En vond wel een tut voor virginizen en dan naar 1.1.1 maar kan dat ook naar 1.1.2 dan?
Heeft iemand een andere tut voor mij die zeker is dat hij werkt..
  #4  
Oud 24 November 2007, 14:22
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 393
Standaard

eve restoren met itunes lijkt me het handigst zoek eve een tut daarvoor
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #5  
Oud 25 November 2007, 11:58
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 104
Standaard

kan iemand mij misschien een klein stappenplan doorgeven?
dus iets van:

- restoren
-virginizen etc?

is na het restoren eigenlijk ook die app: iToggle weg dan/?
  #6  
Oud 25 November 2007, 13:12
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 393
Standaard

hmm weet je wat het is ik heb ook mijn 1.0.2 een keer gerestored en ik kreeg de endless reboot brick maar dat kon ik makkelijk verhelpen dus mijn typ is eerst restoren dan jailbreaken dan virginezen daarna update en jah na een restore is iToggle weg
  #7  
Oud 25 November 2007, 13:28
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

via installer services.app installeren daarmee kan je ssh weer aanzetten
__________________
iPhone US 8GB - FW 3.0 (custom) - Telfort NL - Windows & Hackingtosh
  #8  
Oud 25 November 2007, 15:20
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 13
Standaard

Heb wel gehoord dat itoggle problemen geeft in 1.1.2. Iemand ervaringen mee?
GRtz
  #9  
Oud 25 November 2007, 16:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

Hier iToggle op 1.1.2
Werkt helemaal goed, totaal geen probleem.
__________________
IS THIS CHICKEN ? Your shirtshop online. Where you decide what we will print.
Kitchen Pilot Conceptual Design | Graphic Design | Web Solutions
pixelmarket.nl Personal Portfolio
  #10  
Oud 26 November 2007, 14:06
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

handig! Kan je SSH tenminste uitzetten, dat vreet batterijen!
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
  #11  
Oud 27 November 2007, 14:31
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 122
Stuur een bericht via MSN naar stefimke
Standaard

Er is een update voor iToggle beschikbaar: v1.0.5. Deze zit echter nog NIET in de installer maar moet handmatig geinstalleerd worden:

http://web.newsguy.com/marcio/iphone...ggle-1.0.5.tgz

To install:
  1. Unpack
  2. move "Toggle.app" to "/Applications" in the phone
  3. Set the execute bit of "Toggle" (chmod +x Toggle)
  4. Reboot
Zie ook: iToggle

[SIZE=4]Users running iToggle 1.0.4 with firmware 1.1.2 have reported SEVERE problems with the "Phone switch".
If you have a phone with firmware 1.1.2 you should upgrade to iToggle 1.0.5.
[/SIZE] It appears that with firmware 1.1.2 when you turn off CommCenter, SpringBoard "dies".
SpringBoard is the phone "desktop" application.
If you have hitted the "Phone" off button with firmware 1.1.2 and had SSH and Wi-Fi running, you can restore it by telneting to the phone and restart CommCenter with the following command:
launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
  #12  
Oud 27 November 2007, 22:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 51
Standaard

Kan iemand dit duidelijker uitleggen. Dit moet je via Terminal doen?

3. Set the execute bit of "Toggle" (chmod +x Toggle)

En als je 1.1.1 draaid moet je dan 1.0.5 of 1.0.4 instaleren?
  #13  
Oud 28 November 2007, 00:30
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Voor chmod is een mooi, nieuw wiki-artikel: Permissies
  #14  
Oud 2 December 2007, 10:38
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 122
Stuur een bericht via MSN naar stefimke
Standaard

Ik word gek van m'n EDGE/GPRS. KPN-Debitel, benodigt geen netwerk/username/password settings, gaat overal dwars door heen.

iToggle 1.0.4 was het enige medicijn om EDGE echt UIT te kunnen zetten, Services.app en Netservices.app werkten niet: zodra ik de applicatie verliet stond EDGE alweer aan. Start ik daarna (Net)Services.app dan staat de EDGE switch weer automagisch op ON.

iToggle 1.0.5 echter zou wat safer werken op de iPhone (getuige de gemelde crashes), echter hiermee zijn zowel de EDGE als de BLUETOOTH switches "grijs" (dwz ik kan ze niet bedienen).

Heeft iemand hier ook last van? Hoe los ik dit op (zonder opnieuw te restoren etc.) ?

HELP!
  #15  
Oud 2 December 2007, 10:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 11
Standaard

Heb hetzelfde aan de hand als Stefimke, dacht eerst dat het te maken had met services dus die er ook afgegooid maar had nopes. Kan edge en bluetooth niet bedienen
  #16  
Oud 24 December 2007, 23:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 44
Stuur een bericht via Instant Messenger naar laminar Stuur een bericht via MSN naar laminar Stuur een bericht via Yahoo naar laminar Stuur een bericht via Skype™ naar laminar
Standaard

Met Services 0.6.7 zijn Edge, BT, Wi-Fi en SSH allemaal zonder probleem te bedienen (1.1.1).
Wat heeft iToggle wat Services niet heeft?
  #17  
Oud 4 January 2008, 09:15
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

netservices vind ik nog t beste
  #18  
Oud 4 January 2008, 15:21
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 51
Standaard

1.0.5 staat wel bij installer, en kan alle functies bedienen.. maar of edge helemaal uit wordt gezet weet ik niet zeker.. want kleine G bovenin scherm blijft staan.
__________________
FW 1.1.3
  #19  
Oud 4 January 2008, 15:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

de G blijft altijd staan, maar je edge staat dan wel uit, proberen om dan zonder Wi-Fi iets te downloaden, krijg je, edge settings not correct of zoiets
  #20  
Oud 4 January 2008, 16:05
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 51
Standaard

bedankt Croiman..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alternatief voor mail app Raymond1975 iPhone Apps 2 26 May 2011 16:39
Alternatief ipod app voor iphone fection iPhone Apps 3 20 October 2010 09:37
Services of iToggle op 1.1.3 ? MNG iPhone algemeen 11 24 April 2008 15:07
Netservices - alternatief voor iToggle MacFly Jailbreak apps en thema's 7 15 March 2008 10:52
openSSH en services .app sic139 Unlock [archief] 15 2 December 2007 13:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:57.