iPhone 4 geen internet

iPhone 4 geen internet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb van alles al geprobeerd...nergens last van tot net..alles staat goed...zoals de APN. Wel internet via Wifi...omfg wat moet ik doen Reboot..hard reset..sim eruit en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 06-08-10, 02:47
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard iPhone 4 geen internet

Heb van alles al geprobeerd...nergens last van tot net..alles staat goed...zoals de APN.
Wel internet via Wi-Fi...omfg wat moet ik doen
Reboot..hard reset..sim eruit en weer erin..
Wie kan mijn nachtrust redden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-08-10, 07:14
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Heb je iets meer info: provider bijvoorbeeld ?
__________________

  #3  
Oud 06-08-10, 11:57
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Vodafone....zou het mijn verknipte sim kunnen zijn?

Gister ook maar herstel gedaan...heeft niet mogen baten
  #4  
Oud 06-08-10, 12:30
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

0o0 en toen het begon viel ook steeds tijdens het bellen de verbinding wel...met goed ontvangst...miss toch de simkaart?
  #5  
Oud 06-08-10, 12:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2010
Berichten: 11
Standaard

Een goed simkaart wil wel helpen hoop ik voor je
  #6  
Oud 06-08-10, 12:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb het zelfde probleem. Wi-Fi werkt wel maar internet valt naar een paar seconden uit.
  #7  
Oud 06-08-10, 12:43
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Zeker weten dat je apn goed staat?

Voor prive gebruik je live.vodafone.com en voor zakelijk office.vodafone.nl

Gebruikersnaam en wachtwoord is voor allebei vodafone.
  #8  
Oud 06-08-10, 12:43
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Krijg net email binnen gvd... Nu doet die het weer
  #9  
Oud 06-08-10, 12:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 28
Standaard

Zelf zit ik bij hi en ook al met hun gebeld zij weten het ook niet
  #10  
Oud 06-08-10, 12:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 28
Standaard

Mijn telefoon heb ik naar de fabriekinstellingen terug gedaan. Nu doet 3g het wel!!! Dan zet ik mijn reserve kopie erop en dan werkt het weer niet! Kan dit komen door dat ik hiervoor een eerste generatie iphone had die gehackt is?
  #11  
Oud 06-08-10, 22:42
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Heb vanmiddag een microsim gehaald bij Vodafone...nu maar hopen dat alles blijft werken
  #12  
Oud 07-08-10, 04:07
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Ongeveer om dezelfde tijd als gister? mee gekapt..hele dag gewoon goed gedaan...en om een uur of 2(in de ochtend) weer moeilijk doen...OMFG

Hoe zit dat nou met AppleCare..hoor daar verschillende verhalen over

Laatst gewijzigd door anandvr; 07-08-10 om 04:15.
  #13  
Oud 07-08-10, 07:57
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stoeprand Bekijk bericht
Mijn telefoon heb ik naar de fabriekinstellingen terug gedaan. Nu doet 3g het wel!!! Dan zet ik mijn reserve kopie erop en dan werkt het weer niet! Kan dit komen door dat ik hiervoor een eerste generatie iphone had die gehackt is?
Yep, dat is de oorzaak waarschijnlijk. Met het terugzetten van de backup haal je ook een evt. softwarefout of foute instelling terug.

Je zou allereerst eens kunnen proberen of herstellen van de netwerkinstellingen helpt: Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.

Helpt dat niet, herstel dan opnieuw via iTunes. Zorg ervoor dat je je belangrijke gegevens als contacten e.d. veiliggesteld hebt, doe daarna een herstel via iTunes. Als iTunes je de vraag stelt hoe je wilt synchroniseren doe je dat als nieuwe telefoon.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #14  
Oud 07-08-10, 08:17
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 691
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stoeprand Bekijk bericht
Mijn telefoon heb ik naar de fabriekinstellingen terug gedaan. Nu doet 3g het wel!!! Dan zet ik mijn reserve kopie erop en dan werkt het weer niet! Kan dit komen door dat ik hiervoor een eerste generatie iphone had die gehackt is?
Backup terugzetten van een 1e generatie iPhone op een iPhone 4 is vragen om problemen, nooit doen
  #15  
Oud 07-08-10, 13:27
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Heb nog steeds het probleem...geen internet...en wegvallende gesprekken met vol bereik..maar als ik 3g uitzet heb ik nergens last van!!!!!!!!!!!???????

Wat moet ik doen???


Edit : Hoe kan ik zien of EDGE aan staat?

Laatst gewijzigd door anandvr; 07-08-10 om 13:38.
  #16  
Oud 08-08-10, 17:57
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

NOU...pfff...krijg net sms van een kennis dat die niet meer normaal kan bellen met zijn 3gs en dat zijn internet het niet doet...OMFG..hij heeft ook Vodafone...heb tegen hem gezegd dat die zijn 3g uit moet zetten...en nu kan die wel bellen...precies hetzelfde als mij
  #17  
Oud 08-08-10, 20:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 28
Standaard

Bij mij werkt het goed! Was inderd het verschil van 1g naar de 4.
  #18  
Oud 09-08-10, 11:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stoeprand Bekijk bericht
Bij mij werkt het goed! Was inderd het verschil van 1g naar de 4.
@Stoeprand, heeft de reset van netwerkinstellingen geholpen of heb je je iPhone4 als nieuwe telefoon geconfigureerd?
  #19  
Oud 09-08-10, 18:34
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Probeer eerst herstel van de netwerkinstellingen, je verliest niks aan data oid. Mocht dat niet het beoogde effect hebben, herstel dan als nieuwe telefoon.
  #20  
Oud 09-08-10, 18:39
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Probeer eerst herstel van de netwerkinstellingen, je verliest niks aan data oid. Mocht dat niet het beoogde effect hebben, herstel dan als nieuwe telefoon.
Ik weet niet of het aan mij gericht is.... Maar beide heb ik natuurlijk allang gedaan
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internet op mijn iPhone REB Wi-Fi 1 22-12-10 01:25
iPhone 3G: 4.1 custom FW erop, geen internet en geen synch Drinkyoghurt Unlock 0 17-11-10 16:52
Geen internet meer op iPhone 4 SpeeDZoR iPhone algemeen 6 07-10-10 12:18
Openbaar internet, geen toegang tot internet? Mypod iPhone algemeen 1 17-09-10 13:01
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 16-09-10 23:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:32.