iPhone 4 configureren

iPhone 4 configureren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Dit is waarschijnlijk de stomste vraag die hier ooit gestaan heeft.. toch vroeg ik het me af. Ik heb een nieuwe iPhone4 uit AustraliŽ ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 August 2010, 13:49
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 19
Standaard iPhone 4 configureren

Hi,

Dit is waarschijnlijk de stomste vraag die hier ooit gestaan heeft.. toch vroeg ik het me af.

Ik heb een nieuwe iPhone4 uit AustraliŽ gehaald. Nu heb ik nog geen nieuw abonnement (komt morgenavond binnen) en heb ik ook nog geen microSIM (die ga ik dinsdag even halen bij Vodafoneicon). Nu kan ik natuurlijk niet wachten om die iPhone4 op te starten en te gaan instellen/configureren....

nu vroeg ik me af.. kan ik hem gewoon opstarten en aansluiten (iTunes) zonder dat er een simkaartje in gaat? Of is het eerste wat ie gaat vragen of ik de microSIM wil plaatsen? Kan ik hem gewoon al gaan configureren/instellen zonder dat ik m'n simkaartje heb?

groetjes,
Teun

edit: Heb het maar s geprobeerd en je kunt hem idd nog niet configureren zonder simkaart.

Laatst gewijzigd door TeunD; 22 August 2010 om 15:51.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 August 2010, 18:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Brasschaat, Antwerpen
Berichten: 335
Standaard

De eerste keer moet je hem inderdaad activeren met een simkaart.. Daarna kan je hem zonder gebruiken en verder configureren.
  #3  
Oud 22 August 2010, 20:15
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TeunD Bekijk bericht
Hi,

Dit is waarschijnlijk de stomste vraag die hier ooit gestaan heeft.. toch vroeg ik het me af.

Ik heb een nieuwe iPhone4 uit AustraliŽ gehaald. Nu heb ik nog geen nieuw abonnement (komt morgenavond binnen) en heb ik ook nog geen microSIM (die ga ik dinsdag even halen bij Vodafoneicon). Nu kan ik natuurlijk niet wachten om die iPhone4 op te starten en te gaan instellen/configureren....

nu vroeg ik me af.. kan ik hem gewoon opstarten en aansluiten (iTunes) zonder dat er een simkaartje in gaat? Of is het eerste wat ie gaat vragen of ik de microSIM wil plaatsen? Kan ik hem gewoon al gaan configureren/instellen zonder dat ik m'n simkaartje heb?

groetjes,
Teun

edit: Heb het maar s geprobeerd en je kunt hem idd nog niet configureren zonder simkaart.

Een real die hard iphoner ??? Om de iPhone helemaal bij de Aussies te gaan halen ???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes wil iphone opnieuw configureren Brimme iTunes 8 29 July 2015 19:26
Hoelang duurt nieuwe iphone 4 configureren via reservekopie nmoonen iTunes 2 5 November 2010 08:11
Windows: Als nieuwe iphone configureren daaf85 iTunes 5 6 October 2009 12:27
Windows: iPhone configureren als... BadSide iTunes 4 14 August 2008 21:35
Hotmail instellingen configureren op Iphone bozoox Archief 2 26 February 2008 12:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:15.