Krijg mijn Iphone 3gs niet opgestart...

Krijg mijn Iphone 3gs niet opgestart... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb me net een Iphone 3GS aangeschaft. Fier thuisgekomen, sim kaart geplaatst, ben al jaren klant bij proximus, code ingetikt, doch kan enkel noodnummers ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 September 2010, 20:52
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 5
Standaard Krijg mijn Iphone 3gs niet opgestart...

Ik heb me net een Iphone 3GS aangeschaft. Fier thuisgekomen, sim kaart geplaatst, ben al jaren klant bij proximus, code ingetikt, doch kan enkel noodnummers bellen...

Kan iemand me helpen hoe ik het toestel aan de gang krijg? Normaal gezien als je sim kaart plaatst en sim code intikt moet je toch al kunnen telefoneren en smsen dacht ik h.

Groetjes
Stephan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 September 2010, 20:59
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Moet hij niet eerst ff aan iTunes voor de activatie (met simkaart erin)????
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 7 September 2010, 21:07
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 5
Standaard

Ja, heb ik gedownload, en komt ook op scherm van Iphone, doch heb geen antenneontvangst, geen provider op mijn scherm en kan enkel noodoproepen doen...
  #4  
Oud 7 September 2010, 21:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Wat heb je gedownload?????

Kan het zijn dat je iPhone een simlock heeft?
  #5  
Oud 7 September 2010, 21:13
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik heb Itunes gedownload, de toestellen hier in Belgi worden verdeeld door Mobistar, maar met sim kaart zou het geen probleem mogen zijn.

Kan je mij misschien stap voor stap uitleg geven, sorry, ben leek hierin

alvast bedankt
  #6  
Oud 7 September 2010, 21:29
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Wat zegt iTunes als je hem aan je pc hangt?
  #7  
Oud 7 September 2010, 22:11
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 5
Standaard

op het scherm van de iphone komt de melding insert a valid sim with no pin lock to activate iphone, heb ik niet voor met mijn gewone gsm...
  #8  
Oud 7 September 2010, 22:30
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

En als je nou ff in een andere foon ff je pincode uitzet en dan in je iPhone stopt??
  #9  
Oud 7 September 2010, 22:43
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 5
Standaard

Het lijkt me een beetje chinees voor me... Ik ga morgen trachten iemand te bereiken die me voort kan helpen perssonlijk. In iedere gsm dat ik mijn sim card stop, werkt na invoering van de code, enkel deze niet...

Toch heel erg bedankt voor de medewerking hoor, apprecieer het ten zeerste

Groetjes
  #10  
Oud 7 September 2010, 22:48
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Graag gedaan, jammer dat het niet heeft mogen baten.
  #11  
Oud 8 September 2010, 14:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 188
Standaard

Probeer je telefoon in DFU te zetten en dan te herstellen in iTunes. Dat heb ik ook moeten doen eergister met een nieuwe 3GS.

Op het forum zijn duidelijke handleidingen te vinden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Krijg mijn iPhone 3G fw 4.1 niet gejailbreaked? Blauwoogje Jailbreak 2 17 November 2010 21:38
Krijg mijn i-tunes niet op mijn I-phone gedownload merelvandooren iPhone algemeen 5 28 November 2009 00:50
Krijg mijn iphone niet uit :( PuPp3t iPhone algemeen 6 12 February 2008 17:32
Help zit al 12 uur achter mijn Macbook en iPhone krijg mijn iPhone niet aan de praat bruut Unlock [archief] 22 2 December 2007 17:22
ik krijg Anysim niet op mijn iphone HELP!? Franky Unlock [archief] 3 2 November 2007 16:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:55.