Parrot CK3100 LCD + iPhone 4 -> Geen tussenvoegsel

Parrot CK3100 LCD + iPhone 4 -> Geen tussenvoegsel discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iPhone 4 en in mijn auto een Parrot CK3100 carkit . Bellen etc gaat goed met deze combinatie, echter laat de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 September 2010, 19:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 7
Standaard Parrot CK3100 LCD + iPhone 4 -> Geen tussenvoegsel

Hallo,

Ik heb een iPhone 4 en in mijn auto een Parrot CK3100 carkit. Bellen etc gaat goed met deze combinatie, echter laat de Parrot in m'n contacten, het tussenvoegsel wel.

De contacten worden elke keer gesynchroniseerd van mn telefoon naar m'n carkit. In de iPhone zijn dit google contacten, waarbij het tussenvoegsel ook in het tussenvoegsel veld ingevoerd staat.

Iemand met ditzelfde probleem of misschien iemand met een oplossing hiervoor?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2010, 19:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michielvanv Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb een iPhone 4 en in mijn auto een Parrot CK3100 carkit. Bellen etc gaat goed met deze combinatie, echter laat de Parrot in m'n contacten, het tussenvoegsel wel.

De contacten worden elke keer gesynchroniseerd van mn telefoon naar m'n carkit. In de iPhone zijn dit google contacten, waarbij het tussenvoegsel ook in het tussenvoegsel veld ingevoerd staat.

Iemand met ditzelfde probleem of misschien iemand met een oplossing hiervoor?
Ik heb dezelde telefoon en carkit, ik heb mijn contacten allemaal mooi ingevuld in de vakken: voornaam en achternaam.

Ik heb hie geen enkel probleem mee! Hij geeft mooi eerst de voornaam en dan de achternaam weer.
  #3  
Oud 21 September 2010, 19:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderwetters Bekijk bericht
Ik heb dezelde telefoon en carkit, ik heb mijn contacten allemaal mooi ingevuld in de vakken: voornaam en achternaam.

Ik heb hie geen enkel probleem mee! Hij geeft mooi eerst de voornaam en dan de achternaam weer.
Hoi Sander,

Bedankt voor je reactie. Je ziet dus wel de achternaam inclusief tussenvoegsel?
En heb je dan in je telefoon de tussenvoegsels net zo opgeslagen als dat ik heb? Dus als google contact en in het tussenvoegsel veld?
  #4  
Oud 21 September 2010, 19:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michielvanv Bekijk bericht
Hoi Sander,

Bedankt voor je reactie. Je ziet dus wel de achternaam inclusief tussenvoegsel?
En heb je dan in je telefoon de tussenvoegsels net zo opgeslagen als dat ik heb? Dus als google contact en in het tussenvoegsel veld?
Ja ik heb de voornaam en achternaam in aparte velden staan, en ik zie dus wel degelijk op mijn parrot de voornaam en dan de achternaam..

Wat bedoel je juist met tussenvoegsel?

Groetjes
  #5  
Oud 21 September 2010, 19:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderwetters Bekijk bericht
Ja ik heb de voornaam en achternaam in aparte velden staan, en ik zie dus wel degelijk op mijn parrot de voornaam en dan de achternaam..

Wat bedoel je juist met tussenvoegsel?

Groetjes
Bijvoorbeeld "Michiel van Vaardegem", dat bedoel ik met tussenvoegsel
  #6  
Oud 21 September 2010, 19:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michielvanv Bekijk bericht
Bijvoorbeeld "Michiel van Vaardegem", dat bedoel ik met tussenvoegsel
Oh Oké.. Euhm, dat weet ik niet zo zeker.. Als je nu die van mee in het vak achternaam zet is er toch geen probleem meer?
  #7  
Oud 21 September 2010, 19:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sanderwetters Bekijk bericht
Oh Oké.. Euhm, dat weet ik niet zo zeker.. Als je nu die van mee in het vak achternaam zet is er toch geen probleem meer?
Dan sorteert m'n telefoon niet meer correct op achternaam.

Ik onderhoudt al heel lang mn contacten in google, en heb ze daar graag goed in staan, vandaar.
  #8  
Oud 21 September 2010, 19:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michielvanv Bekijk bericht
Dan sorteert m'n telefoon niet meer correct op achternaam.

Ik onderhoudt al heel lang mn contacten in google, en heb ze daar graag goed in staan, vandaar.
Oei, ja dan weet ik het niet meer.. Sorry..

Veel succes nog!
  #9  
Oud 21 October 2010, 10:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Moesten jullie ook bij gebruik van de iPhone 4 de parrot CK3100 software upgraden of kon je gewoon de iphone 4 gelijk gebruiken en handsfree bellen?
  #10  
Oud 21 October 2010, 10:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Mischien is het dus noodzakelijk om de software van de parrot CK3100 te upgraden, dit kun je doen door bij parrot downloads de laatste versie op je laptop te downloaden om vervolgens in de auto met je laptop via bluetooth de versie in je parrot te installeren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G LCD vervangen gertjanb iPhone algemeen 2 22 October 2013 19:59
Muziek: Parrot MKI9200 speelt geen muziek af duvel81 Muziek, foto & video 3 15 May 2013 10:11
Parrot CK3100 GKW iTunes 2 22 May 2011 08:23
Bluetooth / CK3100 Gydo S iPhone accessoires en onderdelen 24 24 September 2010 10:29
LCD Iphone Frisojasper iPhone algemeen 0 27 May 2009 20:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:48.