Mobiele data uit 3G ook uit?

Mobiele data uit 3G ook uit? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wanneer je op de iPhone 4 de mobiele data uitzet en 3G aan, zie ik geen 3G in de menubalk staan. Betekent dit dan dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 October 2010, 14:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Locatie: Weurt
Berichten: 24
Standaard Mobiele data uit 3G ook uit?

Wanneer je op de iPhone 4 de mobiele data uitzet en 3G aan, zie ik geen 3G in de menubalk staan. Betekent dit dan dat de 3G gelijk met de mobiele data uitgeschakeld wordt?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 October 2010, 16:12
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Uiteraard; 3G is een mobiele dataverbinding, net als gprs. Beide verdwijnen of gaan uit zodra je de mobiele data verbinding uit hebt gezet.
  #3  
Oud 17 October 2010, 16:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Locatie: Weurt
Berichten: 24
Standaard

Dank je voor je antwoord.
Alleen begrijp ik dan niet waarom je twee knoppen hebt, een voor 3G en een voor Mobiele Data. En van de twee is dan toch overbodig?
  #4  
Oud 17 October 2010, 16:49
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Je kunt nu ook alleen 3G uit zetten en op een trager netwerk terugvallen.

t-mobileicon heeft diverse plekken in NL waar het 3G bereik slecht is. Het voortdurend verbinding proberen te maken kost (extra) energie. Je kunt je iPhone daar langer gebruiken door 3G uit te zetten.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 17 October 2010, 16:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Locatie: Weurt
Berichten: 24
Standaard

Aha, bedankt voor de tip!
Ik zit bij kpnicon en heb thuis een uitermate slecht bereik.....
  #6  
Oud 17 October 2010, 17:35
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guuz Bekijk bericht
Aha, bedankt voor de tip!
Ik zit bij kpnicon en heb thuis een uitermate slecht bereik.....
Wil je misschien je woonplaats bekend maken?
Dit handig voor mensen die willen overstappen en zodoende weten bij welke provider men juist wel of niet moet zijn.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #7  
Oud 17 October 2010, 18:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Locatie: Weurt
Berichten: 24
Standaard

Ik woon in Weurt, dat is vlakbij Nijmegen.
  #8  
Oud 18 October 2010, 08:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Locatie: Weurt
Berichten: 24
Standaard

Antwoord hierover van kpnicon:


Op de locatie in Weurt is nauwelijks UMTS dekking binnenshuis. De
dekking via UMTS zal op de korte termijn ook niet verbeteren. Wel is er
voldoende netwerkdekking via GSM. U heeft de mogelijkheid het mobiele
toestel op GSM te gebruiken. Hiervoor verwijs ik u naar de handleiding van
het toestel.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data-roaming? Uit of aan? Cgold Internet in buitenland (roaming) 29 9 August 2011 22:50
Prepaid data uit! matthijzz T-Mobile 2 26 May 2010 15:51
Telefoonbereik uit, data en GPS aan?? jelle86 Jailbreak apps en thema's 5 9 April 2010 18:32
UITableView vullen met data uit Core Data entiteit MacShack Ontwikkelen voor iOS 2 16 February 2010 16:06
Bellen uit bundle en data op snelheid harrys Overige providers Nederland 1 7 July 2009 15:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.