Geen aanbieder in Tenerife iPhone 4

Geen aanbieder in Tenerife iPhone 4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vader is net in Tenerife aangekomen en heeft geen service met zijn gejailbreakte en geunlockedte iPhone 4. Bij instellingen is de optie aanbieder gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 November 2010, 16:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard Geen aanbieder in Tenerife iPhone 4

Mijn vader is net in Tenerife aangekomen en heeft geen service met zijn gejailbreakte en geunlockedte iPhone 4.

Bij instellingen is de optie aanbieder gewoon niet aanwezig.

Is er een oplossing?!

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 November 2010, 17:01
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

Dat ligt niet aan de iPhone, maar aan zijn telecomaanbieder! Kennelijk mag hij (nog?) niet roamen in het buitenland. Contact opnemen met t-mobileicon is de weg te gaan, vermoed ik. Of welke aanbieder hij heeft.
  #3  
Oud 19 November 2010, 17:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remundo7000 Bekijk bericht
Dat ligt niet aan de iPhone, maar aan zijn telecomaanbieder! Kennelijk mag hij (nog?) niet roamen in het buitenland. Contact opnemen met t-mobileicon is de weg te gaan, vermoed ik. Of welke aanbieder hij heeft.
Hij heeft een abonnement in Belgie bij Proximus, maar de telefoon is gejailbreaked en unlocked. In Nederland kan hij wel gewoon met Nederlands netwerk bellen.
  #4  
Oud 19 November 2010, 17:08
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

Dan bellen naar Proximus. Of: een prepaid simkaart van een Spaanse aanbieder kopen, en die gebruiken daar.

Deze website kan hem wellicht op weg helpen: Spain - Pay as you go sim with data Wiki

De telefoon dient dan wel simlockvrij te zijn.
  #5  
Oud 19 November 2010, 17:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remundo7000 Bekijk bericht
Dan bellen naar Proximus. Of: een prepaid simkaart van een Spaanse aanbieder kopen, en die gebruiken daar.

Deze website kan hem wellicht op weg helpen: Spain - Pay as you go sim with data Wiki

De telefoon dient dan wel simlockvrij te zijn.
Het moet toch met de iPhone te maken hebben, niet met de aanbieder. Zijn collega heeft een abonnement bij dezelfde provider hier in Belgie en kan met zijn nokia gewoon bellen.
  #6  
Oud 19 November 2010, 17:29
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

Misschien kunnen ze voor een moment hun simkaarten ruilen? Dan is meteen duidelijk of het ligt aan de telefoon, of aan het netwerk!
  #7  
Oud 19 November 2010, 17:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remundo7000 Bekijk bericht
Misschien kunnen ze voor een moment hun simkaarten ruilen? Dan is meteen duidelijk of het ligt aan de telefoon, of aan het netwerk!
Ik heb mijn vader net gebeld op dat ander nummer om de kaarten eens te wisselen, maar het gaat alweer, heeft zijn telefoon een tijdje helemaal uit gezet en toen weer aan, nu werkt het.

Sorry voor het storen
  #8  
Oud 19 November 2010, 18:04
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

Mooi dat het werkt! Dit is mijn favoriete "reparatie": uit- en weer aanzetten. Dat we daar niet eerder aan hebben gedacht!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen aanbieder Iphone 3Gs 16gb jimswitch iPhone algemeen 1 25 February 2011 19:39
iPhone 3G: iOS 4.1 unlock met ultrasn0w Geen aanbieder kemeel Unlock 4 25 November 2010 14:42
iPhone: Hulp!! geen service of aanbieder meer forcebackje Jailbreak 15 18 February 2009 12:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:30.