Instellingen aanbieder automatisch

Instellingen aanbieder automatisch discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Het volgende probleem doet zich voor.... Heb geen ontvangst van mijn telecom aanbieder (T-Mobile) Geen service mogelijk.. Heb de mogelijkheid automatich geactiveerd, maar de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 November 2010, 09:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2009
Berichten: 6
Standaard Instellingen aanbieder automatisch

Hallo

Het volgende probleem doet zich voor....

Heb geen ontvangst van mijn telecom aanbieder (T-Mobile)
Geen service mogelijk..
Heb de mogelijkheid automatich geactiveerd, maar de iphone blijft zoeken
naar de aanbieder (cursor blijft draaien)
Kan alleen handmatig na een reset mijn aanbieder activeren, wat ik niet prefereer, omdat ik veel in het buitenland ben.

Info: 3GS 32 MB 4.1 JB_ed

Graag hoor ik, en alvast bedankt voor de reacties
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 November 2010, 10:23
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.688
Standaard

ALS je handmatig hebt gekozen, blijft de verbinding / bereik / dekking dan wel actief of valt die dan ook steeds weg?
Hebben andere telefoons ook een matig of slecht bereik met t-mobile op dezelfde plek?
  #3  
Oud 22 November 2010, 10:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
ALS je handmatig hebt gekozen, blijft de verbinding / bereik / dekking dan wel actief of valt die dan ook steeds weg?
Hebben andere telefoons ook een matig of slecht bereik met t-mobile op dezelfde plek?
Hallo
Vooreerst bedankt voor je reactie, ja dan blijft alles gewoon bij het oude.

* Ter info, heb wel TTeurope genstalleerd, daarna is het eigenlijk begonnen zie jij daar een verband in?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Aanbieder instellingen updaten bij geunlockte Iphone kingkoen2 Unlock 1 24 December 2010 08:43
Aanbieder/provider instellen op Automatisch of Handmatig PrittStift iPhone algemeen 0 18 August 2010 18:59
iPhone 3GS: Aanbieder instellingen UPDATEN?? Almo Unlock 3 13 August 2010 22:50
Aanbieder foetsie in instellingen? Kan niet bellen rickth64 iPhone algemeen 2 29 December 2008 13:57
aanbieder op automatisch zetten Dani1 Archief 8 30 July 2008 17:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:15.