Voor eerst Iphone gekocht, hoe software erop zetten ik kom er niet uit

Voor eerst Iphone gekocht, hoe software erop zetten ik kom er niet uit discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hai, Ik heb vandaag tweedehands een iPhone 2G 16GB simlockvrij gekocht. De oude eigenaar zei tegen mij ze de toestel had gereset. Dus ik moest ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 December 2010, 22:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2010
Berichten: 3
Standaard Voor eerst Iphone gekocht, hoe software erop zetten ik kom er niet uit

Hai,

Ik heb vandaag tweedehands een iPhone 2G 16GB simlockvrij gekocht. De oude eigenaar zei tegen mij ze de toestel had gereset. Dus ik moest via Itunes een nieuwe software erop zetten. Ik ben al uren bezig maar het is me nog niet gelukt. Ik heb ook op de forum gekeken en op google maar ik kan er niks over vinden.

Kunnen jullie mij uitleggen hoe ik er de software erop kan zetten en wat ik allemaal moet doen? Ben ik blij dat ik een Iphone heb kan ik het niet gebruiken

Alvast bedankt!

Groetjes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 December 2010, 22:33
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

In welke staat verkeert de iPhone nu? Wat zie je als je deze aanzet?
__________________

  #3  
Oud 20 December 2010, 22:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2010
Berichten: 3
Standaard

De iPhone staat gewoon aan, ik heb mijn simkaart erin gedaan ik kan bellen en gebeld en toetsenblokering doen maar dat was het dan. Geen menu of geen ander iets kan ik kiezen. Want de oude eigenaar had zogenaamd de gehele software eraf gezet. Ikweet echt niet wat ik moet doen.
  #4  
Oud 20 December 2010, 23:10
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.678
Standaard

Je kunt de software er niet afzetten. Hooguit allerlei beperkingen aanzetten. Je kunt het beste aansluiten op je computer, dan iTunes opstarten en kiezen voor 'herstel'. Dat heb je zo te lezen al gedaan. Dat is het!

Je iPhone werd opnieuw ge´nstalleerd en daarna heb je de standaard fabrieksinstellingen, zoals hij uit de winkel kwam. Daarna kun je gaan configureren, aanmelden op je Wi-Fi netwerk, apps uit de appstore downloaden enzo..
Aangezien je een 2G hebt moet je volgens mij wel eerst nog jailbreaken en unlocken, want er zit waarsch. een provider/ of simlock op (de 2G is alleen in US uitgekomen met AT&T provider/ simlock)

Edit: in je infobalk staat anders dat je een 3G hebt.

Laatst gewijzigd door ballegooier; 20 December 2010 om 23:13.
  #5  
Oud 21 December 2010, 01:37
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Klinkt mij een beetje als een iPhone clone. Onmogelijk dat je alleen kan bellen en voor de rest niks.
  #6  
Oud 22 December 2010, 00:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2010
Berichten: 3
Standaard

Bedankt voor de reacties. Ik ben uren bezig geweest en ik heb de iPhone gejailbreakt met redsn0w. het duurde lang maar het is me gelukt. Met een Hi simkaartje heb ik bereik maar als ik t-mobileicon erin doe dan pakt die hem niet. Weten jullie misschien waarom dit kan zijn? Dit is mijn laatste probleem nog en hierna kan ik de Iphone gebruiken.
  #7  
Oud 22 December 2010, 01:47
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Een ding begrijp ik niet. Je zegt dat je een 2G hebt en in je profiel staat dat je een 3G hebt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe 3GS gekocht met T-mobile lock, eerst unlocken of eerst jailbreaken. froos Archief 1 20 March 2010 23:09
iPhone: Hoe kom ik uit DFU mode? Shlomo Jailbreak 2 25 June 2009 07:48
Hoe kom ik uit de DFU mode dingemansje Archief 0 24 July 2008 12:50
Iphone 8gb US, hoe zetten we NL erop? playstar Archief 2 18 February 2008 12:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:19.