Contacten overzetten

Contacten overzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hi allen, GROOT iPhone PROBLEEM -- NOG NIET OPGELOST !!! vandaag mijn iphone binnengekregen, via gsmtrack. Nu wilde ik mijn camera openen en toen gaf ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 November 2007, 01:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 3
Exclamation Camera werkt niet + contacten overzetten

hi allen,

GROOT iPhone PROBLEEM -- NOG NIET OPGELOST !!!

vandaag mijn iphone binnengekregen, via gsmtrack. Nu wilde ik mijn camera openen en toen gaf hij het volgende aan:

'Er is onvoldoende ruimte vrij om meer foto's te maken. Verwijder enkele bestaande foto's.'

Maar ik had nog niks gedaan, niks geinstalleerd.. Hoe krijg ik hem werkend?
Aan/uit zetten al gedaan..

iemand tips and trucs ?

Laatst gewijzigd door teizz; 14 November 2007 om 15:59. Reden: <B>GROOT PROBLEEM OOK BIJ APPLE </B>
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 November 2007, 01:27
shorty's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 282
Standaard

teizz, wil je even zoeken op het forum? Er is genoeg geschreven over deze onderwerpen.
  #3  
Oud 14 November 2007, 15:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 3
Standaard Camera werkt niet !

Wie o wie kan me helpen met dit probleem? Of desnoods vertellen waar ik dit probleem kan vinden, want ik kom het echt nergens tegen !

Laatst gewijzigd door teizz; 14 November 2007 om 15:56.
  #4  
Oud 14 November 2007, 15:40
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

//Slotje weer verwijderd en topics samengevoegd.
  #5  
Oud 14 November 2007, 15:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 3
Standaard

top dank je wel !

Als ik dit snel weet of dit probleem via iPhoneclub.nl opgelost kan worden hoef ik niet snel nog mijn telefoon terug te sturen.
Dus mensen als jullie iets weten, please help me
  #6  
Oud 24 February 2008, 15:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 7
Standaard Contacten overzetten

Ik hoop komende week mijn iPhone te ontvangen. Alleen nu vraag ik mij af, of ik mijn contactpersonen van mijn Symbian Nokia op de 1 of andere manier kan overzetten naar de iPhone?
  #7  
Oud 24 February 2008, 16:08
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Als je ze op je sim zet kan je ze met simport of iSim overzetten

Greetz, Stiruam
  #8  
Oud 24 February 2008, 16:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 7
Standaard

Thanks, na het zoeken op simport is het voor mij duidelijk geworden....
  #9  
Oud 14 April 2008, 23:03
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 6
Standaard Plusje bij contacten na overzetten met SIMport

Beste mede-iphoners ,

Misschien is dit al eens behandeld maar kon het niet terug vinden in de Wiki of het forum.

Ik heb al mijn contacten van mijn SIM kaart overgezet naar de iPhone, maar zoals ik al meer heb gelezen en zonder oplossing, zijn al mijn contacten zonder + waardoor de nummer herkenning alsnog niet werkt.

Is hier al een oplossing voor of is dit een known issue wat nog niet is opgelost?

Hoor graag van jullie en alvast bedankt!

gr.

WesZ
  #10  
Oud 14 April 2008, 23:09
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Berichten: 175
Standaard

Zet handmatig overal +31 voor (zonder de 0) en misschien is het probleem dan al opgelost. Zo niet, gebruik dan even de zoekfunctie en een wereld van nummerherkenningen gaat voor je open
__________________
iPhone 4S 16GB / iPad 2 16GB / iMac 27" / Apple TV 2e
  #11  
Oud 14 April 2008, 23:46
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 6
Standaard

Ja dat snap ik , maar ik wil juist weten of er een App of iets anders is dat je het automatisch kan doen. Ik heb namelijk weinig zin om voor al mijn 200 contacten een + te zetten .... :-P daarom heb ik dit topic geopend...

gr.

WesZ
  #12  
Oud 15 April 2008, 11:01
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Gewoon even de nederlandse nummerherkenning van ArB installeren, staat in de iFoneguide repo, even beter zoeken toch...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WesZ Bekijk bericht
Ja dat snap ik , maar ik wil juist weten of er een App of iets anders is dat je het automatisch kan doen. Ik heb namelijk weinig zin om voor al mijn 200 contacten een + te zetten .... :-P daarom heb ik dit topic geopend...

gr.

WesZ
  #13  
Oud 15 April 2008, 13:30
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 4
Standaard

Het klinkt omslachtig maar zo heb ik het ook gedaan;

1. De nummers staan op je iPhone
2. Synchroniseren met Outlook, de nummers staan nu in je contacten
3. In Outlook exporteren naar Excel
4. In Excel openen en alle 316 en 06 veranderen in +31 6 (CTR + F en vervangen)
5. Opslaan en weer importeren in Outlook
6. Synchroniseren met iPhone en alle nummers staan er nu goed in.

Het is helaas de enige manier. Succes!
  #14  
Oud 15 April 2008, 15:34
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 6
Standaard

hmmmm...Heb maar het advies van Woutersis genomen ;-), thanks man! Inderdaad omslachtig maar beter als alles handmatig aan te passen vanuit de iPhone!

Topic kan dicht wat mij betreft...

thanks!

gr.

WesZ
  #15  
Oud 30 April 2008, 17:52
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 April 2008
Locatie: Antwerpen (België)
Berichten: 35
Standaard

EDIT: heb ondertussen zelf de oplossing gevonden..

nieuwste simport

http://www.easy-soft.ws/download/SIMport.pxl


Citaat:
Check this
1.rename SIMport.pxl to SIMport.zip
2.unzip it you will get an 'app' folder and two files'icon.png PxlPkg.plist'
3.rename the 'app' folder to 'SIMport.app' then copy it into Applications
4.create a folder named SIMport in /ver/root/Library then copy the two files into the SIMprot folder
5.reboot iPhone try it

RESULTAAT: allemaal +'jes zoals het hoort

(fix is sinds midden april dacht ik ergens te lezen ) Miss mogelijkheid om deze versie te zetten bij de ifoneguide?

Laatst gewijzigd door Quarre; 1 May 2008 om 19:18. Reden: oplossing gevonden
  #16  
Oud 28 May 2008, 21:55
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Locatie: Nijeveen
Berichten: 14
Standaard Isim contacten overzetten

Ik hem mn iPhone sinds vanmiddag en met het programma Isim wilde ik mn contacten (stuk voor stuk) overzetten van de simkaart naar mn phone. Alle contacten zijn tezien in het programma en als je op één van de contacten drukt is er de mogelijk heid 'copy to iphone' nadat dat gedaan te hebben gaat ie terug naar het menu maar staat het contact nog niet in de telefoonlijst
wat doet ik fout?
  #17  
Oud 28 May 2008, 22:05
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: voorburg
Berichten: 32
Standaard

Hey Roffel,

Leuk om te zien dat je ook een iPhone hebt aangeschaft. Als eerste moet ik zeggen dat Isim (naar mijn mening) een rotprogramma is.

Je kan beter SimPort gebruiken. Die laadt in 1x al je contacten en dan kan je zo check all doen of handmatig personen overzetten. Het duurt even qua laden als je 100 contactpersonen hebt, maar het werkt veel sneller dan Isim.

Succes!
  #18  
Oud 28 May 2008, 22:10
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Locatie: Nijeveen
Berichten: 14
Standaard

Ik heb alles al overgezet. Inderdaad een rotprogramma dat Isim vergeleken Simport.
Mijn dank is groot en fijn dat je zo snel reageerde
  #19  
Oud 28 May 2008, 22:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: voorburg
Berichten: 32
Standaard

Geen probleem,

heb hem zelf ook pas 4 dagen maar al veel research werk in gedaan tijdens mijn college-uren
  #20  
Oud 18 June 2008, 22:09
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Zeist
Berichten: 58
Standaard Contacten overzetten naar pc

Hey, ik wil mijn contacten vanaf mijn iPhone op een nokia zetten en kan er echt geen hoogte van krijgen hoe ik dit moet doen.. Weet iemand dit misschien..? gr kevin
__________________
De trotse bezitter van een US iPhone, 8GB, 1.1.4 BL4.6, BB04.04.05_G Thanx to Bootneuter!
Reageren

Labels
backup, contacten, contacten overzetten, contactpersonen, icloud, iphone, overzetten, reservekopie, sim, simkaart, simkaart iphone, vinden


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Contacten weg na overzetten pieren iTunes 0 16 May 2010 16:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:38.