Instelling om EDGE aan en uit te zetten op iPhone

Instelling om EDGE aan en uit te zetten op iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil momenteel mijn iphone weer zo origineel mogelijk krijgen. Weet iemand ook hoe ik services.app kan verwijderen? Als ik via installer kijk dan verschijnt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 12 October 2007, 09:40
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

Ik wil momenteel mijn iphone weer zo origineel mogelijk krijgen. Weet iemand ook hoe ik services.app kan verwijderen? Als ik via installer kijk dan verschijnt het niet bij "uninstall". Hetzelfde geldt overigens voor bsd-subsystem (daar kan ik alleen "reinstall" kiezen).
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 12 October 2007, 09:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 65
Standaard

Heb even gekeken voor je maar bij mij staan beide apps (services en BSD Subsystem) wel in het uninstall window. Heb je ze misschien op een andere manier geinstalleerd dan via Installer?
  #23  
Oud 12 October 2007, 10:33
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door efefes Bekijk bericht
Heb even gekeken voor je maar bij mij staan beide apps (services en BSD Subsystem) wel in het uninstall window. Heb je ze misschien op een andere manier geinstalleerd dan via Installer?
nee alles wat er op staat komt via installer binnen. BSD Subsystem heb ik er trouwens wel staan, maar daar staat geen optie "uninstall" bij. Staat dit er bij jou wel?
  #24  
Oud 12 October 2007, 10:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 65
Standaard

Even verder geklikt. Bij BSD staat inderdaad alleen reinstall als optie. Dit zijn echter de Unix tools voor de Iphone, waarschijnlijk gaat er een en ander mis als je dat eruit gooit en is het daarom niet mogelijk hier. Services staat er wel tussen en geeft ook als optie uninstall aan.
  #25  
Oud 3 March 2008, 12:56
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Hoe zet ik dan onder Instellingen de ontvangst van e-mail uit? Zelfs als ik onder 'mail' het schuifje op nul zet, blijven er berichten binnenkomen...dat gaat me handen vol geld kosten..

Paul
  #26  
Oud 3 March 2008, 16:51
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dit was ook al mogelijk door Netservices en services, iToggle.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #27  
Oud 14 April 2008, 16:23
» iPhone US 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pkleijne Bekijk bericht
Hoe zet ik dan onder Instellingen de ontvangst van e-mail uit? Zelfs als ik onder 'mail' het schuifje op nul zet, blijven er berichten binnenkomen...dat gaat me handen vol geld kosten..

Paul
haal je gewoon je email account weg,.. en gebruik je webmail waar nodig
  #28  
Oud 14 April 2008, 22:13
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 74
Standaard

met BosPrefs kan je Wi-Fi/Edge/SSH en ook iedere email account apart aan/uitzetten of allemaal!
__________________
iPhone 5s 32GB Gold
  #29  
Oud 14 April 2008, 22:24
» iPhone US 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Berichten: 5
Standaard

lijkt me een nogal diepgravende App,... wat zijn de gevaren hiervan?
wel handig maar ik wil m'n iPhone niet upf*cken :-(


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macgreek Bekijk bericht
met BosPrefs kan je Wi-Fi/Edge/SSH en ook iedere email account apart aan/uitzetten of allemaal!
  #30  
Oud 14 April 2008, 22:34
» iPhone UK 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Ieper
Berichten: 6
Standaard

Houdt niet veel in, heb ik ook ge´nstalleerd, heb gewoon alles op off gezet, verder niet mee geprutst.

Op het startscherm van BossPrefs kan je immers gewoon dmv een switch alles op off zetten. Als je niet teveel prutst, komt het goed.

Als jij dit ook niet doet, zal je niet in de problemen komen en zal je iPhone zeker niet upgef*cked worden
  #31  
Oud 14 April 2008, 22:44
» iPhone US 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Berichten: 5
Standaard

dan weet je ook vast hoe ik het call forwarding uit kan zetten ?
  #32  
Oud 15 April 2008, 08:09
» iPhone UK 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Ieper
Berichten: 6
Standaard

https://forum.iculture.nl/f1/ip...orwarding.html
  #33  
Oud 17 April 2008, 23:02
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 1
Standaard

Volgens mijn iphone zijn zowel bosprefs als dat duitste programma alleen geschikt voor versie 1.1.1. Hoe nu verder?
  #34  
Oud 22 April 2008, 04:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 1
Standaard BosPrefs

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macgreek Bekijk bericht
met BosPrefs kan je Wi-Fi/Edge/SSH en ook iedere email account apart aan/uitzetten of allemaal!
BosPrefs werkt goed bedankt voor de tip.
  #35  
Oud 22 April 2008, 09:47
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Berichten: 3
Standaard BossPrefs 1.67 - songs verdwijnen?

Sinds ik gisteravond BossPrefs 1.67 heb geinstalleerd, zijn plotseling alle iTunes songs van mijn iPhone verdwenen, terwijl wel alle schijfruimte nog vol zit (waarmee?). Opnieuw songs overzetten vanuit iTunes lukt niet - krijg een melding dat er geen ruimte genoeg is...

Iemand ook z'n muziek kwijt? En hoe los ik dit 'probleem' op?
  #36  
Oud 29 April 2008, 13:17
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Berichten: 38
Standaard

hoi ik heb services geinstaleerd om edge uit te zetten maar als ik edge uitzet en ik ga terug naar menu heb ik geen ontvangst meer en dan vraagt gij voor mn pin code in te duwen en dan heb ik ontvangst maar dan staat edge terug aan iemand een oplossing
  #37  
Oud 29 April 2008, 13:33
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

netservices word gebruikt bij firmware 1.1.2 en jonger

Bossprefs voor firmware 1.1.3 en 1.1.4.

verwijder netservices en installeer bossprefs, als je uit zet zal hij inderdaad pincode vragen en hierna met bossprefs zal je edge ECHT uitstaan.
  #38  
Oud 29 April 2008, 20:40
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Putte
Berichten: 5
Standaard edge

hey

heb zonet bossprefs gedownload en staat op mijn iphone
ik zette edge uit en moest mijn iphone opnieuw opstarten ik heb dit allemaal gedaan maar nu staat da tekentje van edge in het wit en in blauw er nog op

wie kan me helpen
  #39  
Oud 29 April 2008, 21:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ook al staat je edge uit, het teken blijf je houden bovenin de balk omdat je het kunt ontvangen, dit wil echter niet zeggen dat t aan staat, om zeker te weten dat t uit staat, ga je naar safari, en die zal t zeggen als je geen verbinding kunt maken (wel Wi-Fi uit)
  #40  
Oud 5 May 2008, 15:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Is er ook manier om die G uit beeld te krijgen, want naar mij mening staat alles uit (edge bij bossprefs) maar als ik fieldtest doe (door middel van die nummers intoetsen en bellen) zie ik dat GPRS wel aan staat :S
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
automatisch aan en uit zetten ronaldkraan iPhone Apps 0 24 February 2011 22:30
Kantelen scherm aan/uit zetten c.pijnappels iPad algemeen 2 19 July 2010 19:38
Een programmatje waarmee je edge uit kan zetten stijnjasper Archief 1 22 May 2009 22:43
edge aan/uit pin?? piebas Archief 2 19 February 2008 22:30
Programma op BT,EDGE en Wi-Fi uit te zetten ewd Jailbreak apps en thema's 1 5 December 2007 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:56.