Instelling om EDGE aan en uit te zetten op iPhone

Instelling om EDGE aan en uit te zetten op iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) thx voor de tips croiman...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 5 May 2008, 15:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 69
Standaard

thx voor de tips croiman

Laatst gewijzigd door StevenG; 5 May 2008 om 15:54. Reden: fout getypt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 25 July 2008, 00:36
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 3
Standaard

Het uitzetten van EDGE/GPRS lukt me niet. Ik heb Services en Bossprefs geprobeerd, maar beiden schieten na het intoetsen van de PIN weer terug naar On.

Weet iemand een oplossing voor dit probleem?
  #43  
Oud 25 July 2008, 21:58
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.013
Standaard

raar, vaak helpt een reboot.
  #44  
Oud 28 July 2008, 02:48
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 3
Standaard

Ja dat heb ik ook gedaan, werkt niet.
Nog iets vreemds; als ik bij de APN-instellingen iets wil veranderen (ook als advies gelezen) schiet ie meteen naar springboard..
  #45  
Oud 2 August 2008, 21:55
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 3
Standaard

Heeft niemand hier een oplossing voor?
  #46  
Oud 3 August 2008, 01:12
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Dan zit er ergen s iets niet goed in je software, k zou dan al restoren om die r*tte fout eruit te krijgen en je je edge WEL aan/uit kunt zetten.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #47  
Oud 5 August 2008, 21:05
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Ik heb mijn iPhone geupdate naar 2.0.1 maar aangezien Cydia nu verwijderd is weet ik niet of de EDGE uitgeschakeld is.

Hoe kan ik hier achter komen of dit uitgeschakeld is
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #48  
Oud 6 August 2008, 01:16
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
Ik heb mijn iPhone geupdate naar 2.0.1 maar aangezien Cydia nu verwijderd is weet ik niet of de EDGE uitgeschakeld is.

Hoe kan ik hier achter komen of dit uitgeschakeld is
Een webpagina openen als je niet op Wi-Fi zit of het weer/aandelen updaten
  #49  
Oud 6 August 2008, 12:24
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Bossprefs is ook uit voor 2.0 staat in het nieuws van het forum
  #50  
Oud 6 August 2008, 14:30
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

@Croiman, klopt maar updaten naar 2.01 ben je zowel Cydia als Bossprefs kwijt.
  #51  
Oud 6 August 2008, 16:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ze zijn er mee bezig , dus nog even geduld op de nieuwe firmware apps.
  #52  
Oud 6 August 2008, 17:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Heb geen andere keus denk ik
  #53  
Oud 10 August 2008, 15:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 15
Standaard Internet nog steeds aan....

Ik ben sinds twee dagen een heel gelukkige gebruiker van een iphone 1gen, 8gig. Heb een update gedaan naar 2.0 via de custom firmware.
Nu heb ik een aantal vragen aangaande het internet:
- Ik heb bij mobiel datanetwerk, bij de geavanceerde opties alles op 'disabled12345'gezet, data roaming uitgezet, vpn is niet geconfigureerd en Wi-Fi is uit. Dit omdat ik (nog) geen onbeperkt internet heb. Toch kan ik nog steeds verbinding maken, om bijvoorbeeld het weer te vernieuwen. Hoe kan ik dit alles écht goed uitzetten? Ik heb een Telfortabonnement en ga dus ook via KPN.
- Als ik programma's via cydia wil installeren, kan ik dan verbinding maken naar het internet via mijn computer, of moet mijn iphone écht direct in verbinding staan?

Ik wil gewoon controle hebben over de kosten die ik maak en niet dat ik straks verrast wordt.
Alvast bedankt!
  #54  
Oud 7 May 2009, 21:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 6
Standaard

ga naar instellingen/algemeen/netwerk/mobiel datanetwerk. vul bij apn, geb.naam en ww 12345 in. vervolgens is hiermee je gprs uitgeschakeld.
  #55  
Oud 8 May 2009, 12:29
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ausroels Bekijk bericht
Ik ben sinds twee dagen een heel gelukkige gebruiker van een iphone 1gen, 8gig. Heb een update gedaan naar 2.0 via de custom firmware.
Nu heb ik een aantal vragen aangaande het internet:
- Ik heb bij mobiel datanetwerk, bij de geavanceerde opties alles op 'disabled12345'gezet, data roaming uitgezet, vpn is niet geconfigureerd en Wi-Fi is uit. Dit omdat ik (nog) geen onbeperkt internet heb. Toch kan ik nog steeds verbinding maken, om bijvoorbeeld het weer te vernieuwen. Hoe kan ik dit alles écht goed uitzetten? Ik heb een Telfortabonnement en ga dus ook via KPN.
- Als ik programma's via cydia wil installeren, kan ik dan verbinding maken naar het internet via mijn computer, of moet mijn iphone écht direct in verbinding staan?

Ik wil gewoon controle hebben over de kosten die ik maak en niet dat ik straks verrast wordt.
Alvast bedankt!
Jij hebt dus een iPhone 1e generatie (geen 3G) deze is dus d.m.v. een jailbreak "gekraakt" en heb je dus ook cydia.

Open Cydia en zoek naar Bosspreffs, installeer deze. Als je deze geinstalleerd heb open het programma en schakel EGDE uit d.m.v. een schakelaar.

Het kan zijn dat je een aantal repo's moet toevoegen maar dat wordt op dit forum wel goed uitgelegd, maar denk dat Bossprefs er standaard bij zit.

Programma's installeren via Cydia moet via Wi-Fi of via mobiel internet, je moet namelijk eerst iets downloaden voordat het geinstalleerd kan worden.

Laatst gewijzigd door macmichel; 8 May 2009 om 12:32.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
automatisch aan en uit zetten ronaldkraan iPhone Apps 0 24 February 2011 22:30
Kantelen scherm aan/uit zetten c.pijnappels iPad algemeen 2 19 July 2010 19:38
Een programmatje waarmee je edge uit kan zetten stijnjasper Archief 1 22 May 2009 22:43
edge aan/uit pin?? piebas Archief 2 19 February 2008 22:30
Programma op BT,EDGE en Wi-Fi uit te zetten ewd Jailbreak apps en thema's 1 5 December 2007 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:56.