Instelling om EDGE aan en uit te zetten op iPhone

Instelling om EDGE aan en uit te zetten op iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hier is een app die je kan installeren op je iPhone en daarmee kan je edge /gprs aan/uitzetten dmv een knopje deedge - Google Code ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 September 2007, 23:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Papendrecht
Berichten: 82
Standaard Instelling om EDGE aan en uit te zetten op iPhone

Hier is een app die je kan installeren op je iPhone en daarmee kan je edge/gprs aan/uitzetten dmv een knopje

deedge - Google Code

hier meer info
App to activate/deactivate EDGE? - Page 3 - Hackint0sh
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 September 2007, 00:08
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Bedankt Eduard! Ik heb er een aparte post van gemaakt in het Tips & Tweaks-forum (waar je dit nu leest dus )
  #3  
Oud 19 September 2007, 00:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Papendrecht
Berichten: 82
Standaard

ok thanks! heb het nog niet getest maar als het goed is staat het binnenkort in de installer dus dan zal ik hem testen.
  #4  
Oud 19 September 2007, 00:16
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Standaard

Is het dan nodig om edge uit te zetten. kan dat niet gewoon in de iphone? zou wel makkelijker zijn. en slurpt het batterij of niet?
__________________
UPDATE: hij staat in de ladert!
  #5  
Oud 19 September 2007, 00:20
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Mijn vraag is idd ook waarom je GPRS zou willen uitzetten. Ik bedoel: de enige keer dat je iPhone verbinding er mee maakt is wanneer je Wi-Fi niet beschikbaar is en je dan zelf een app opent zoals bv Internet of Weather. En natuurlijk maakt je mail telkens automatisch verbinding, maar dat kun je - als je wil - gewoon uitzetten in Instellingen.

Dus mijn vraag is: waarom deze app?
  #6  
Oud 19 September 2007, 00:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Papendrecht
Berichten: 82
Standaard

Omdat wanneer je geen onbeperkt data hebt, wil je toch graag zeker weten dat het uit staat en niet onbedoeld open staat zonder dat je het weet. Met deze app weet je dan zeker dat het uit staat. En wanneer je het wilt gebruiken kun je simpel door 1 klik het open zetten.
  #7  
Oud 19 September 2007, 00:27
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Standaard

Maar is dit nou voor edge of gprs want ik snap t nie meer
  #8  
Oud 19 September 2007, 00:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Papendrecht
Berichten: 82
Standaard

voor beide, edge is een opgevoerde gprs, omdat wij hier in nederland geen edge meer hebben is het dus gprs
  #9  
Oud 19 September 2007, 00:30
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Jurian, in Nederland kennen we geen EDGE meer. Helaas. De iPhone werkt daarom in Nederland op het bekende (en trage) GPRS. Laat je niet misleiden door het "E" symbool in het scherm, het zou eigenlijk een "G" moeten zijn. Ik zal eens kijken of ik dat .png bestandje kan vinden, dan maak ik er zelf een G van.
  #10  
Oud 19 September 2007, 02:13
Jurian's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Alblasserdam
Berichten: 151
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freek Bekijk bericht
Jurian, in Nederland kennen we geen EDGE meer. Helaas. De iPhone werkt daarom in Nederland op het bekende (en trage) GPRS. Laat je niet misleiden door het "E" symbool in het scherm, het zou eigenlijk een "G" moeten zijn. Ik zal eens kijken of ik dat .png bestandje kan vinden, dan maak ik er zelf een G van.
ik snap t dat we geen edge meer hebben. zelf brows ik mobiel met gprs en in de gedekte gebieden met umts. maar ik snapte niet waarom er dan een e verscheen. zou toch gewoon een g moeten zijn dan. rare zaak. maar bedankt voor de uitleg. het is al een stuk duidelijker
  #11  
Oud 4 October 2007, 19:13
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 14
Standaard knipperlicht edge

Het is alleen jammer dat je met die toepassing je edge uit blijft zetten. Als je hem net uit gezet hebt, staat hij evenlater weer aan.
Heeft iemand hier een oplossing voor??
  #12  
Oud 4 October 2007, 19:17
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

zoek even naar services.app in je installer.app frodo daar kan je edge en meer me uitzetten.
  #13  
Oud 4 October 2007, 19:39
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 14
Standaard

Ja die heb ik inderdaad geinstalleerd maar dan juist blijf je hem de hele tijd uitzetten. Om een of andere reden activeerd hij zelf weer en blijft hij niet uit.
Misschien weet iemand waar dat aan ligt??
Erg irritant.
  #14  
Oud 4 October 2007, 22:37
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Ik zet zelf altijd een extra letter achter de APN, heb je ook geen verbinding meer. Handig? Nee. Werkt het: ja.
  #15  
Oud 4 October 2007, 23:21
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 14
Standaard

sorry daar ben je mij kwijt, wat of welke apn??
  #16  
Oud 5 October 2007, 00:00
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 25
Standaard

APN, de Access Point Name. Dat wat je samen met de username en password moet invullen om een mobiele internet verbinding te kunnen opstellen. (settings->general settings->Network->EDGE->APN).
  #17  
Oud 5 October 2007, 11:11
Bartje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: De Stille Kempen
Berichten: 109
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bartje
Standaard

Ik begrijp het nut van deze app ook niet helemaal. Als je nadat je mail hebt gechecked, of op het net hebt gezeten gewoon terug naar je hoofdmenu gaat, wordt er toch niets verbruikt ?
  #18  
Oud 6 October 2007, 15:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 15
Standaard

Kan imand mij hier toevallig mee helpen. Tot nu toe heb ik via iBrickr een map aangemaakt in applications/. De map heb ik deEDGE.app/ genoemd. en in deze map heb ik de inhoud gekopieerd. nu staat er in mijn springboard wel een pictoram maar als ik hierop klik geeft hij aan "switching EDGE settings. once complete, a restart op you phone may be necessary". wat heb ik fout gedaan want ik kan nergens de EDGE instellingen omzetten?
  #19  
Oud 7 October 2007, 09:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 65
Standaard

Ik heb het progje services geinstalleerd wat op je installer.app verschijnt. Daarmee kun je Edge, Bluetooth, Wi-Fi of SSH aan of uitzetten.
  #20  
Oud 7 October 2007, 09:52
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - België
Berichten: 432
Standaard

services werkt slecht. Als je SSH uit zet en het weer wil aanzetten gaat dit niet, en EDGE uitzetten lukt, maar als je uit het programmaatje gaat en het daarna opnieuw opstart staat hij weer aan.... Heb het opnieuw gedeinstalleert.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frodo Bekijk bericht
Ja die heb ik inderdaad geinstalleerd maar dan juist blijf je hem de hele tijd uitzetten. Om een of andere reden activeerd hij zelf weer en blijft hij niet uit.
Misschien weet iemand waar dat aan ligt??
Erg irritant.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
automatisch aan en uit zetten ronaldkraan iPhone Apps 0 24 February 2011 22:30
Kantelen scherm aan/uit zetten c.pijnappels iPad algemeen 2 19 July 2010 19:38
Een programmatje waarmee je edge uit kan zetten stijnjasper Archief 1 22 May 2009 22:43
edge aan/uit pin?? piebas Archief 2 19 February 2008 22:30
Programma op BT,EDGE en Wi-Fi uit te zetten ewd Jailbreak apps en thema's 1 5 December 2007 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:58.