Iphone 4: Hoe uitzetten ontgrendelen?

Iphone 4: Hoe uitzetten ontgrendelen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo. iedereen Ik vindt het ontgrendelen (naar rechts schuiven) iedere keer als je de telefoon uit je broekzak haalt maar irritant (slide to unlock ), ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 January 2011, 17:52
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2010
Berichten: 7
Standaard Iphone 4: Hoe uitzetten ontgrendelen?

hallo. iedereen

Ik vindt het ontgrendelen (naar rechts schuiven) iedere keer als je de telefoon uit je broekzak haalt maar irritant (slide to unlock), kost extra handeling, ik wil dit uitzetten

Via Instellingen-> Algemeen-> automatisch slot op Nooit zetten zou het moeten doen
Maar als ik dan de telefoon aanzet via de Home Knop of de aan-uitknop moet ik toch weer schuiven?

raar

Weet iemand raad? zonder te jailbreaken

Laatst gewijzigd door babybox; 12 January 2011 om 17:55.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 January 2011, 18:12
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Volgens mij kan dit niet zonder jailbreak
  #3  
Oud 12 January 2011, 18:47
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 242
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door babybox Bekijk bericht
hallo. iedereen

Ik vindt het ontgrendelen (naar rechts schuiven) iedere keer als je de telefoon uit je broekzak haalt maar irritant (slide to unlock), kost extra handeling, ik wil dit uitzetten

Via Instellingen-> Algemeen-> automatisch slot op Nooit zetten zou het moeten doen
Maar als ik dan de telefoon aanzet via de Home Knop of de aan-uitknop moet ik toch weer schuiven?

raar

Weet iemand raad? zonder te jailbreaken
De instelling wat je deed was gewoon dat het beeldscherm niet uit ging dacht ik. Maar de lockscreen blijft altijd.
  #4  
Oud 9 January 2012, 23:55
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Berichten: 2
Standaard

Je moet bij instellingen -> algemeen -> codeslot -> vraag om code!
dan kan je zelf in stelling als hij zoalss 15 minuten op sleepmode staat dan pas code in voeren
  #5  
Oud 10 January 2012, 01:15
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RyanG Bekijk bericht
Je moet bij instellingen -> algemeen -> codeslot -> vraag om code!
dan kan je zelf in stelling als hij zoalss 15 minuten op sleepmode staat dan pas code in voeren
Denk niet dat dat zal lukken...

Denk zelfs dat de code invoeren en 'overbodige en onnodige handeling' is voor topicstarter...
  #6  
Oud 10 January 2012, 08:41
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

De "slide" is aangebracht omdat je anders in je broekzak per ongelijk zal bellen of wat anders zou doen. Als je het een extra handeling vindt moet je misschien eens rond horen of een walkie talkie is voor jou zal zijn. Eťn knop en alles kan. Push and Talk. De iWalkie


Nee, gekheid. Bij elke telefoon is dat toch?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #7  
Oud 10 January 2012, 08:52
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
De "slide" is aangebracht omdat je anders in je broekzak per ongelijk zal bellen of wat anders zou doen. Als je het een extra handeling vindt moet je misschien eens rond horen of een walkie talkie is voor jou zal zijn. Eťn knop en alles kan. Push and Talk. De iWalkie


Nee, gekheid. Bij elke telefoon is dat toch?
Inderdaad. Volgens mij heeft elke telefoon een toetsenblokkering.

De TS zal er mee moeten leren leven. Of geen mobiele telefoon meer gebruiken.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #8  
Oud 10 January 2012, 11:11
mrboolean's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 259
Stuur een bericht via ICQ naar mrboolean Send a message via twitter to mrboolean
Standaard

Is dat eigenlijk wel mogelijk, broekzakbellen met de iPhone? Vroeger met telefoons met gewone knoppen of resistieve schermen kon ik het me voorstellen. Maar de iPhone heeft toch een capacitief scherm en die reageren alleen op je vinger en niet op andere zaken? Bovendien is de home button verzonken en de aan-uit knop zit aan de bovenkant.
  #9  
Oud 10 January 2012, 11:18
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

ik heb het al wel eens gehad met de iPhone. Hoe? Ik weet het totaal niet maar hij was aan het bellen....
  #10  
Oud 16 February 2012, 12:08
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 38
Standaard

In Cydia de app 'NoLockScreen'.

Ideaal voor gebruik met mijn iPad.
  #11  
Oud 16 February 2012, 12:13
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boekel Bekijk bericht

Ideaal voor gebruik met mijn iPad.
Wauw Heb jij grote broekzakken dat er een iPad in past
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #12  
Oud 16 February 2012, 12:20
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heeeeeeeeeeel handig ...
  #13  
Oud 16 February 2012, 12:37
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 38
Standaard

Grapjassen

Vertel mij dan maar eens wat je aan een lockscreen op een iPad hebt?
  #14  
Oud 16 February 2012, 12:48
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boekel Bekijk bericht
Vertel mij dan maar eens wat je aan een lockscreen op een iPad hebt?
Dat is in dit topic niet relevant, en dus off-topic, want de oorspronkelijke vraag luidt:

Citaat:
Ik vindt het ontgrendelen (naar rechts schuiven) iedere keer als je de telefoon uit je broekzak haalt maar irritant (slide to unlock), kost extra handeling, ik wil dit uitzetten
  #15  
Oud 16 February 2012, 12:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maar ik zou toch ook graag jou mening horen daarover.

Jij bent immers diegene die offtopic gaat met het broekzakken"mopje" ...

Laatst gewijzigd door Bomans; 16 February 2012 om 16:13.
  #16  
Oud 16 February 2012, 16:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door babybox Bekijk bericht
iedere keer als je de telefoon uit je broekzak haalt maar irritant (slide to unlock), kost extra handeling, ik wil dit uitzetten
Ja, die extra handeling duurt zeker 0.1 seconde en kost redelijk wat energie.

Ik denk niet dat je dat zonder jb gaat klaar krijgen.
Met jb zijn er tal van mogelijkheden zoals, reeds vernoemd NoLockscreen, je kan ook tap2unlock gebruiken, Move2unlock, StyleUnlock, VUnlock.....en er zullen er nog wel zijn.
Of ShakeToUnlock maar als je de gewone slide al lastig vind zal shaken om te unlocken wel een immense opgave zijn.

Je kan werken met voice activator maar dan moet je weer een handeling doen om je stembediening te activeren ťn je zal een commando moeten uitspreken.

Je kan ook met Activator een bepaalde knop gebruiken om je idevice te unlocken. Dan moet je niet sliden maar op een knopje drukken.

Mogelijkheden zat maar je zal dan moeten jailbreaken.

En je mag het draaien en keren zoals je wilt maar je zal altijd ťťn of andere handeling moeten uitvoeren om te unlocken.....
  #17  
Oud 16 February 2012, 21:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boekel Bekijk bericht
Grapjassen

Vertel mij dan maar eens wat je aan een lockscreen op een iPad hebt?
Ik zie mijn lockscreen op mijn iPad2 zelden.

Ik sluit mijn iPad altijd af met de smartcover. Als ik die cover terug open doe zit ik meteen weer op mijn springboard (of in de app waar ik geindigd ben).
Reageren


Er zijn 2 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 2 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3GS draait continu het beeldscherm, hoe uitzetten? Babii iPhone algemeen 6 17 April 2011 11:07
Hoe moet ik de tekst:ontgrendelen veranderen?? hakkie05 Archief 1 29 April 2010 15:54
Iphone gelocked door proggie ?? via Cydia gedownload, hoe ontgrendelen? camy Archief 4 7 August 2008 09:58
hoe pin uitzetten op sim lightman iPhone algemeen 3 10 November 2007 22:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:28.