Weergave "Gebruik" niet meer aanwezig na update 4.3

Weergave "Gebruik" niet meer aanwezig na update 4.3 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Na afgelopen donderdag de update 4.3 te hebben uitgevoerd word sinds vandaag de weergave "gebruik" niet meer weergegeven. Heeft iemand hier ook last van? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 March 2011, 19:55
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard Weergave "Gebruik" niet meer aanwezig na update 4.3

Hallo!

Na afgelopen donderdag de update 4.3 te hebben uitgevoerd word sinds vandaag de weergave "gebruik" niet meer weergegeven. Heeft iemand hier ook last van? (of gehad) Weet iemand de oplossing hiervoor?

Edit: Het gaat bij mij om een iPhone4.

Laatst gewijzigd door PrittStift; 12 March 2011 om 20:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 March 2011, 20:00
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

[3G[S] Zwart 32GB 4.3]

Bij mij is de weergave nog steeds aanwezig!
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #3  
Oud 12 March 2011, 20:15
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
[3G[S] Zwart 32GB 4.3]

Bij mij is de weergave nog steeds aanwezig!

Mooi! Hoop voor je dat het zo blijft
  #4  
Oud 12 March 2011, 20:27
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Misschien moet je eens proberen te herstellen? Zou zomaar kunnen helpen!
En ik zet het er alleen maar bij voor de documentatie, misschien zijn er ook mensen met een iPhone 4 waarbij het wel werkt, en is er dus misschien iets met je telefoon aan de hand het kan allemaal, dus het is niet bedoeld om je over de zeik te helpen
  #5  
Oud 12 March 2011, 20:30
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Misschien moet je eens proberen te herstellen? Zou zomaar kunnen helpen!
En ik zet het er alleen maar bij voor de documentatie, misschien zijn er ook mensen met een iPhone 4 waarbij het wel werkt, en is er dus misschien iets met je telefoon aan de hand het kan allemaal, dus het is niet bedoeld om je over de zeik te helpen
Dank je, op zich werkt het allemaal erg goed, alleen de weergave van gebruik niet meer. Als het niet anders kan, herstel ik de iphone gewoon een keer.
  #6  
Oud 12 March 2011, 20:39
Remco.'s schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: Weert, Nederland
Berichten: 90
Standaard

Heb er hier met mijn iPhone 4 geen last van. Zou inderdaad eens proberen te herstellen.
  #7  
Oud 12 March 2011, 20:43
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Remco. Bekijk bericht
Heb er hier met mijn iPhone 4 geen last van. Zou inderdaad eens proberen te herstellen.
Vind het ook erg vreemd idd. Heb net iemand gesproken die er met zijn 3Gs ook een soortgelijk probleem had. Alleen bij die iphone was het gebruik hetzelfde als de standby ... dus de weergave van beiden waren exact gelijk ... Dat is toch ook redelijk vreemd te noemen...?

(bij mij staan er alleen 2 streepjes)

Laatst gewijzigd door PrittStift; 12 March 2011 om 20:48.
  #8  
Oud 13 March 2011, 13:59
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Oh heb je het over dat probleem. Bij mij is het gebruik en standby tijd ook volledig gelijk, maar dat had ik bij de vorige OS ook al, best wel vreemd inderdaad.
  #9  
Oud 13 March 2011, 16:50
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Oh heb je het over dat probleem. Bij mij is het gebruik en standby tijd ook volledig gelijk, maar dat had ik bij de vorige OS ook al, best wel vreemd inderdaad.
Ja en dat hoort dus absoluut niet de bedoeling te zijn. Heb het ook nooit eerder gehad en is pas gekomen met de update 4.3.
  #10  
Oud 14 March 2011, 11:15
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Heb ff net weer gekeken, er zit een paar minuten tussen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Mobiel Datanetwerk" knop niet aanwezig Raikkonen_WC iPhone algemeen 8 25 February 2011 12:54
Geen "Changes" meer bij Cydia Update SPiET Jailbreak apps en thema's 0 14 February 2011 13:56
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 19:28
Software: "Huidige lokatie" in "Kaarten" niet correct Lancia iPhone Navigatie 14 10 October 2009 13:57
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14 October 2008 19:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:46.