Zie de provider maar geen signaalbars op iphone 4

Zie de provider maar geen signaalbars op iphone 4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet er iemand wat dit betekent: Je ziet de carrier maar de signaalbars zijn puntjes. En ik kan niet bellen. Graag hulp. Het is een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 September 2011, 01:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 3
Standaard Zie de provider maar geen signaalbars op iphone 4

Weet er iemand wat dit betekent:



Je ziet de carrier maar de signaalbars zijn puntjes. En ik kan niet bellen.
Graag hulp. Het is een iphone 4 gejailbreaked op 4.3.3
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 September 2011, 08:25
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Locatie: 050
Berichten: 193
Standaard

das gewoon heeeel slecht bereik. al eens een andere simkaart geprobeert? of op zolder gestaan? of je daar wel een streepje meer hebt?
  #3  
Oud 26 September 2011, 09:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 3
Standaard

Heb geprobeerd buiten maar blijft steeds dezelfde probleem. Kan de simkaart zijn ook maar op een gewonen nokia heb ik bereik. Misschien de antenne of de sim connector. Ik weet het niet.
  #4  
Oud 26 September 2011, 09:40
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Locatie: 050
Berichten: 193
Standaard

heb je dit probleem net na de JB? of is dit zomaar ontstaan. bij het laatste lijkt het dan een hw probleem te zijn. Mss zit alleen het antenne plugje iets los. Je kan je achterkant er ff afhalen en checken onder het eerste schroefje naast je batterijaansluiting. Daar zit een koperen stekkertje. Deze heeft bij mij ook wel eens iets los gezeten, na aandrukken was het bereik beter. Je verliest hierdoor geen garantie, opstuyren kan natuurlijk ook
  #5  
Oud 26 September 2011, 09:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 3
Standaard

Zomaar ontstaan. Ik zal dit eens proberen. Bedankt.
  #6  
Oud 26 September 2011, 09:46
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Locatie: 050
Berichten: 193
Standaard

wees wel voorzichtig, zit nml nog fragiel in de foon. Ofwel, check ook ff youtube filpjes e.d. als je nog niks eerder aan je foon gesleuteld hebt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Van 4.2.1 naar 4.3.3 maar nu geen provider meer? mca2 Jailbreak 3 24 July 2011 18:38
blijf hangen op i tunes maar zie wel netwerk?? vin1976 iPhone algemeen 3 1 June 2011 14:47
sms ontvangen maar zie alleen niewtekstbericht en geen naam van de afzender wessie_fcutreg iPhone algemeen 1 14 September 2008 20:30
Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland ndl Internet in buitenland (roaming) 9 2 May 2008 19:32
Ik zie updaten niet zitten maar wil t wel zeppo Unlock [archief] 6 5 February 2008 20:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:45.