homebutton werkt niet, DFU gaat wel

homebutton werkt niet, DFU gaat wel discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hellow. vraagje, Mijn iPhone is opgestart.. werkt perfect, maar de homebutton werkt niet?? als ik hem opstart springt voice control even op en thats it.. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 October 2011, 11:27
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2011
Berichten: 22
Standaard homebutton werkt niet, DFU gaat wel

Hellow.

vraagje, Mijn iPhone is opgestart.. werkt perfect, maar de homebutton werkt niet?? als ik hem opstart springt voice control even op en thats it.. geen home button die werkt.. het raare is.. als ik wil jailbreaken.. werkt de home button wel! want ik kan mijn iphone perfect in DFU plaatsen.. ook na de jailbreak werkt de knop niet..
Help????


groetjes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 October 2011, 11:29
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

als ik dit zo lees en heel simpel denk lijkt het mij dat je homebutton blijft hangen, waardoor ie steeds ingedrukt blijft. dus hij werkt continu, druk em eens tig x in en klop voorzichtig met beleid! op de achterkant om te kijken of ie los wil springen?
__________________
Bla bla bla...
  #3  
Oud 1 October 2011, 11:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2011
Berichten: 22
Standaard

Nup.. gebeurt niets.. maar als hij ingedrukt blijft, moet hij toch constand verspringen naar alle soorten menus? en dat gebeurt niet.. en de knop heb ik al vervangen.. dat is het probleem ook niet..
  #4  
Oud 1 October 2011, 11:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2011
Berichten: 71
Standaard

Probleem heb ik ook, ik update naar 4.3.5 en probleem was weg, toen ik downgrade naar 4.3.3 is mijn probleem terug. Het is echt een softwarematig probleem. Overigens als de iPhone locked is, werkt hij perfect, zoda ik de slider overhaal is hij weer half werkend.
  #5  
Oud 1 October 2011, 11:38
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

als ik mn homebutton ingedrukt hou gaat hij ook naar stembediening, en voor dfu moet je hem ook ingedrukt houden, dus vandaar mn in mijn ogen logische conclusie. verder zou ik het ook niet weten.
  #6  
Oud 1 October 2011, 11:51
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2011
Berichten: 22
Standaard

raar.. ik zit op firmware 4.3.5.. downgraden kan ik niet.. geen shsh.. dusja.. heb nu net geprobeerd om mijn iPhone in dfu te krijgen zonder homebutton in te duwen.. lukt niet.. enkel met indrukken lukt het..
  #7  
Oud 1 October 2011, 12:05
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

hmmz, en op 4.3.5 werkt ie wel?
  #8  
Oud 1 October 2011, 12:07
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2011
Berichten: 22
Standaard

correcti!! met ireb.. moet ik de homebutton niet induwen.. hij blijft dus degelijk hangen... wat kan je hier tegen doen??? oplossingen.
  #9  
Oud 1 October 2011, 12:43
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

tsja, als voorafgaande tips niet werken...
je geeft aan dat jhe je homebutton al vervangen hebt, kijk daar eens naar
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: Ipod Touch 4G gaat niet op DFU Selim Jailbreak 5 6 June 2011 17:36
Resetten gaat mis, DFU werkt niet, help! Thaly iPhone algemeen 5 30 December 2010 23:06
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 21:27
iPhone: Wel of niet in DFU mode Colburners Jailbreak 5 21 June 2009 13:33
vervangknop als je homebutton niet goed meer werkt! truckdiver Jailbreak apps en thema's 2 14 April 2008 15:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:23.