Iphone 3GS verbinding..

Iphone 3GS verbinding.. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Sinds gisteren ben ik de gelukkige eigenaar van een pre-loved Iphone 3GS 16 gb wit. Hoe heb ik het zo lang uit kunnen houden ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 September 2011, 15:09
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Smile Iphone 3GS verbinding..

Goedemiddag,

Sinds gisteren ben ik de gelukkige eigenaar van een pre-loved Iphone 3GS 16 gb wit.
Hoe heb ik het zo lang uit kunnen houden met Nokia..

Ben helemaal blij met de Iphone, alles werkt super..!!
Thuis gaat alles via wi-fi, heb ik ingesteld toen het er om vroeg.
Echter als ik het huis verlaat heb ik problemen met o.a. Whatapp en email.
Zijn er wellicht verbindings instellingen die ik over het hoofd heb gezien?

Enig advies zou geweldig zijn

Alvast bedankt..!!

Gerard
__________________
The best carreer is a great life....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 September 2011, 16:04
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

uuh domme vraag heb je wel internet abbo????
  #3  
Oud 30 September 2011, 16:39
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Standaard

Zeker geen domme vraag

En ja, ik heb internet bij mijn Vodafone bundel.
Gisteren op mijn Nokia deed alles het nog (wel enorm traag maar da's normaal bij Nokia.. daar werkt alles met vertraging )

Volgens mij staat er gewoon ergens een vinkje verkeerd, maar ja... welke..
  #4  
Oud 30 September 2011, 16:56
Chickpoint's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 14
Standaard

Heb je mobiele data aan staan?
instellingen > algemeen > netwerk
  #5  
Oud 30 September 2011, 16:59
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

loop je instellingen eens na, als je internet op je nokia werkend hebt gekregen, krijg je het op je iphone zeker weten zelfstandig werkend.
__________________
Bla bla bla...
  #6  
Oud 30 September 2011, 17:02
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chickpoint Bekijk bericht
Heb je mobiele data aan staan?
instellingen > algemeen > netwerk
Net aangezet, is dat alleen een kwestie van het blauwe balkje aanzetten?
Verder niets?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 30 september 2011 om 17:03 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door simlockvrij Bekijk bericht
loop je instellingen eens na, als je internet op je nokia werkend hebt gekregen, krijg je het op je iphone zeker weten zelfstandig werkend.
Ben driftig aan het prutsen
Gaat me ook zeker lukken hoe dan ook.

Wel fijn trouwens dit forum als ''back up'' te hebben
  #7  
Oud 30 September 2011, 17:03
Chickpoint's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 14
Standaard

ja dat zal een hoop schelen, mocht dat niet baten moet je even kijken of je 3G ook aan staat
  #8  
Oud 30 September 2011, 17:04
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.687
Standaard

Welke info staat er bij "aanbieder" onder Instellingen -> algemeen -> info?
  #9  
Oud 30 September 2011, 17:06
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Welke info staat er bij "aanbieder" onder Instellingen -> algemeen -> info?
Vodafone NL
  #10  
Oud 30 September 2011, 17:07
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

ik bedoel maar, als jij je nokia werkend hebt gekregen, dan gaat dit je zeker ook lukken! je kan ook op de site van je provider zelf kijken.
  #11  
Oud 30 September 2011, 17:09
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chickpoint Bekijk bericht
ja dat zal een hoop schelen, mocht dat niet baten moet je even kijken of je 3G ook aan staat
G3 staat ook aan

Ga zo even een mijn dochter ophalen bij de sportschool.
Eens kijken wat mijn verbinding dan doet.

Dank U allen voor de reacties.
Wordt zeer gewaardeerd

Tot zo,
Gerard

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 30 september 2011 om 17:10 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door simlockvrij Bekijk bericht
je kan ook op de site van je provider zelf kijken.
Goede tip, thanks
  #12  
Oud 30 September 2011, 19:12
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Standaard

Hmm, net even geprobeert een whatsapp berichtje en een email te versturen, niet gelukt dus

De instellingen op de vodafone site zijn ook verre van duidelijk

Zal eens door dit forum heen ploegen of niet soort gelijke discussies zijn geweest in het verleden...

En anders morgen maar op de fiets naar de vodafone shop, dan mogen zij het regelen
  #13  
Oud 1 October 2011, 12:41
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Standaard

Nou, volgens mij heb ik het zelf voor elkaar gekregen.
Alles werkt bijna naar wens.
Ik kan alleen buiten Wi-Fi bereik geen mail versturen (wel ontvangen) en als ik op het weer appje druk krijg ik nadat hij het via het vodafone netwerk heeft geupdate een melding dat ik naar Wi-Fi moet zoeken?

Zal ook wel weer een vinkje zijn, op zoek maar weer dus.
Maar wat een toestel zeg, helemaal blij
  #14  
Oud 1 October 2011, 16:24
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Winterthur
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar takis Send a message via twitter to takis
Standaard

Volgens mij heeft het niet kunnen versturen van mail als je buiten bereik van je Wi-Fi bent te maken met de smtp instellingen. Alleen weet ik niet welke je voor vodafone moet gebruiken aangezien ik niet in NL woon.
  #15  
Oud 1 October 2011, 16:52
G.J.'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2010
Berichten: 31
Standaard

Ben alweer aan het prutsen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 oktober 2011 om 16:53 ----------

Het ''mooie'' van dat gepiel en gepruts is dat je wel je Iphone snel leert kennen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 oktober 2011 om 18:18 ----------

De vraag om naar een Wi-Fi netwerk te zoeken heb ik uitgezet bij instellingen algemeen.
En de server voor uitaande mail correct ingevoerd.. et voila

Wat een apparaat zeg, allemaal zelf ingesteld (met een beetje hulp en sturing van dit forum)
En dan te bedenken dat ik zo technisch ben als een fles badschuim

TOP telefoon..!!!
  #16  
Oud 1 October 2011, 18:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

heb ik eigenlijk ook niet aan gedacht de iphone heeft natuurlijk standaard mailproviders er op zitten en dan gaat het bijna vanzelf om deze te gebruiken

als je een provider hebt die niet in de iphone staat dan moet je alles handmatig instellen .


mooi dat het je gelukt is
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iphone 3gs gejailbreakt daarna geen verbinding meer jurd91 Jailbreak 5 26 October 2010 01:15
Iphone 3GS: verlies van verbinding bj telefoongesprekken Bultep iPhone algemeen 8 23 September 2010 12:08
iPhone 3GS en 3G verbinding nielz iPhone algemeen 4 13 December 2009 18:26
Iphone 3gs kan geen verbinding maken met Livebox Jensyy iPhone algemeen 3 11 September 2009 16:07
iPhone 3gs maakt geen verbinding met itunes Davidzoon iTunes 5 18 July 2009 14:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:25.