Nieuwe iPhone, geen TMobile?

Nieuwe iPhone, geen TMobile? discussie in Koopinformatie Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik weet niet of dit de goeie plaats is om het te vragen, maar ik sta op het punt om een gloednieuwe iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 January 2009, 22:46
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Berichten: 3
Question Nieuwe iPhone, geen TMobile?

Hallo allemaal,

Ik weet niet of dit de goeie plaats is om het te vragen, maar ik sta op het punt om een gloednieuwe iPhone te kopen. Hij komt uit het buitenland, zit nog in de doos en is naar zeggens van de verkoper simlockvrij.

Ik heb op dit moment een saaie 'normale' mobiele telefoon, waarvan ik de simkaart in mijn nieuwe iPhone wil gebruiken. Deze heeft een abonnement van de provider Hi. Nu vroeg ik mij af, denken jullie dat de simkaart er in kan stoppen en dan gelijk kan bellen of niet? Ik ben namelijk bij de lokale elektronicazaak geweest en die meneer daar vertelde mij dat ik moet opletten met zogenaamde landcodes.

Wat ik wel weet, is dat ik met die simkaart geen gebruik kan maken van het 3G-netwerk, omdat dit niet in mijn huidige abonnement zit. Dit maakt mij op dit moment nog niet zoveel uit, ik wil eigenlijk alleen maar dat 'ie het doet en ik kan bellen en gebeld worden, zelfde geldt voor smsen.

Kan iemand mij meer vertellen? Ik hoop dat ik gewoon mijn simkaartje er in kan stoppen en kan bellen/smsen, maar misschien denken jullie er anders over en kunnen jullie mij hulp bieden zodat ik dan toch kan bellen/smsen.

Laatst gewijzigd door Archie; 15 January 2009 om 22:49.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 January 2009, 22:50
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Topic verplaats naar iPhone Koopadvies en ervaringen

Tip: Kijk eens rond in dit deel van het forum, is al vaker aan bod geweest
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 15 January 2009, 23:52
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Ah, mijn excuses dat ik in het verkeerde forum postte.

Ik heb nog geen antwoord kunnen vinden op de forums, trouwens..
hopelijk kan iemand mij hier een gericht antwoord geven
  #4  
Oud 15 January 2009, 23:56
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt meteen bellen. Als hij simlockvrij is hoef je alleen maar je kaartje erin te doen en gaan met die banaan....
Geen gedoe met landcodes etc.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 15 January 2009, 23:59
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Ok, enorm bedankt voor het goede nieuwe je snelle reactie!
  #6  
Oud 16 January 2009, 00:19
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Je kan vragen wat er op de achterkant van de doos staat, meestal staat er iets als MB046LL/A
Dat is het partnummer van Apple, en daarmee kun je zien uit welk land hij komt en dus of hij simlockvrij is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen 3G geen APN mogelijk tmobile abo help aub ABKtje T-Mobile 3 9 May 2011 20:11
iPhone: nieuwe iphone 3gs van Tmobile herstel?? fritsdehond Jailbreak 1 15 March 2010 14:51
iPhone: Geen tmobile 3.1.3 jailbreaked. keesdr Jailbreak 3 20 February 2010 01:00
geen Tmobile netwerkm op Mallorca ? Jean72 T-Mobile 3 10 August 2009 10:48
BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS vinnieblanco Overige providers Nederland 5 18 August 2008 23:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:30.