Iphone BelgiŽ niet met azerty?

Iphone BelgiŽ niet met azerty? discussie in Koopinformatie BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de iPhone nu een paar uurtjes, maar het lukt me dus niet om het ding in azerty te zetten in het NEDERLANDS... Alles ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 July 2008, 15:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 3
Standaard Iphone BelgiŽ niet met azerty?

Ik heb de iPhone nu een paar uurtjes, maar het lukt me dus niet om het ding in azerty te zetten in het NEDERLANDS...
Alles staat goed, maar het toetsenbord blijft qwerty en als je het in het frans zet is het wel azerty natuurlijk maar staat er espace etc.
Iemand dat al wel voor mekaar?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 July 2008, 15:44
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb je geen optie voor belgisch?
Want nederland gebruikt ook qwerty
  #3  
Oud 11 July 2008, 15:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Dat zou je misschien denken, maar neen...
Iemand anders een idee?
  #4  
Oud 11 July 2008, 15:52
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door morphs Bekijk bericht
Dat zou je misschien denken, maar neen...
Iemand anders een idee?
Zal je moeten wachten op de eerste tweaks. Hopelijk komen die er snel aan.
  #5  
Oud 11 July 2008, 16:35
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Zou het dan zo makkelijk zijn macfreaker?
Het is er ook nog steeds niet voor de iPhone 1.0.
  #6  
Oud 11 July 2008, 16:38
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Zou het dan zo makkelijk zijn macfreaker?
Het is er ook nog steeds niet voor de iPhone 1.0.
Nee das juist maar misschien lukt het met deze wel. Anders het franse keyboard gebruiken.
  #7  
Oud 11 July 2008, 17:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Zou het dan zo makkelijk zijn macfreaker?
Het is er ook nog steeds niet voor de iPhone 1.0.
Kijk eens even in de iFoneguide eXperimental, Bomans. Hij is er al een tijdje, hoor. Met dank aan Fab1Man.
  #8  
Oud 14 July 2008, 09:41
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

klopt deels. Je kan het franse selecteren maar je blijft dan wel de toetsen "espace" en "entrťe" houden.
En ik heb het nu eenmaal graag volledig
  #9  
Oud 20 July 2008, 21:43
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 112
Stuur een bericht via MSN naar Davidduzy
Standaard

Maar als je het Franse gebruikt, gebruikt hij ook de Franse correctie, iemand een oplossing ????
  #10  
Oud 21 July 2008, 14:23
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

@Davidduzy:
Volgens mij moet je nog eventjes wachten tot er een tweak hiervoor komt.
Dit is ook de reden waarom ik nog eventjes op FW 1.1.4 blijf. Zodra Installer beschikbaar wordt in FW 2.0 zal ik sneller dan het licht (of toch net zo snel als mijn Windoze laptop het toestaat) naar FW 2.0 overschakelen...
  #11  
Oud 22 July 2008, 01:09
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Volgens mij is Apple gewoon BelgiŽ vergeten. Ze dachten gewoon dat de Nederlandse taal voldoende was. Spijtig.

Wij als Belgen krijgen geen azerty toetsenbord en ook als we bij het toetsenbord voor even lang drukken op het ".com" knopje dan krijgen we geen ".be" optie.

Hopelijk leest er toch iemand van Apple Benelux mee en durft *eindelijk* eens naar Cupertino te bellen om te melden.

Ik weet niet of het iets uithaalt maar ik heb er alleszins een bug report voor ingevuld: http://bugreport.apple.com/
  #12  
Oud 22 July 2008, 01:16
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pwain Bekijk bericht
Volgens mij is Apple gewoon BelgiŽ vergeten. Ze dachten gewoon dat de Nederlandse taal voldoende was. Spijtig.

Wij als Belgen krijgen geen azerty toetsenbord en ook als we bij het toetsenbord voor even lang drukken op het ".com" knopje dan krijgen we geen ".be" optie.

Hopelijk leest er toch iemand van Apple Benelux mee en durft *eindelijk* eens naar Cupertino te bellen om te melden.

Ik weet niet of het iets uithaalt maar ik heb er alleszins een bug report voor ingevuld: http://bugreport.apple.com/
Zodra Installer 4.0 uit is nemen we AZERTY + NL T9 uiteraard mee naar deze versie (indien mogelijk). Voor 1.1.4 heeft iFoneguide reeds een oplossing.
  #13  
Oud 22 July 2008, 15:30
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 112
Stuur een bericht via MSN naar Davidduzy
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cancunlover Bekijk bericht
@Davidduzy:
Volgens mij moet je nog eventjes wachten tot er een tweak hiervoor komt.
Dit is ook de reden waarom ik nog eventjes op FW 1.1.4 blijf. Zodra Installer beschikbaar wordt in FW 2.0 zal ik sneller dan het licht (of toch net zo snel als mijn Windoze laptop het toestaat) naar FW 2.0 overschakelen...
Wat ben jij slim haha nu is het klooien met dat querty toetsenbord ... maarjah ..
  #14  
Oud 22 July 2008, 15:37
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

@Davidduzy:
Nah ja, ik dacht: hij kan het blijkbaar niet vinden in het draadje, dus ik help hem even.
  #15  
Oud 1 August 2008, 15:34
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Brugge, BelgiŽ
Berichten: 16
Standaard

wat je kunt doen is de nederlandse woordenboekbestanden over de franse zetten, dan heb je azerty en een nederlands woordenboek. Nu vroeger stonden die files in System\Library\KeyboardDictionaries maar in 2.0 staat daar nu niets meer... dus als iemand mij kan vertellen waar ik de woordenboek bestanden kan terugvinden kan ik mijn plan trekken... toch al wat gezocht en niet gevonden

alvast bedankt
  #16  
Oud 1 August 2008, 16:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maar dan heb je nog steeds de toetsen espace en entrťe. En daar is het mij nu juist om te doen.
Die wil ik dus ook in het nederlands.
  #17  
Oud 1 August 2008, 16:07
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Brugge, BelgiŽ
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Maar dan heb je nog steeds de toetsen espace en entrťe. En daar is het mij nu juist om te doen.
Die wil ik dus ook in het nederlands.
daar heb ik persoonlijk geen problemen mee...
  #18  
Oud 4 May 2009, 12:46
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2009
Berichten: 18
Standaard

ik heb wel azerty toetsenbord xP

zoek in de search functie bij cydia "iAzerty iKeyEx"
en download dat bestand en instaleren bij instelling kun je dan kiezen welk toetsenbord
je wilt xD.

Grtz
  #19  
Oud 21 June 2009, 12:09
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik heb een G3 en dat azerty keyboard werkt prima.
spatie enz... in het nederlands
  #20  
Oud 21 June 2009, 14:13
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Zulte, BelgiŽ
Berichten: 174
Standaard

Het toetsenbord dat je moet selecteren is wel Vlaams en niet Nederlands!

Frederik
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
5 row AZERTY man2u2 Jailbreak apps en thema's 0 9 May 2011 09:51
Toetsenbord azerty en T9 nederlands, kan dat ? Eos400D iPhone algemeen 16 25 March 2009 02:36
Azerty toestenbord en Nederlandse taal? Campzzz iPhone algemeen 2 18 September 2008 15:54
AZERTY met Nederlandse correctie (VLAAMS) Davidduzy Archief 2 20 July 2008 21:10
Iphone 3G Azerty? Mitch2 Archief 1 14 July 2008 09:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:50.