Toetsenbord azerty en T9 nederlands, kan dat ?

Toetsenbord azerty en T9 nederlands, kan dat ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb als toetsenbord frans gekozen om azerty te hebben, maar dan staat de T9 bij sms ook in het frans, kan dat niet naar nederlands ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 August 2008, 09:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard Toetsenbord azerty en T9 nederlands, kan dat ?

Heb als toetsenbord frans gekozen om azerty te hebben, maar dan staat de T9 bij sms ook in het frans, kan dat niet naar nederlands gezet worden, ik zie niet waar?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 August 2008, 09:38
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

misschien als je frans en nederlands aan zet bij je toetsenborden??
  #3  
Oud 16 August 2008, 09:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Die heb ik idnerdaad aanstaan, maar ik krijg zelfs engelse sugegsties, maar geen nederlands.
  #4  
Oud 13 November 2008, 10:19
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: Gent (BE)
Berichten: 31
Standaard

http://www.ifoneguide.nl/?p=48#more-48

Hier zou de oplossing zijn gevonden?? Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar ben dit wel van plan.
  #5  
Oud 13 November 2008, 10:26
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maar dan heb je nog steeds espace en entrťe, wat toch niet mooi staat op een nl azerty klavier.

Probeer deze methode eens. Ik heb het ook gedaan en het werkt perfect. Ook heb ik spatie (ipv espace) en return (ipv entrťe) staan.
  #6  
Oud 13 November 2008, 18:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

kan dat ook voor een niet unlockte dus zonder Cydia etc ?
  #7  
Oud 13 November 2008, 18:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Voor mijn vorige reply heb je geen cydia nodig.
Probeer eens met diskaid in je iPhone te komen. dat werkt op een originele iphone.
  #8  
Oud 13 November 2008, 19:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Je link krijg ik niet open, iets met niveaus e.d. ben anders wel ingelogd...kan je verklarender schrijven?
  #9  
Oud 13 November 2008, 19:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dit staat er:

Wat moet je doen:
(Neem altijd backups van de bestanden die je gaat overschrijven!)

  1. Ssh naar je iPhone met bv winscp (Ga dit niet uitleggen, denk dat er wel genoeg threads bestaan voor dit)
  2. Ga naar /System/Library/Frameworks/UIKit.framework vind de file Keyboard-nl.plist en noem dit Keyboard-fr.plist (bestaande overschrijven)
  3. Nu ga je in de map Dutch.lproj en kopieer je de files naar de map French.lproj (ook overschrijven)
  4. Nu ga je naar /System/Library/TextInput/TextInput_nl.bundle en kopier je Unigrams-nl_NL.dat en Unigrams-nl_NL.idx hernoem ze naar Unigrams-fr_FR.dat en Unigrams-fr_FR.idx. Kopieer deze dan naar TextInput_fr.bundle ( weer overschrijven)
Nu kan je in je instelligen > Algemeen > Toetsenbord > Internationale versies > hier zet je het toetsenbord Frans op.

Als je alles goed gevolgd hebt moet je nu azerty toetsenbord met nederlandse correctie hebben.
  #10  
Oud 13 November 2008, 19:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 44
Standaard

Bedankt Bomans, zeker te overwegen dus. Uit voorzichtigheid ga ik nog even 2.2 afwachten (nieet voor de mogelijke mirakels, maar omdat ze blijkbaar de mogelijkheid tot uitzetten gaan ieden).
  #11  
Oud 13 November 2008, 19:40
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Duurt maar een paar minuten, dus inderdaad zeker te overwegen.
Je ziet maar wat je ermee doet.

Succes
  #12  
Oud 6 December 2008, 16:10
jpke's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 175
Standaard Azerty toetsenbord

Hej, ik zou graag willen weten of het mogelijk is om mijn qwerty toetsenbord te veranderen in een azerty want 'k vind het behoorlijk vervelend.
bedankt.
  #13  
Oud 6 December 2008, 16:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

\\Discussie samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #14  
Oud 14 December 2008, 17:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 40
Standaard hoe toetsenbord in azerty zetten?

hallo
ik heb een nieuw eiphone 3G aangekocht
momenteel staat er 2.1 maar ik ga update naar 2.2
hoe moet je het toetsenbord in azerty zetten?
en hoe kan je een mp3 als ringtone zetten?
mijn iPhone is niet gejailbreakt
  #15  
Oud 14 December 2008, 17:43
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Graag de zoekfunctie gebruiken, heb hem nu hierbij gezet, de andere vragen kan je gewoon opzoeken. Je hebt wel een jailbreak nodig (voor je toetsenbord)
  #16  
Oud 22 March 2009, 15:39
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2009
Berichten: 11
Standaard

Ik heb de werkwijze gevolgd zoals hierboven beschreven, maar wanneer ik Keyboard-nl.plist wil hernoemen naar Keyboard-fr.plist dan geeft hij een error.

Dit is wat hij geeft :
General failure (server should provide error description).
Error code: 4
Error message from server: Failure
Request code: 18

Iemand een idee waaraan dit ligt?
  #17  
Oud 25 March 2009, 01:36
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Installeer iAzerty van de iFoneguide Cydia source. Krijg je meteen een stek extra toetsenborden, en het is volledig naadloos geÔntegreerd. Wisselen via wereldbolletje.

Binnenkort komt een update voor de "space" en "return".
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe kan ik toetsenbord verbergen? Roccade iPhone algemeen 4 19 November 2010 13:08
Nederlands op Toetsenbord eugje iPad algemeen 2 14 November 2010 19:55
Toetsenbord toetsen groter kan maken RedBull Jailbreak apps en thema's 5 18 November 2009 09:13
1.1.2 Nederlands, kan niet gebeld worden Vitamine Apple iPhone algemeen 4 14 January 2008 10:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:44.