iPhone Dev Team presenteert: Pwnage (Final)

iPhone Dev Team presenteert: Pwnage (Final) discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Je kan installer misschien wel installeren volgens de tip die ik heb gegeven, maar die crasht altijd. Ik zelf heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #481  
Oud 5 April 2008, 12:17
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Je kan installer misschien wel installeren volgens de tip die ik heb gegeven, maar die crasht altijd. Ik zelf heb ook fw 2.0 geprobeerd maar was echt buggy. phone liep continu vast zonder ook maar n reden. Maar ik kon gewoon terugkeren naar 1.1.4. Windows versie van pwnage komt er echt bijna aan.


tanks


maar wat was je baseband na de upgrade naar versie 2 en heb je dit met pwnd gedaan?
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #482  
Oud 5 April 2008, 12:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oll Bekijk bericht
Wat een geweldige en makkelijke tool! Maar kan iemand mij uitleggen waar ik via Fugu Bootneuter helemaal kan verwijderen. Thanx!
In de Applications map ... gewoon deleten
  #483  
Oud 5 April 2008, 12:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Undertaxxx Bekijk bericht
Ok ofwel is het mij nooit opgevallen ofwel komt dit door de combinatie van Bootloader & baseband. Als ik naar Clocks ga zie ik plots dat die rode seconden wijzer beweegt, ik ben 99% zeker dat dit voorheen niet was met de 3.9 FB Bootloader & 04.04.05_G Baseband. Iemand zelfde ervaring ?
Zit zelf nog op 3.9 FB Bootloader & 04.04.05_G Baseband maar mijn seconde wijzer (rood) beweegt echt wel hoor.
  #484  
Oud 5 April 2008, 12:28
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Atomic-AI Bekijk bericht
Zit zelf nog op 3.9 FB Bootloader & 04.04.05_G Baseband maar mijn seconde wijzer (rood) beweegt echt wel hoor.
I now, was gewoon al wat laat gisteren
  #485  
Oud 5 April 2008, 12:44
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stef1234 Bekijk bericht
tanks
maar wat was je baseband na de upgrade naar versie 2 en heb je dit met pwnd gedaan?
Staat op 04.04.05_G en alles werkt terug zoals voorheen. Kon met fw 2.0 wel bellen maar geen applicaties installeren en ook het vastlopen was er teveel aan. Na restore naar 2.0 en bij de eerste sync (itunes) stond de taal al in het nederlands. Dus ik zie voor juni (?) een grote update aankomen van firmware.
  #486  
Oud 5 April 2008, 12:49
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Staat op 04.04.05_G en alles werkt terug zoals voorheen. Kon met fw 2.0 wel bellen maar geen applicaties installeren en ook het vastlopen was er teveel aan. Na restore naar 2.0 en bij de eerste sync (itunes) stond de taal al in het nederlands. Dus ik zie voor juni (?) een grote update aankomen van firmware.

he das super denk dat ik ook dan maar eens ga kijken wat het is gewoon voor de fun
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
  #487  
Oud 5 April 2008, 12:52
batalhador's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluevoice Bekijk bericht
Waarom installeren jullie niet gewoon BootNeuter via de source genoemd in de voorafgaande post voor Baseband unlock / Bootloader flash? Wat is de meerwaarde om de iPhone software opnieuw te laden als het nu ook al prima allemaal werkt?
Om dat je dan eerst weer moet unlocken via ziphone of iLiberty+ of iplus 2.0
__________________
There is no way to happiness, happiness is the way.
  #488  
Oud 5 April 2008, 13:05
oll oll is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 87
Standaard

Bij et deleten van bootneuter in de applicatiemap kun je alleen de onderliggende bestanden deleten, maar de mappen zelf niet en daardoor verdwijnt bootneuter niet. Wil namelijk niet dat als er gespeeld wordt met mijn iphone dat de bootloader geflasht wordt door jan en alleman.
__________________
F.W. 1.1.4 + t9
  #489  
Oud 5 April 2008, 13:06
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2007
Berichten: 1
Standaard BootNeuter Error

Wat ik ook doe krijg altijd een error wanneer ik mijn iPhone bootloader wil upgraden naar 4.6.

Error: The bootloader flash failed (Error 5)

Heb Bootneuter via repo en met custom firmware geinstalleerd..

Modem Firmware:04.05.01_G
Bootloader: 3.9_M3S2

Kan niks vinden iemand een idee?
  #490  
Oud 5 April 2008, 13:13
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheMenace Bekijk bericht
Wat ik ook doe krijg altijd een error wanneer ik mijn iPhone bootloader wil upgraden naar 4.6.

Error: The bootloader flash failed (Error 5)

Heb Bootneuter via repo en met custom firmware geinstalleerd..

Modem Firmware:04.05.01_G
Bootloader: 3.9_M3S2

Kan niks vinden iemand een idee?
ja heb wel een idee je hebt de firmware van 2.0 op je iphone en dit word niet ondersteund door neuter

kijk hier eens sgold_bootrom:simple_unlock [iPhone Dev Team]
heel veel suc6
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
  #491  
Oud 5 April 2008, 13:31
tommie's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 69
Standaard

nou, dan ook maar mijn bootloader geupdate naar 4.6
deze stond er op bij aanschaf, maar was door ziphone naar 3.9 geflashed...

flashen ging prima, via experimental repo de bootneuter geinstalleerd en flashen maar.
alleen begreep ik het knopje neuter niet helemaal... en bovendien heeft bootneuter er nu een custom bootloader 4.6 opgezet? hij zegt iets van you are about to flash your bootloader to a neuted 4.6 ofzoiets...
  #492  
Oud 5 April 2008, 13:43
batalhador's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 271
Standaard

Even een belangrijke vraag voor mij,

Als je je iphone net gePwned heb dan restore je naar een custom 1.1.4 moet je dan eerst hem op auto-lock Never zetten ? of niet??
__________________
There is no way to happiness, happiness is the way.
  #493  
Oud 5 April 2008, 14:45
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 335
Standaard

ik heb een OTB 1.1.3 geijailbreaked. alles werkt prima behalve "locate me"

en dan nu de hamvraag: waarom zou ik mijn toestel Pwnagen en wat is met 1.1.4. de toegevoegde waarde
  #494  
Oud 5 April 2008, 14:51
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.190
Standaard

En reden: Locate me werkt hier met 1.14 wel
  #495  
Oud 5 April 2008, 14:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Hmm. Het werkt nog niet helemaal super.

Binnen 2 dagen al 2 keer uit het niets , niets meer. Restoren is de enige mogelijkheid.
  #496  
Oud 5 April 2008, 14:55
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mhoutman Bekijk bericht
ik heb een OTB 1.1.3 geijailbreaked. alles werkt prima behalve "locate me"
Klick hier en lees
  #497  
Oud 5 April 2008, 15:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard

iPhone hersteld en via ZiPhone alleen geactiveerd en gejailbreaked en hij werkt weer met BL 4.6. Dus ook gelijk van Bootneuter af.
  #498  
Oud 5 April 2008, 16:12
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Nadat ik BootNeuter heb genstalleerd en ik wordt gebeld, heb ik geen geluid. De iPhone gaat alleen nog maar trillen. Ditzelfde resultaat heb ik ook bij het ontvangen van SMS'jes.
Ik heb al eens andere geluiden geprobeerd maar geen resultaat. Ik heb mijn instellingen ook al langs gelopen maar daar kan ik niks vreemds vinden.

Wie weet raad?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #499  
Oud 5 April 2008, 16:16
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Nadat ik BootNeuter heb genstalleerd en ik wordt gebeld, heb ik geen geluid. De iPhone gaat alleen nog maar trillen. Ditzelfde resultaat heb ik ook bij het ontvangen van SMS'jes.
Ik heb al eens andere geluiden geprobeerd maar geen resultaat. Ik heb mijn instellingen ook al langs gelopen maar daar kan ik niks vreemds vinden.

Wie weet raad?
Iphone gewoon even rebooten (herstarten).
  #500  
Oud 5 April 2008, 16:19
batalhador's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batalhador Bekijk bericht
Even een belangrijke vraag voor mij,

Als je je iphone net gePwned heb dan restore je naar een custom 1.1.4 moet je dan eerst hem op auto-lock Never zetten ? of niet??
Kan iemand nog even antwoord hierop geven ty
__________________
There is no way to happiness, happiness is the way.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:15.