Telefoon nummers overzetten

Telefoon nummers overzetten discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ja ja... volgende week komt eindelijk mij Iphone binnen! Dan kan mijn oude Nokia eindelijk weg!Maar er staan nog ca. 380 telefoonnummers in. Hoe krijg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-11-09, 01:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 30
Standaard

Ja ja... volgende week komt eindelijk mij Iphone binnen!

Dan kan mijn oude Nokia eindelijk weg!Maar er staan nog ca. 380 telefoonnummers in. Hoe krijg ik die het makkelijkst over naar de Iphone?

Zou ik ze allemaal in Microsoft Outlook moeten zetten? Of is er een makkelijkere manier...

Na heel veel zoeken op Google en op dit forum vond ik het volgende...
Bij contacten op Gmail kun je ook telefoonnummers zetten. en dan op deze manier overzetten: Google Sync on your mobile phone Is dat een goed idee? Of komen ze in de iPone op de verkeerde plek terecht?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 22-11-09 om 22:23. Reden: Volgende keer de edit knop gebruiken!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #2  
Oud 21-11-09, 08:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Waarom synchroniseer je je Nokia niet een keer met je pc zodat alle contacten daarin staan? Of kopieer ze allemaal naar je sim en vandaar straks naar je iPhone.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 21-11-09, 12:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 30
Standaard

Omdat ik dan die Nokia software moet installeren. En daar heb ik niet zoveel belang bij... Dan nog liever alle nummers intoetsen op mijn laptop! Maar waar....
  #4  
Oud 21-11-09, 14:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Kopieer al je contacten gewoon naar je simkaart. Daarna kan je ze zo op de iPhone zetten.
  #5  
Oud 21-11-09, 15:22
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Kopieer al je contacten gewoon naar je simkaart. Daarna kan je ze zo op de iPhone zetten.
Je simkaart heeft maar een bepaald aantal geheugenplaatsen (contacten); ik meen dat het er 150 200 zijn, dus allemaal kopiren kan niet (of je moet het in 2 delen doen).

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zeghetmaar Bekijk bericht
Omdat ik dan die Nokia software moet installeren. En daar heb ik niet zoveel belang bij... Dan nog liever alle nummers intoetsen op mijn laptop! Maar waar....
Contacten even overzetten in Outlook, als je het toch 'handmatig' wilt gaan doen. Als je dan later synchroniseert staan ze automatisch op je iPhone (en heb je als backup dat ze in je Outlook staan).
  #6  
Oud 21-11-09, 17:48
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 30
Standaard

Via de simkaart wil idd niet. Daar was ik al achter gekomen.
Outlook vind ik een waardeloos programma, maar anders ga ik daar maar eens goed voor zitten...

Maar als je synchroniseerd met itunes, dan staan daar toch ook de telefoonnummerrs in? Waarom kan ik dat dan nu niet vast in itunes zetten?

Maat vreemd dat je geen mapje hebt in itunes. Tenslotte synchroniseer je daar toch mee?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 22-11-09 om 22:23. Reden: Volgende keer de edit knop gebruiken!
  #7  
Oud 24-11-09, 23:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 30
Standaard

Nou, alles is gelukt!

De nummers staan in Outlook, de agenda punten uit Gmail, super!
  #8  
Oud 25-11-09, 11:57
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Mooi om te zien dat het gelukt is! Bij deze zal ik dit topic sluiten.

// Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
telefoon nummers perryjong iPhone algemeen 1 24-09-10 18:55
telefoon nummers overzetten naar microsim schmeink iPhone algemeen 0 06-08-10 21:33
Telefoon nummers in vreemd formaat Dunno1970 iPhone algemeen 7 02-02-10 19:10
smsjes en telefoon nummers + gegevens overzetten op pc jurjenh iPhone algemeen 1 20-08-09 01:29
nummers overzetten DrDecibel Archief 2 22-04-08 17:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:18.