iPhone erbij gekocht programma's overzetten?

iPhone erbij gekocht programma's overzetten? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb voor 50 euro een iPhone gekocht een 3G 8 gig versie Nu is mijn vraag ik betaal netjes voor mijn applicaties mag ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 March 2010, 10:35
Starscreamer's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Eibergen
Berichten: 403
Stuur een bericht via Skype™ naar Starscreamer Send a message via twitter to Starscreamer
Standaard iPhone erbij gekocht programma's overzetten?

Ik heb voor 50 euro een iPhone gekocht een 3G 8 gig versie
Nu is mijn vraag ik betaal netjes voor mijn applicaties mag ik deze overzetten op mijn 2e iPhone? Dus dubbele programma's draaien en beide phones ook nog aan hebben?
Dan heb ik er 1 voor de voorzichtheid en de andere voor iets onbenullige werk
De iPhone is btw in redelijke conditie op de mute knop, krassen en haarscheuren na. Koopje toch
Btw gekocht van een bekende
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 March 2010, 10:38
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 632
Standaard

Is geen probleem, alle iphones en iPods touch die je synchroniseert mogen dezelfde apps gebruiken
  #3  
Oud 18 March 2010, 09:21
Starscreamer's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Eibergen
Berichten: 403
Stuur een bericht via Skype™ naar Starscreamer Send a message via twitter to Starscreamer
Standaard

Cool heb ik gewoon 2 iphones aan de autoraam met Navigate aan.
Dat zou wel stoer staan
  #4  
Oud 22 March 2010, 08:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15
Standaard

Idd no probleemo. Hier 2x 3gs.
  #5  
Oud 22 March 2010, 09:15
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Starscreamer Bekijk bericht
Cool heb ik gewoon 2 iphones aan de autoraam met Navigate aan.
Dat zou wel stoer staan
Das niet stoer. Das gewoon een nerden actie
  #6  
Oud 22 March 2010, 21:50
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Starscreamer Bekijk bericht
Cool heb ik gewoon 2 iphones aan de autoraam met Navigate aan.
Dat zou wel stoer staan
Ik hoop wel voor je dat ze dezelfde aanwijzingen geven. Wat doe je als dat niet zo is?
Oh ja, en vergeet niet tussen de iPhones door ook nog even naar buiten te kijken en op het andere verkeer te letten.....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 22 March 2010, 22:10
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

eentje met navigon en eentje met tomtom erop, da's pas stoer! (of nerdy, ligt eraan wat je stoer/nerdy vind )
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #8  
Oud 22 March 2010, 23:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Mooi, deze kan op slot, dit had je ook makkelijk kunnen vinden via de zoekfunctie. Als je iPhone maar aan het juiste account is gesynct, kan je alles erop zetten.

Deze gaat op slot, veel plezier met je 2e iPhone!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kan een gekocht spel niet meer overzetten op iphone Ewoudhendriks iPhone algemeen 0 11 April 2011 23:13
Iphone programma's overzetten naar nieuwe Itunes JJS Archief 3 11 March 2010 12:11
Windows: Nieuwe PC gekocht/App's overzetten in Itunes tobyzitz iTunes 5 19 January 2010 14:16
Programma volgens de App Store niet gekocht Smon iPhone Apps 12 12 December 2009 23:51
Kan geen programma's overzetten naar Iphone Jeronimo1975 iPhone algemeen 2 2 August 2009 17:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:19.