Geen Signaal

Geen Signaal discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iphone gekocht die een ''mankementje'' had. De vorige eigenaar verkocht hem en zei erbij dat hij geen sim signaal heeft. Ik dacht ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 June 2008, 13:28
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard Geen Signaal

Ik heb een iphone gekocht die een ''mankementje'' had.
De vorige eigenaar verkocht hem en zei erbij dat hij geen sim signaal heeft.

Ik dacht dan,gewoon eens een restore of andere baseband en het zal wel inorde komen

Dat is het dus niet .
Ik heb van BB van 1.1.4 naar baseband van 1.1.3 gegaan
Heb al 3 verschilende firmware geprobeerd.
Het is een UK 8gb phone

Het probleem is: Hij vind mijn sim wel,want ik kan naar de diensten van mijn simkaart gaan en daar leest hij dat mobistar is dus...

Mn vraag is of iemand een idee heeft of deze echt stuk is of er iemand een oplossing voor weet?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 June 2008, 23:08
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Als je kijkt bij info staat er dan nog wel een imei nummer e.d. ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 15 June 2008, 23:33
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard

jaja alles staat er nog... buiten de iccid
en raar genoeg klopt de imei niet met degene die er vanachter opstaat
  #4  
Oud 15 June 2008, 23:40
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

begint je imei met 0049 ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 15 June 2008, 23:42
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard

die achter op de iphone begint met 011
Op de iphone zelf stond wel iets anders :s
  #6  
Oud 15 June 2008, 23:47
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Wat staat daar dan ?
  #7  
Oud 15 June 2008, 23:52
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard

Het was iets met 0041 ofzo weet niet meer heb net geprobeerd met fake imei de juiste erbij tezetten maar geen succes...
Kan wel zijn dat 0049 was
  #8  
Oud 15 June 2008, 23:56
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Erg vreemd. Dan zul je effe moeten virginizen. Voeg de source http://ifoneguide.nl/114 moeten toevoegen en Virginize draaien. Daarna even restoren met 1.1.4 en opnieuw unlocken. Hierna moet je weer kunnen bellen
  #9  
Oud 15 June 2008, 23:59
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard

Ga het dadelijk proberen ..
Asl het lukt zal ik je eeuwig dankbaar zijn !
  #10  
Oud 16 June 2008, 00:13
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard

ik heb 113 er nu wel opstaan.
Gewoon ifoneguide 1.1.3 toevoegen - Virginizen - update na 1.1.4 - unlocken
  #11  
Oud 16 June 2008, 00:20
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Jup dat is de volgorde. Als je naar 1.1.4 gaat moet je wel voor de zekerheid restoren in DFU mode. Meer info zie wiki artikel over DFU
  #12  
Oud 16 June 2008, 00:51
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard

Ok ik heb alles gedaan wat u gezegt heeft...
Eerst ben ik naar 1.1.4 gegaan,virgin,direct erna dfu mode gegaan
dan restore na 1.1.4 en unlock me ziphone
  #13  
Oud 18 June 2008, 14:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theblinkies Bekijk bericht
Ok ik heb alles gedaan wat u gezegt heeft...
Eerst ben ik naar 1.1.4 gegaan,virgin,direct erna dfu mode gegaan
dan restore na 1.1.4 en unlock me ziphone
en... werkt hij dan?
  #14  
Oud 18 June 2008, 14:30
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 43
Standaard

Nope nog steeds niets...
Ik zit nu op firm 1.1.4 met imei 0049...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom: geen gps signaal djsteven iPhone Navigatie 23 11 October 2010 22:07
iPhone 1e gen.: Geen signaal ObAt Unlock 4 31 July 2010 14:58
Geen signaal iphone? angelus88 iPhone algemeen 0 8 July 2010 16:48
Software: Navigon signaal - Tomtom geen signaal dettie iPhone Navigatie 8 4 September 2009 23:34
geen gps signaal tt iphoneremon Archief 1 19 August 2009 16:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:01.