Anysim blijft hangen bij 1.1.1???

Anysim blijft hangen bij 1.1.1??? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Help!! Heb vanalles geprobeerd maar telkens blijft anysimm hangen zodra je ok de rode balk drukt van oke??? Heb vanalles geprobeerd maar krijg het niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 03-11-07, 20:44
dil dil is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar dil
Standaard Anysim blijft hangen bij 1.1.1???

Help!! Heb vanalles geprobeerd maar telkens blijft anysimm hangen zodra je ok de rode balk drukt van oke??? Heb vanalles geprobeerd maar krijg het niet voor mekaar?! Nu al twee die het niet gaan doen. Wi-Fi werkt youtube ook maar accepteerd geen sim...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-11-07, 23:59
dil dil is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar dil
Standaard gelukt

anysim is gelukt met het programma launcher wat je kan installeren via de iphone zelf onder installer!!
  #3  
Oud 05-11-07, 01:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 7
Standaard

Heb je ook het BSD subsystem erop gezet?
  #4  
Oud 05-11-07, 01:36
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PapaF188 Bekijk bericht
Heb je ook het BSD subsystem erop gezet?
Precies! Controleer dat even in de installer op je iPhone. Als je in installer op "uninstall" klikt/tikt en daar staat GEEN BSD subsystem, installeer dat dan via "install".
Als hij er wel staat verwijder BSD subsystem dan niet!
  #5  
Oud 05-11-07, 09:20
dil dil is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar dil
Standaard

Wat houd dat BSB subsysteem in? Heb het volgens mij niet geinstalleerd... Maar de unlock ging wel goed!
  #6  
Oud 05-11-07, 09:31
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 7
Standaard

Vreemd, anySim heeft het BSD subsystem nodig om te werken.. Het BSD subsystem zijn een aantal UNIX executables waarmee je direct in het filesytem wijzigingen kan uitvoeren.
  #7  
Oud 05-11-07, 09:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Alle iPhones die ik tot nu toe unlocked heb zijn zonder het BSD systeem unlocked. Je hebt het echt niet nodig.
  #8  
Oud 05-11-07, 09:49
dil dil is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar dil
Standaard

oke, moet er aanstaande vrijdag een paar doen dus ben benieuwd! Wil er niet weer 8 uur over doen zoals de laatste keer! Bedank voor de reacties! zonder dit forum was het niet gelukt!!
  #9  
Oud 05-11-07, 09:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Alle iPhones die ik tot nu toe unlocked heb zijn zonder het BSD systeem unlocked. Je hebt het echt niet nodig.
Vaag, bij mij was het zo dat als ik BSD er niet op had gezet dat anySim niet eens wilde beginnen..

Modbreak:
Aanbiedingen alleen in het Marktplaats-forum!

  #10  
Oud 05-11-07, 10:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat heeft te maken met de chmod X commando Als anysim niet executable is dan doet die inderdaad niets. Handig is om squid down te loaden via de installer Daar kan je zien of anysim het 755 cijfer heeft. Zo niet dan kan je dat in squid aanpassen. Daarna zou anysim moeten draaien.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone blijft hangen bij upgrade jaapversloot iPhone algemeen 3 01-01-11 00:48
iPhone blijft hangen bij plaatje nickka iPhone algemeen 11 08-07-09 01:47
Blijft hangen bij opstarten BonnanX Unlock [archief] 13 22-05-08 17:04
Installer blijft hangen bij refreshen labtec Jailbreak apps en thema's 6 05-03-08 23:28
anysim werkt niet/blijft hangen... minijob Archief 5 18-10-07 08:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:04.